BLUE LED STRAATLANTARENPALEN LEVENSGEVAARLIJK

Mark Steele, wapenexpert, mede warrior, initiatief nemer van saveusnow.org.uk en weesdeweerstand.nl woordvoerder van een burgerinitiatief tegen 5G in Engeland, opent in deze video de kap van een 5G-straatlantaarn en vertelt wat hij daarin aantreft.

Zijn burgerinitiatief heeft dit onderdeel toegespeeld gekregen van een klokkenluider die zeer ongerust is over de werking van deze 5G-straatlantaarn.

Mark haalt de antenne uit de kap en laat zien dat de voeding daarvan 450 volt is. Veel meer dan nodig is voor straatverlichting. Mark’s conclusie is dat dit een – potentieel dodelijk – elektronisch wapensysteem is.

Maar let wel… Het zijn blijkbaar niet alleen de zendmasten die bij 5G plan horen… Ook al heeft Zwitserland die uitrol stilgelegd, de nieuwe smart led lantaarnpalen zijn meer dan killing. Al onze pijlen zijn nu gericht op die masten, maar onderzoek dat maar eens. Krankzinnig… Dus al stoppen ze de uitrol, dan zijn die lampen ook nog een aanslag op immuniteit evenals de 20 000 satellieten met krachtige 5G die naar beneden stralen. Misschien wel bedoeld voor de landen die de uitrol stoppen? Wij weten totaal niets van wat er boven ons hoofd speelt en dat is ook een grote zorg. Kies je voor stoppen uitrol, wordt het boven nog stiekem gedaan… Effectief, stoppen uitrol zendmasten, stoppen uitrol smart led lantaarnpalen en stoppen uitrol 5G satellieten. We kunnen vrees ik geen kant op.

2 thoughts on “BLUE LED STRAATLANTARENPALEN LEVENSGEVAARLIJK

  1. Interessant bericht,alleen één correctie,satellieten bestaan niet.
    Het is schotel op schotel verkeer,van schotel (zender) naar schotel distributie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!