MICHA KAT OP BORGTOCHT VRIJ 05-12-2020 20.00 UPDATE:

URGENT PRAYER REQUEST + UPDATE!

05-12-2020 20.00 UPDATE:
Nu er wat meer gesproken is met Micha blijkt dat ze hem vrijdagochtend om 6.30 nota bene uit zijn huis heb getrokken met het in rammen van de voordeur. Hij was boven en had natuurlijk in eerste instantie geen idee wat de herrie voorstelde. Het is helder wie hier de echte terroristen zijn. Steun Micha massaal met je beste donatie (zie gegevens hieronder) ook voor Nederland om deze zaak te winnen op 11 december a.s. in Belfast.

Je kunt een bedrag doneren rechtstreeks aan Micha:
IBAN: GB10HLFX11098911807060;
bic: HLFXGB21B63;
sort code 11-09-89;
tnv Micha Kat

of via ons onder vermelding van ‘Micha’
vanaf 06-12-2020 dan alleen via onderstaande app a.u.b.
dus niet via de wdw doneer app (alleen voor steun aan wdw)
om e.e.a. overzichtelijk te houden:

Uiteraard worden alle reeds eerder gestorte bedragen
ovv Micha op de WDW app
naar Micha overgemaakt.
Dit is een hele uitzoekerij nu er veel donaties binnen komen (waarvoor dank!)

dus daarom een aparte actie app hieronder: OF KLIK HIER

 

Geld inzamelen | Doneeractie.nl

05-12-2020 14.30 UPDATE:

Site van Rob Scholte meldt:

Micha Kat op borgtocht vrijgelaten* PRAISE THE LORD!

Net opnieuw gebeld door Micha, die op borgtocht is vrijgelaten. Hij zat in de trein naar huis. Zijn vriendin heeft 1.000 pond borg betaald.
Hij klonk strijdvaardig en is blij.
Zijn uitlevering aan Nederland kan alleen doorgang hebben als Nederland de rechtszaak wint, die daarover de komende tijd in Belfast plaats zal vinden.
Micha ziet die procedure positief tegemoet, te meer daar de gronden voor uitzetting naar Nederland van tien jaar terug dateren, namelijk de veroordelingen inzake Marcel Gelauff en Bart Mos, ofwel de NOS en De Telegraaf.
Hij hoopt snel zelf weer online te zijn en verslag te kunnen doen.

Hij is dus niet in Dublin, maar in Belfast gearresteerd.

God bless!

LATEN WE DIRECT GEZAMENLIJK DIE GBP 1000,- (=1100 EURO) VERZAMELEN!
Je kunt een bedrag doneren rechtstreeks aan Micha:
IBAN: GB10HLFX11098911807060;
bic: HLFXGB21B63;
sort code 11-09-89;
tnv Micha Kat

 

 


04-12-2020 Op dit moment bereikt ons het bericht van meerdere bronnen dat naar alle waarschijnlijkheid Micha Kat gearresteerd is in Dublin door de NWO nazis op basis van een internationaal arrestatiebevel.
Hij is te dicht bij de waarheid.

We houden nog een kleine slag om de arm dat het wellicht om een hoax en website hack zou kunnen gaan, maar het feit dat we hem al de hele dag niet kunnen bereiken, wijst er op dat het klopt helaas.

Dit is dus tegelijkertijd een massale oproep SOWIESO aan alle intercessors WORLDWIDE! Nu is het de tijd om in te grijpen.
Bovennatuurlijk ingrijpen in zijn situatie. De man die het meeste risico heeft genomen om de waarheid aan het licht te brengen en dat al vele jaren MOET per direct in vrijheid worden gesteld.

Updates volgen

WE BLIJVEN BIDDEN VANUIT DE OVERWINNING
DIE JEZUS HEEFT BEHAALD, HARTELIJK DANK VOOR HET MEESTRIJDEN!

We have just received the unconfirmed message that our friend and very respected most persecuted journalist of Europe has been arrested in Dublin. It seems to be because of an international warrant for arrest.

Your urgent prayer for his safety and freedom is requested.

