4 Piloten British Airways dood na covid vaccinatie

4 Piloten British Airways dood na covid vaccinatie

85% van de piloten bij British Airways zijn gevaccineerd met de genocide spuit.
Toestellen worden nu aan de grond gehouden en er wordt druk vergaderd over mogelijkheden om uitsluitend niet gevaccineerde piloten te laten vliegen.
Natuurlijk vind u dit niet n de mainstream leugenmedia, maar wel als u contacten heeft direct of indirect gerelateerd aan mensen die werken bij British Airways. Zo moeilijk is dat niet, maar voor alles wat waarheid is, moet vandaag de dag gewerkt worden om er achter te komen. De leugen is altijd gratis.

4 British Airways Piloten DOOD na COVID-19 injecties terwijl Spanje en Rusland “gevaccineerd” verbieden van vliegreizen

Beeldbron van sociale media en op Reuters.com.

Door Brian ShilhavyEditor, Health Impact News
Een man die beweert een vriend te zijn van een piloot van British Airways heeft verklaard dat 3 piloten de afgelopen week zijn overleden kort na het ontvangen van COVID-19-injecties, en zijn opname is viraal gegaan op sociale media. Hier is de opname (laat het ons weten als Twitter het wegneemt omdat we een kopie hebben.)

Dit bracht de gebruikelijke bedrijfsmedia “factcheckers” naar voren om te proberen de beweringen van de man te ontkrachten.

Reuters reageerde met een “factcheck”, maar in hun eigen onderzoek en rapport bevestigden ze dat deze drie niet alleen stierven, maar ook een vierde.

Ze gaven de gebruikelijke reactie van de bedrijfsmedia door enkele gezondheids “autoriteiten” te citeren die categorisch verklaarden dat hun dood “niets te maken” had met de schoten, terwijl ze niet ontkenden dat ze stierven, noch enige andere verklaring gaven voor hun dood.

Gedeeld in de vorm van een spraakopname op Facebook, Instagram en Twitter, zegt een onbekende man dat hij heeft gesproken met een “vriend die een BA-piloot is” en legt uit “dingen worden gek” nadat drie collega-piloten zijn overleden (hier, hier en hier).

“Ze hebben de derde BA piloot laten sterven in de afgelopen zeven dagen, ja? Derde piloot dood in de afgelopen week”, zegt de man in de opname. “De eerste twee jongens waren in de veertig en vijftig; Deze man, midden dertig, perfect fit, geen onderliggende omstandigheden. Hij krijgt zijn tweede stoot en hij is binnen enkele dagen dood, precies hetzelfde met de eerste twee.

“Daarom is BA nu in crisisbesprekingen met de overheid over het al dan niet toestaan van gevaccineerde piloten om te vliegen. [Reuter’s Fact Check dit.] Het probleem daarmee is natuurlijk dat ongeveer 80%, volgens mijn vriend in BA, 80-85% is geïnjecteerd.”

De man zegt vervolgens dat slechts “10% van de piloten zal kunnen vliegen”, en noemt het een “ernstig probleem”.

Reuters diende de claims in bij British Airways, dat zei dat ze ongegrond waren en dat dergelijke gesprekken met de regering niet aan de gang waren.

De woordvoerder bevestigde echter de authenticiteit van de vier condoleanceboeken, omdat onlangs vier bedrijfspiloten waren overleden.

“Onze gedachten zijn bij hun familie en vrienden,” zeiden ze, eraan toevoegend dat geen van de sterfgevallen verband hield met vaccins.

In een verklaring aan Reuters ontkende het Britse Medicines &amp. Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) ook dergelijke crisisbesprekingen met de vlaggenschipluchtvaartmaatschappij van Groot-Brittannië.

We zijn niet op de hoogte gebracht van de dood van BA-piloten na het ontvangen van het Covid-19-vaccin en hebben geen gesprekken gevoerd met BA of andere luchtvaartmaatschappijen over het voorkomen van piloten om te vliegen na het ontvangen van het COVID-19-vaccin,” aldus Dr. Sarah Branch, de directeur van waakzaamheid en risicobeheer van geneesmiddelen voor de MHRA. “Er zijn momenteel geen beperkingen voor de luchtvaart of andere industrieën en activiteiten na vaccinatie.” (Bron  -Nadruk toegevoegd.)

Ondertussen meldt Sky News uit Australië dat luchtvaartmaatschappijen in Spanje en Rusland COVID-19 “gevaccineerde” mensen waarschuwen om niet te reizen vanwege het risico op bloedstolsels.

 

 

BRON

BRON

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!