ARCHIEF: KANTELPUNT GLOBAAL NWO MASTERPLAN MICHA WOUTER HANS

ARCHIEF: KANTELPUNT GLOBAAL NWO MASTERPLAN MICHA WOUTER HANS

3 thoughts on “ARCHIEF: KANTELPUNT GLOBAAL NWO MASTERPLAN MICHA WOUTER HANS

  1. Ik weet over welke video je het hier hebt gehad Hans. Was voor mij de aanleiding Amir Tsarfati voortaan links te laten liggen. Was nogal ontnuchterend.

  2. Op de Shabbat vandaag spreek ik over de extreme en nog ongekende misleiding die komen gaat, nodig om de val van Babylon (de huidige 6e wereldregering sinds het Vaticaan in 756 Pepijn de Korte als eerste wereldse machthebber heeft benoemd) en allen (ook zij die niet voor Jezus Christus als hun persoonlijke Verlosser kiezen maar tegen God zijn) die aan deze duivelse een-wereld-regering hoereren, zoals Johannes in Openbaring 17:8 profeteert, te doen geschieden, na de huidige laatste dagen gerekend vanaf 2016, namelijk 756 + 1.260 (zoals profeet Daniel de resterende tijd tot de Grote Verdrukking van 7 jaren mocht weten). Shabbat Shalom!

  3. Om de samenkomst van christenen van de ware kerk van God namelijk die Jezus Christus al op aarde heeft gesticht en Johannes in de bijbel bij naam noemt te kunnen bijwonen, volstaat het sturen van uw aanmelding voor de eerstvolgende Shabbat- of andere dienst (zoals bijvoorbeeld het dopen van nieuwkomers) naar +32 485 07 95 33.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!