EEN GEBEDSLEGER STAAT ACHTER JE MICHA!
Psalm 34
Talrijk zijn de rampen van de rechtvaardige, maar uit die alle redt hem de HERE. Kwaad zal de goddeloze doden en wie de rechtvaardige haat wordt schuldig verklaard. Hashem verlost de ziel van Zijn dienaren en Hij verklaart allen, die bij Hem schuilen, niet schuldig.

BERICHT AAN ALLE HANDLANGERS VAN HET KWAAD DIE HIER VERANTWOORDELIJK VOOR ZIJN:

Je waant je almachtig, veilig in je aardse rijkdom. Je denkt het kwaad dat je bedrijft in ongerechtigheid ten onder te kunnen houden. Zelfs al zou je iedereen op de planeet uitroeien die de waarheid lief heeft en zorgen dat niemand je kan tegenspreken noch exposen, dan ben je zelf nog steeds eigendom van satan en onderweg naar een oneindig groter veelvoud aan ellende dan welke je nu reeds meemaakt in je leven. Dus je huidige armzalige leventje en dat dan keer 99999999999999999999999999> Dat ben je dus niet alleen de grote verliezer, zoals je dat nu al bent, maar zal je dat ook tot in alle eeuwigheden oneindig blijven. Speur ons allemaal op en vermoord ons, dan nog ben JIJ BLIJVEND de grote verliezer!

Deze keer hebben jullie eindelijk met de verkeerde mensen te maken. Wij WETEN wie wij dienen en Hij gaat ons voor. Als jij weet wie je dient en je bent hier mede verantwoordelijk voor, moge God de Schepper van Hemel en aarde en alles wat leeft je sparen tijdens Zijn snel naderende Grote Dag, als je nog op tijd tot inkeer hebt mogen komen. Ik zal genieten van je ondergang!

Mattheus 10: 26 Maar wees niet bang voor de mensen die je kwaad willen doen. Want wat verborgen is, zal ontdekt worden, en wat geheim is, zal bekend worden. 27 Wat Ik nu in het donker zeg, vertel dat rond bij daglicht. Wat Ik je in het oor fluister, schreeuw het van de daken! 28 Wees niet bang voor hen die wel je lichaam kunnen doden, maar niet je ziel. Wees alleen bang voor God die zowel je ziel als je lichaam kan vernietigen in de hel.

29 Geen enkele mus valt op de grond zonder dat je hemelse Vader ervan weet. En wat kost nu een mus? Bijna niets. 30 Zelfs de haren op je hoofd zijn allemaal geteld. 31 Maak je dus geen zorgen. Jij bent voor God veel meer waard dan een zwerm mussen. 32 Als je er bij de mensen openlijk voor uitkomt dat je bij Mij hoort, zal Ik dat ook doen bij mijn hemelse Vader. 33 Maar als je voor de mensen net doet of je Mij niet kent, zal Ik ook tegen mijn hemelse Vader net doen of Ik jou niet ken.

 


TYPERENDE VIDEO VAN MICHA OVER RECHTERLIJKE MACHT IN NL UIT 2019:

video placeholder

 

WWG1WGA

WE ROEPEN HIERBIJ GELIJK OP VOOR MASSALE
STEUNBETUIGING AAN MICHA PER DIRECT
IN DE REACTIES HIERONDER:

118 thoughts on “MICHA KAT OP BORGTOCHT VRIJ 05-12-2020 20.00 UPDATE:

 1. Schandalig ! De omgekeerde wereld, de engelen worden gearresteerd door de monsters !!! Hoe kunnen we Micha steunen ?
  Naar wie moeten we schrijven om z’n vrijheid op te eisen ???

   1. Super dat jullie actie gaan ondernemen.
    Dit is zo overduidelijk dat de waarheid niet aan het licht mag komen!
    In en in triest dat hij weer gearresteerd is.
    Hoop en bid dat hij weer snel vrij is.
    Gods zegen voor jullie

   2. Lieve waarheidstrijders, broeders en zusters, wat kan ik voor jullie betekenen? Ik ben zo dankbaar wat jullie allemaal voor enorm werk hebben verricht en met Gods Kracht blijven doen. Blijf in het Licht. Ik bid voor jullie. In warme omhelzing….Hopelijk op een dag in het echt.

