BERICHT VAN PAUL OVER ZIEKENHUIS

ik lig nu twee dagen in ziekenhuis Heerlen met klaplong. Was eerst in België Maaseik ziekenhuis omdat daar woon, had al infuus in me en van alles en toen kwamen ze met die staaf voor in neus. Ik zeg, en wat nou, ja pcr test anders kunnen we u niet helpen. Ik hen infuus en alles uitgetrokken en ben weg gegaan.

Mijn vriendin gebeld, die mij gehaald op naar ziekenhuis Sittard waar ik in controle zit voor mijn longkanker en copd en mijn long specialist daar normaal zit. Zelfde verhaal, geen pcr dan geen hulp. Oké weer vertrokken op naar ziekenhuis Heerlen. Eenmaal in Heerlen hebben ze me wel een drain in mijn long gezet, maar mijn long moet geplakt worden want ik loop levensgevaar. Dat ik levensgevaar loop zeiden ze ook in Maaseik en Sittard maar helpen niet zonder test.

Het mooiste van alles is dat ze mijn long specialist naar Heerlen hebben laten komen omdat hij nacht dienst had en om zes uur ‘s morgens was hij hier. Hij zelf heeft mij dus maanden geleden verteld dat de pcr test dus 0% ja je leest goed, 0% betrouwbaar is en alleen bloed kunt testen of je hebt of niet!! Toen hij dus hier kwam zei hij, ja jong doe die test toch gewoon zei ik, ja maar jij zei tegen mij oh stop stop zei hij toen, wat ik gezegd heb hoef je niet te herhalen hier.

Omdat ik al 7 jaar een goede band met m heb ben ik voor hem gestopt, want die anderen mogen natuurlijk niet weten dat hij mij dat gezegd heeft! Hij zei wel dat ik moest doen zodat operatie gebeuren kan omdat ik anders dood kan gaan!! Maar ik blijf de test weigeren omdat ze wettelijk mij moeten helpen. Ik heb gesprekken opgenomen en daar hoor je gewoon hoe ze me dreigen dat pcr moet anders geen operatie. Ik zal proberen een erbij te zetten. Je mag dit gewoon gebruiken in je show en ook mijn naam noemen en alles. Heb er nu een medisch advocaat op gezet en die was ook al hier. Heeft ze ook mooie brief gestuurd maar nog blijven ze aandringen op die pcr test terwijl ik zeg je kunt mijn bloed testen anders niks en toch blijven pushen op pcr want bloed afname is niet goed genoeg🤣🤣🤣😂😂😂 ze zijn totaal gestoord. Ik stuur geluid opname nog na, krijg ik hier niet bij geplaatst. Als je brief advocaat gebruikt maak adres waar ik woon even zwart A.U.B. —

Verzonden via Gmail Mobile. Dit gebeurd nu met mij en dacht stuur Robert eens misschien doet ie er wat mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand