analyse van de teststaafjes door een Ziekenhuis in Slowakije

Analysis of test sticks from surface testing in the Slovak Republic – confirmation of genocide*

Good afternoon all,

Een analyse van de teststaafjes door een Ziekenhuis in Slowakije bevestigt genocide. Dit is een wereldwijd, doordacht en zorgvuldig voorbereid evenement!

https://eindtijdnieuws.com/breaking-news-na-medische-analyse-pcr-tests-blijken-hulpmiddel-te-zijn-voor-genocide/

Zeer verontrustend nieuws uit Slowakije, waar ziekenhuispersoneel een onderzoek uitvoerde naar de tests. Zij kwamen tot de conclusie dat de wattenstaafjes-tests, die men door de neus inbrengt helemaal tot aan de hersenen, gemaakt zijn om je lichaam met DARPA Hydrogel te implanteren.

De analyse werd uitgevoerd in de maanden november 2020 tot maart 2021 op teststaafjes, in een – uit veiligheid – niet nader genoemd ziekenhuislaboratorium in Bratislava, Slowakije. Hier is de link naar de volledige, begrijpbare studie in PDF formaat. Zelfs een leek als ik kan dit begrijpen:

https://www.golokaproject.org/documentfiles/Analysis-of-test-sticks-from-surface-testing-in-the-Slovak-Republic.pdf  (in ENGLISH)

En iedereen, die minimaal een standaard schoolmicroscoop en een testmicroscoop heeft, kan de informatie verifiëren, met betrekking tot de hier gepubliceerde test wattenstaafjes. Alle informatie over teststaafjes, DARPA Hydrogel en Lithium is publiekelijk beschikbaar in wetenschappelijk en zakelijk werk. Zie hiervoor de links onderaan het PDF document of onderaan het artikel.
Uit deze informatie blijkt duidelijk, dat teststaafjes een crimineel instrument zijn voor genocide van de bevolking.

You can make use of the translation button in the website if needed… and learn what this does to your pineal gland, immune system, and blood cells, among other things.

 

me dank aan Marion

 

One thought on “analyse van de teststaafjes door een Ziekenhuis in Slowakije

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!