   3. Oh superblij mee. We moeten Micha helpen. Hij heeft altijd zijn nek voor ons uit gestoken. Nu is het onze beurt. We moeten wel snel zijn.

 2. Vrijheidsstrijder ‘pur sang’ .
  Ze moeten zich doodschamen. Maar er bestaat zoiets als Karma. Laten we hopen dat diegenen die dit op hun geweten hebben “burn in hell”!!!!

 3. Geen woorden voor.

  Dit kan niet.

  Blijkbaar wel. Het gehele systeem is corrupt. Het gehele politie apparaat en de gehele gerechtelijke macht is corrupt tot op het bot. Ik vind het ook vreemd dat er vanuit Micha Kat en WdW vertrouwen werd/word gegeven aan het rechtssysteem. Deze mensen zijn niet te vervolgen. Helaas.

  Fakkels en hooivorken.

 4. Micha hope you are allright. 🙏🏽🙏🏽 Stay strong and we pray for you as patriots we will fight. As patriots we unite. ❤️

 5. Ik volg micha al 13 jaar, zullen we met zijn allen lcht en liefde sturen. met elkaar en voor elkaar.
  Ik hoop op bevrijdings leger van het licht.

 6. Mensen, Als we nu eens allemaal berichten sturen naar Mister President Donald J. Trump, Generaal Flynn en/of naar Vladimir Poetin. En naar beide ambassades. Micha moet vrij gelaten worden!!! Zoveel mogelijk aandacht genereren.

 7. Ik was er al bang voor, de satanistische NWO ratten zitten overal, en tolereren geen tegenstand, de waarheid mogen wij simpelweg niet horen, ik hoop dat hij gauw weer vrij komt, want deze patriot moeten wij altijd blijven steunen, het licht van God zal over hem waken!

 8. Ongeloof…kindermoordernaars, kinderverkrachters mogen vrij rond blijven lopen. Iemand die de waarheid boven tafel haalt wordt opgepakt. Micha god is met je en ik denk heel veel medemensen , die achter je staan.

 9. Jee, wat een lef om Micha in het buitenland te arresteren.
  En voor wat? Voor de waarheid, niks meer dan dat……
  We sturen licht naar jou Micha, laat je niet kisten

 10. De wereld op zijn kop! Micha, één van de weinigen die zijn mond durft open te doen en te dicht bij de waarheid is gekomen. Wat een corrupte wereld leven wij in. Hoogste tijd dat we massaal in opstand komen. Micha, hou vol, je bent een doorzetter, jij kunt dit. God bless you!

 11. Hier een bewijs van de dictatuur die wereldwijd gaande is. Waarom een nota bene internationaal arrestatiebevel? Wie heeft dat waarom geinitieerd? Mooi de verwijzing naar Psalm 34 en Jezus. Paulus zegt tegen de Romeinen dat de waarheid in ongerechtigheid ten onder wordt gehouden.

 12. Micha, ik zal voor je bidden dat je zo snel mogelijk weer op vrije voeten komt & wens je voor nu heel veel kracht & Gods nabijheid toe🙏

 13. Strijder, wij blijven nu voor jouw strijden. Bij elk iets wat jouw overkomt zullen vragen gesteld worden tot het hoogste niveau. Blijf sterk

 14. Ik ben echt in shock. Kunnen we met z’n allen iets doen of individueel iets betekenen? FREE MICHA ‼️‼️‼️

 15. Benieuwd of de msm dit nieuws ook bericht????
  Ik stuur licht en liefde! Alles gebeurt met een reden. Dit leidt naar het ultieme climax van openbaringen.
  Micha overwint dit, de WAARHEID is zoveel sterker. En… WWG1WGA.
  Er zijn nu te veel van ONS!
  WIJ ZIJN HET LICHT
  WIJ ZIJN DE LIEFDE
  WIJ ZIJN DE WAARHEID
  WIJ ZIJN!

 16. Micha, ik heb zeer veel respect voor wat je doet, zou het je niet na kunnen doen. Maar wat een offer moet je nu weer brengen! En dit allemaal omdat de waarheid niet aan het licht mag komen van de aanbidders van de duivel. Ik neem je mee in mijn gebeden, houd vol en geef niet op!

