BOMBSHELL: 100% BEWIJS COVID SPUIT EN ‘VIRUS’ = BIO WAPEN

Wat iedereen die nog gezond verstand heeft al lang weet, wordt
nu dagelijks met meer keihard bewijs bevestigd.
Helaas, want juist DAT hebben we al sinds begin 2020
o.a. met deze site willen voorkomen.
Maar men wil het niet horen, totdat het hunzelf of een zeer naast familielid overkomt.
Wat overkomt? De dood of blijvende invaliditeit als gevolg van de genocide gifprik.

4 thoughts on “BOMBSHELL: 100% BEWIJS COVID SPUIT EN ‘VIRUS’ = BIO WAPEN

  1. Dit feit is bij mij al sinds 18 juli 2014 bekend. Ik heb een gezin naar de MH17 gebracht. Er werd mij verteld waarom hij met dat vliegtuig naar Kuala Lumpur mee zou gaan om daarna met het gezin nog een vakantie te vieren.

  2. Duidelijk het is puur , de inspuitingen vergif zijn ziekmakend en dodelijk. Deze NAZIE ‘S moeten Voor het , tweede Neurenberg Tribunaal Berecht worden. Dr. ReinerFuellmich en de hele staf van Mede standers is aan het werk. Deze Nazi’s moeten gestopt worden. Ze moorden erop los! Idioten psychopaten , zonder hart of gevoelens.
    De hele wereld moet hoognodig protesteren. Het is de hoogste tijd Het is zoals de Heer Vernon Coleman heeft laten zien in een video. De moordfen stoppen niet. de totale mensheid zal moeten opstaan! Ik volg alles en ik ben nu 78jaar. Vanaf het allereerst begin voelde ik dat het om leugens gaat angst zaaien ect. Er wordt veel geld aan verdient. Gezondheid is onbelangrijk voor de deepstates. moordende psychopaten!! Ik ben ineen oorloggeboren en het is nu na al die jaren opnieuw oorlog. Wereld wijde verwoestingen zijn nu aan de orde. NOOD is HOOG. Mensen werk samen. Samen kunne wij hieraan werken zodat het stopt.

  3. Het is zeer belangrijk, de Mensheid moet met spoed opstaan vanwege alle leugens die zij ons inprenten! Het is zaak om daar geen gehoor te geven. Wij allen Samen zijn een gigantische Macht! Vele malen machtiger en sterker dan deze duisteren denken te bezitten! Mis. WIJ ZIJN MACHTIG. SAMENBUNDELING van de menselijke maat! DAT IS PAS MACHT, WIJ ZIJN DE STERKEN die geen stap opzij willen doen. Net zolang totdat er RECHT wordt gesproken in samenspraak met GOD.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!