ONLINE BESPREKING VERBORGEN AGENDA RUTTE EN MEER…

ONLINE BESPREKING VERBORGEN AGENDA RUTTE EN MEER…

WOENSDAG 19 MEI 2021 20.00 UUR.

 

WERKT DE VIDEO NIET?

KIJK hier OP bitchute

13 thoughts on “ONLINE BESPREKING VERBORGEN AGENDA RUTTE EN MEER…

 1. Het is gebaseerd op de wet van de grote getallen.
  Die wet geldt niet voor een individu, enne rubbish in is rubbish out. Het leven is te mooi en gecompliceerd om de beslissingen aan AI over te laten.

 2. Nu dan uiteindeloijk de grote ONTMASKERING?
  Het is echt de hoogste-allerhoogste tijd- Criminelen mogen absoluut geen regeringsmacht hebben. Barbertje zal hangen!
  Spuugzat ben ik deze Criminelen, z.g. elites. De echte elites zijn de Goede mensen op deze aarde.

 3. laat ons bidden dat er eindelijk wat schaapjes op het “drogen” komen door al deze uitstekende informatie! Het is werkelijk ‘n treurig boeltje dat goede vrienden plots vijanden worden..en familie niet meer met elkaar willen spreken..allemaal door die “prik” ..het is niet alleen gif dat ze spuiten..het is nog giftiger wat die leugens die ze aan ons broek smeren veroorzaken!!

 4. Fijn om zo’n programma in Nederland te hebben. Dit is toch mogelijk dankzij het internet. Voor alle mensen zonder gemeente en fellowship is dit een verademing. Gods zegen gewenst en tot de volgende video.

 5. Ja top deze video, geen gevloek , de waarheid en leerzaam , en om goed op de hoogte te zijn wa t er allemaal gebeurt in de wereld.

 6. ‘7 Thoughts’!?‼️⁉️ Wel wat meer. Want alles wat jullie niet aanstaat, en waarheid doet zeer, wordt hoer GEBANNED! Manman wat valt dattegenhier. Noemt zich ‘Christenen’. Wel vooringenoemen en arrogant dus. How daar nu eindelijk eens mee op, VRIJHEID!! Doeeieoei, finito voor mij.

 7. Heel duidelijk verhaal, feitelijk gaat het het over totale controle.
  Duidelijk dat het een menselijke plicht is 5G en vaccinaties repectievelijk
  te vernielen en te boycotten.
  Daarnaast zijn volkstribunalen nodig en moeten alle wefleden in ons kabinet
  veroordelled worden.

  Boodschap ga over op linux en gebruik geen google.

 8. God geneest niet, de geestelijke wereld kan wel genezen via een medium. Ook kunnen wij onszelf genezen door onze WIL, zoals je dat ziet in de bedevaartsoorden. God is niet onrechtvaardig, dat bestaat niet, dus hij/zij sluit de een niet uit to de ander, want we zijn ALLEMAAL een stukje van deze energie.

  1. sorry, allemaal totale onzin. Spreek niet uit naam van God als je Hem niet persoonlijk kent, want iedereen die Hem wel kent, ziet direct dat je Hem niet kent. Jesaja 53:4-5 NBG51
   Nochtans, onze ziekten heeft hij op zich genomen, en onze smarten gedragen; wij echter hielden hem voor een geplaagde, een door God geslagene en verdrukte. Maar om onze overtredingen werd hij doorboord, om onze ongerechtigheden verbrijzeld; de straf die ons de vrede aanbrengt, was op hem, en door zijn striemen is ons genezing geworden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!