 17. VRESELIJK zal een kaarsje voor hem branden en hopen dat ie snel terecht is. Stiekum hoop ik dat hij info kan doorspelen aan Flynn en dat dat de reden is… Anders in en in triest!

 18. Ja was er al bang dacht al hoe lang gaat dat goed is echt een bedorven wereld waarheid mag niet boven tafel komen dus hij zegt de waarheid

 19. Laten we hopen dat het een hoax betreft.
  En laten we vooral Joris Demmink blijven noemen. Dat achterbakse gluiperdje moet en zal, samen met zijn smerige vriendjes achter slot en grendel.

 20. Micha verdient een medaille voor zijn werk en geen handboeien, hij is een verzetsheld. als ik iets kan doen op wat voor manier dan ook laat het horen!!

 21. Als dit waar is en hij word uitgeleverd naar nl dan is het de dag dat democratie en vrijheid van meningsuiting officieel strafbaar is. En en uitvoering word gelegd.

  En is de dictatuur echt begonnen, ik hoop dat de juiste personen wat kunnen doen voor Micha maar we zijn ons leven hier niet zeker meer , zo zie je maar..

 22. De waarheid duurt altijd het langst. Waar licht is, is geen duisternis.
  Hou vol Micha, God heeft een groot hart voor rechtvaardige mensen die de mensen
  de waarheid vertellen.

 23. Ik ben benieuwd naar jullie nieuws van morgen. Ik sta te koken van woede en medeleven voor Micha
  Micha is een held!!!!!!!
  God bless!

 24. Dit is de manier van de Haagse Goddeloze misdadigers om iemand heel smerig het zwijgen op te leggen
  Alle steun voor Micha Kat! Ik zegen hem in Jezus naam.

  Door deze actie is de Nederlandse overheid nog meer mijn aartsvijand geworden.

  Tijd om dit duivelnest aan te pakken en te gaan straffen voor ook weer deze misdaad en het waren er al zoveel

  De val van Babylon

  4En ik hoorde een andere stem uit de hemel zeggen: Gaat uit van haar, mijn volk, opdat gij geen gemeenschap hebt aan haar zonden en niet ontvangt van haar plagen. 5Want haar zonden hebben zich opgehoopt tot aan de hemel en God heeft aan haar ongerechtigheid gedacht. 6Vergeldt haar, gelijk ook zij vergolden heeft, en geeft haar dubbel naar haar werken; mengt haar het dubbele in de beker, die zij gemengd heeft; 7geeft haar zoveel pijniging en rouw, als zij heerlijkheid en weelde genoten heeft. Want zij zegt in haar hart: Ik troon als koningin, ik ben geen weduwe en geen rouw zal ik zien. 8Daarom zullen haar plagen op één dag komen: dood en rouw en hongersnood, en zij zal met vuur verbrand worden; want sterk is de Here God, die haar geoordeeld heeft.

 25. Tja , ik ben er ook van ondersteboven , ik ga ervanuit dat virus en jensen hierachter zitten , die hebben vast over Micha lopen klagen , bang voor Micha die nogal wat druk op beide had gezet , omdat hun samenwerken met de deepstate ,,samen hebben ze zeker 250.000 volgers die weinig tot niets doen , ja oké een beetje dansen op het 5G Malieveld,, duidelijk toch ? dat jensen en virus gewoon kunnen doorgaan en niet hebben over de pedofiele deepstaters zoals demmink en van dissel en over de USA verkiezingsfraude over stemmachines zoals dominian en scytl en smartmatics dus Micha ik wens je véél sterkte toe en dat je snel weer vrij bent , ik mis je nu al ,,snik

 26. Heb jij de bijbel text wel gelezen.?
  Dat zijn de feiten.!!
  Christenen worden al eeuwen vervolgd en belachelijk gemaakt door mensen als jij.
  Jij denkt dat je Micha beledigd. ?
  Maar Micha heeft GOD aan zijn zijde.
  ✝️⚓♥️
  Ik wens jou heel veel sterkte in de HELL.
  Bij je vriendjes en jullie waarheid.!!

  1. je moet je goed informeren Julien! In het verleden heeft hij onderzoek gedaan in een opstandige periode. Hij heeft familie verloren in de holocaust. IK heb het hem nog niet zo lang geleden persoonlijk gevraagd omdat er wat dingen online staan. Hij is geen Holocaust ontkenner!!!! Roep niet zomaar wat…

   1. Trollen zijn er om te trollen…zolang ze zichzelf belachelijk maken en we er om kunnen lachen, kijken we het aan…vervolgens: forever banned

 27. Micha, wees sterk. In ons hart zijn we bij je. We staan 100% achter je, voelen ons zeer verbonden met jou. Micha verdient inderdaad een medaille en geen handboeien en is absoluut een verzetsheld!

 28. Word nu echt tijd dat er harde aktie komt door iedereen. Laten we de NWO stoppen. Al beginnen we alleen al met Joris Demmink te stoppen. Laten we met zijn allen Micha steunen door te doen waartoe hij opgeroepen heeft meer gevolg aan te geven. Zodat ze weten dat ook al arresteren ze Micha het toch niet meer te stoppen is met wat Micha in gang heeft gezet. Laat deze arrestatie niet voor niets zijn geweest.

 29. Here are the P’s. For fathers and sons.
  For Micha, Today we need the number: 1 and 5

  1. Protector
  2. Procreator
  3. Provider
  4. Promoter
  5. Priest
  6. Prophet

 30. Micha is te dichtbij gekomen! Hij heeft ze bij de ‘kloten’! Mijn gedachtes gaan uit naar Micha. Ik zend Micha de Kracht van het Licht en de Universele Energieën toe. De Angels en Groot Meesters zullen bijspringen om de mensheid te bevrijden van het kwaad van de Elite. Deze 1% van de mensheid wil 99% beheersen, onderwerpen. De tijd is aangebroken dat 99% van de mensheid deze 1% zal elimineren als een arts die een kankergezwel wegsnijd om de patiënt weer gezond te maken.

  21 december is de grote conjunctie van Jupiter en Saturnus 2020; hun dichtste nadering sinds 800 jaar. Dit gebeurt in Waterman. Er zal een grote verschuiving plaats vinden en een nieuwe cyclus beginnen. Een nieuw tijdperk van positieve energie! Er is geen houden aan; het kan niet gestopt worden. Dit zijn krachten die onnoemelijk veel groter zijn dan wij mensen kunnen bevatten.

  Micha, hou vol! Met diep respect zend ik al mijn positieve energie naar jou en ‘goede mensheid’!

 31. Dag Hans, de zin “Ik zal genieten van je ondergang” graag deleten. Dat gaan we niet doen. Dat is een menselijke reactie, laat het maar aan God over.

  Bij God is omkeer en bekering mogelijk, ook voor mensen die zwaar verkeerde acties uitvoeren.
  Bid voor onszelf dat we niet met gelijke munt betalen. Onze eerste impuls laten varen, wij staan er niet alleen voor.
  De NWO-aanhangers trouwens ook niet, zij hebben het beest aan hun kant, dat veel lult en brult… en weet dat hij zal verliezen van de ALmachtige, onze hulp, steun en toeverlaat in bizarre tijden.

  Ik bid en wens Micha toe dat zijn boeien los raken en de deuren plotseling opengaan, zoals Paulus en Silas uit de gevangenis werden bevrijd. Zie Handelingen 16.

 32. Lieve Micha, ook wij sluiten ons aan bij velen van deze reacties om te blijven bidden voor je. God is met je en zal je hier uit halen. jaap Dieleman heeft gezegd en gesproken in 1 van zijn boodschappen dat deze mensen moeten niet aan de kinderen van God komen. Raak mijn gezalfden niet aan zei Jezus in 1 kronieken 16:22. Uiteraard geldt dit ook voor Wouter, Hans en Joost.(en wie er natuurlijk nog meer bij wdw bezig is maar niet iedereen kennen wij)Gods leger (waar jij en wouter en hans en joost ook toe behoren)is sterker dan welk leger dan ook. Wij zien uit naar een vlugge vrijlating. Hans wouter en joost heel veel wijsheid toe gebeden en wij weten zeker dat jullie het goede doen. Veel liefs van Marcel en Johanna

