ADVOCAAT WAARSCHUWT TEGEN COVID VACCIN

22 thoughts on “ADVOCAAT WAARSCHUWT TEGEN COVID VACCIN

  1. Ik geef U helemaal gelijk,
   Paardenkleppen op en blindelings alles aannemen wat er op TV komt, mensen worden zo gebrainwasht en lui gemaaakt zodat ze helemaal niet hoeven te denken want dat wordt al gedaan door die ene procent van stink rijkestinkerds

  1. Ik ben 68 en wil ook de spuit niet (het is geen vaccin). Ik heb zelfs nooit de griepspuit gewild. Mijn immuunsysteem werkt perfect en ik ben nooit ziek, neem geen enkel chemisch medicijn, ik los alles op met natuurlijke middelen. Mijn DNA is uniek en ik laat daar niet mee prutsen.

   1. Ik ben 83 en doe ook niet mee geen prikken of testen,gezond eten bewegen en vitaminen, en
    bidden dat nog veel mensen zich zullen
    bekeren, terug naar De Heere God je Schepper!

 1. in het zogenaamde vaccin zit 1) mRNA ivm het veranderen vh DNA, ivm gedragsbeinvloeding. 2) spike-eiwit, welke zich aan de binnenkant vd bloedvaten vestigd, waardoor er flinke verhoogde kans op trombose en bloedproppen ontstaat met als gevolg een flinke verhoogde kans op een beroerte, hartinfart of hartstilstand. 3) het nanomateriaal grafeenoxide , welke tot doel heeft de cellen van binnenuit kapot te maken en controle, dit icm met 5G. Samengevat hebben de horrorvaccins tot doel: depopulatie en controle vd burgers.

 2. Ik ben ook bezorgd om mijn dochter,na 2 jaar ,zouden mensen sterven.
  Dat is t verhaal wat er achter zit.
  Ik zelf laat mij niet vaccineren.
  T spyky eiwit,gaat t lichaam ,aanvallen.
  En maakt t gezonde ,imuunsysteem stuk.
  Ik hou t in de gaten ,ze heeft moderna gehad.
  Maar ik heb er verdriet van,ze is in de bloei van haar leven.
  Ik als moeder ,heb veel verdriet ,van dit gedwongen gebeuren,omtrent t gen experiment.
  Ik hou t in de gaten,als zich problemen aankondigen ,meld ik t onmiddellijk,zei is 48 jaar,zou haar niet willen verliezen .
  Waar ik bang voor ben,na alles van lieve mensen die daar door overleden zijn.
  Gr mevr Bok

  1. Lieve mevrouw Bok, ik draag uw angsten maar de eerste die gaan overleiden zouden de 70 plussers zijn en dan binnen nu en 5 jaar. De volgende leeftijdscategorie binnen over 10 jaar .

   Ze overlijden niet aan het vaccine maar hun immuunsysteem is verzwakt. Dus het kan zijn aan een nieuwe variant of een griep of een andere infectie/ ontsteking. Heel veel sterkte

   1. Ik word hier heel verdrietig van! Zoveel onschuldige mensen en kinderen die daarvan de dupe worden. Het is allemaal niet te bevatten.

  2. Een kennis had na de Moderna-spuit een gezwel in zijn oksel ter grootte van een tennisbal, dat hebben ze verwijderd en hem chemopillen gegeven . Toen beseften ze dat het een bijwerking van Moderna is. Van mij 3 kinderen is er ook één geprikt. Ik ga ervan uit dat alle info te vinden is, dus ik kan er mij niet ziek in maken. Eigen keuze.

 3. Van een kennis van mij hoorde ik het volgende verhaal. Ze is 74 en zeer actief altijd geweest. Ze had enkele dagen daarvoor het vaccin gekregen, ik weet niet welk. Op een dag wilde ze ‘s avonds haar hond uitlaten, maar ze kon ineens niet meer lopen. Haar benen wilde niet meer mee. Ze is niet gauw in paniek en dacht ik ga eerst slapen en kijk dan hoe het morgen is. Ze kon de volgende morgen nog steeds haar benen niet gebruiken en ging per ambulance naar het ZH. Waar ze 10 dagen heeft gelegen. Haar benen zijn niet meer normaal in functie en helemaal dik en ze heeft er veel pijn aan. Ze kan amper meer fietsen. Ze wist niet eens dat dit een bijwerking van het vaccin kon zijn.

 4. Ook eens onderzoek doen naar bloed van overledenen die geprikt zijn. Bij tanathopraxie, (= balsemen na overlijden), iemand die dat in Nederland doet, zegt dat hun bloed verdikt en klonterig is en dan het bloed aflaten heel moeilijk is.

 5. Het is schandalig en gelukkig komen er meer en meer dingen naar buiten die het daglicht niet kunnen verdragen! Ja het is een Genocide en ook het is al heel lang geleden gepland voor ons, daarmee bedoel ik ongeveer een eeuw geleden zijn ze daarmee begonnen ( water vervuiling, voedsel vervuiling, lucht vervuiling, fluor waar ik er nog een bij heb geleerd Dereum, is nog erger) Echter het is ze ( een kleine groep, die de wereld wil controleren, in zijn macht will hebben, ultra rijken) nog steeds niet gelukt. Alle virussen hadden dat doel ( Ebola, Zikus, Sars 1, Swine Flu(noem ze allemaal maar op, geen success of niet genoeg ( = niet genoeg mensen overleden).Het gaat om depopulatie. Nu met de Sars 2 of Corona gaan ze hun laatste kruid verschieten, plan was veel later met prikken te beginnen, iets van 2025 eerst wilde ze de mensen gaan uithongeren en uitbuiten. Onder Hillary).Dit werd verijdeld door Pres Trump die aan de macht kwam. Nu zijn we gelukkig weer op het goede pad. Nu is er nog hoop voor ons, dat wij als species blijven bestaan.

 6. Ik zou zeggen WORDT wakker mensen en die eventjes zelf onderzoek doet en niet zomaar dingen aannemen waar je geen verstand hebt.

  Ook die reclame’s op tv waar je bijna gedwongen wordt om het te nemen.
  En geloof me !!! We worden allemaal straks dwangmatig het te nemen en anders wordt je vastgebonden door beperkingen.

  Mij maakt het niet uit want heb toch al hekel aan mensen .

  Maar goed toch geef ik ergens wel om mensen die zo stom zijn om alleen maar naar de media luisteren.

  Succes mensheid met je ondergand

  1. Het is een heel ernstige situatie, maar ik moet zo lachen om uw antwoord: …… ik heb toch al een hekel aan mensen……. énig, zo grappig, maar we zijn ons wel bewust van de ernst vd situatie, die ons allemaal dwingt alleen door het leven te gaan… alle relaties lijken te bestaan uit voor en tegen, het is onbespreekbaar en het isoleert je totaal wanneer je tegen bent.

 7. Je hebt gelijk Hans Meijer ,ik luister graag naar je.
  Zou best wel eens met je willen spreken , wat je verteld daar loop ik in mijn kerk ook tegenaan.
  Allemaal vaccineren ik heb ook al diverse malen
  flink op ze gemopperd, je komt er niet doorheen.
  Ik blijf bidden voor ze.

 8. Vertel de families van de overledenen om autopsie aan te vragen. Het ziekenhuis voert deze uit. Als er geen autopsie plaatsvindt, dan schrijft de dokter een verklaring over de doodsoorzaak voor het centraal bureau voor de statistiek die geen grondslag heeft. De kosten worden door het ziekenhuis gedekt. De staat heeft ook de mogelijkheid om een autopsie te starten maar ze doen dat alleen als er een verdenking is op een misdrijf. De huidige corruptie leidt ertoe dat ze zo min mogelijk autopsies willen. We moeten daarom zelf initiatief nemen. Een autopsie is normaal. Het plaatst de families van de overledene niet in een moeilijke positie. Iedereen krijgt de feiten net als bij een aanrijding. natuurlijk moeten de autopsies tot conclusies gaan leiden en is er meer aan de hand dan een gewone doodsoorzaak, dan moet justitie de draad na de autopsie oppakken en mensen gaan vervolgen. Ook daar hoeven de families niet in de problemen te komen want justitie heeft de plicht om daar initiatief te tonen. Doen ze dat niet, dan geloof ik dat een kort geding een optie is maar daar weet ik niet zoveel van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!