 33. Micha, ik bid voor je . De Heer is met je en HIJ zal je versterken. Paulus werd wonderbaarlijk bevrijdt uit de gevangenis. HIJ kan dit ook voor jou doen, want je dient de waarheid.
  Beste WDW mensen, houdt stand God is met jullie en zal jullie versterken in deze strijd. We bidden voor jullie. De waarheid zal aan het licht komen en de overwinning is al reeds behaald op het kruis van Golgota.
  God bless you

 34. Ik heb net een brief aan Robert Jensen geschreven om melding hiervan te maken in zijn show. Of hij dat gaat doen weet ik natuurlijk niet, maar het is de moeite waard Laten we dit allemaal doen en ook bij Lange Frans / Wilem Engel / Weltschmertz enz. Wie weet wat dit gaat opleveren.

 35. het is tijd om de NOS even een mail te sturen met de vraag: waar blijft het belangrijke nieuws over de gearresteerde waarheidsverkondigende journalist Micha Kat ?

  U kunt een mailtje sturen naar [email protected]. Wilt u de redactie tippen over een nieuwsfeit of een persbericht sturen, dan kunt u daar terecht.

 36. Lieve mensen betrokken bij Weesdeweerstand,

  Bedankt voor alle informatie beste vrijheid strijders!
  Jullie hebben mijn aandacht en volledige steun.
  Ben financieel niet goed in staat bij te kunnen dragen,
  maar wel door het bijdragen van bewustwording en morele steun!
  Ik zal er staan voor jullie & met name alle kinderen en mensen die te maken hebben gekregen
  met de verschrikkelijke en onmenselijke vormen van misbruik.
  Er komen betere tijden waarin alles in het licht zal komen te staan.
  Mensen zullen moeten worden opgepakt, al dan niet door het volk ter verantwoording moeten worden geroepen.
  All the best & keep up the good work!

  Nivard 🙂 <3

 37. Micha, Jij kunt dit nu vermoedelijk gemakkelijker aan , omdat je zult beseffen dat wij allemaal achter je staan. Jij en wij weten dat het niet klopt. De afgelopen 20 jaar heb je meestal alleen gestreden. Nu….. heb je veel mensen om je heen die jou steunen.
  De waarheid komt ALTIJD boven. Justitie is bang dat met de aanklacht dIe jullie wilden doen (jullie hadden dat in je uitzending vermeld🙈)ALLES boven zou komen, daarom zijn ze jullie voor geweest en wilden ze eigenlijk de aangifte in den Haag niet in ontvangst nemen in afwachting van jouw arrestatie. Heb jij moorden😂 gepleegd omdat ze een internationaal arrestatiebevel laten uitvaardigen? Micha dit zegt toch voldoende ? 💪💪💪💪💪💐💐💐💐💐💐💐

 38. Wat kunnen wij of wat kan ik betekenen voor de vrijheid van Micha!!
  Hoe gruwelijk voor hem! Maar anderzijds laat het zoveel zien hoe vuil het spel en de uitvoerders hiervan zijn. Maar ze gaan hier voor boeten, ook dat staat vast!!
  Micha, ik denk aan jou en hoop om p een triomfelijke afloop!!

 39. Wij laten ons er niet onder krijgen!
  Dit is de meest extreme manier om ons monddood te maken.
  Schandalig!
  Opruimen die Haagse zooi.

 40. Beste Misha bedankt voor wat je voor ons en alle kinderen doet hoop dat er snel ‘n bewegi g komt en je vrij bent waar je voor ons zo hard voor strijd 🙏❤️

 41. Dat is schrikken zeg.. De waarheid mag dus niet verteld worden.. heel erg.
  Toch zal de waarheid je ook bevrijden!! Ben ik van overtuigd. Is bekend door wie hij is gearresteerd en waar hij nu is? Stay strong Micha!! God bless!!

 42. Amnesty International zet zich wereldwijd in voor mensen die vervolgd worden om vrije meningsuiting. Ik vraag Amnesty om urgent een actie te starten voor Micha Kat. Zij hebben een groot platform/berijk.

 43. Hoop dat er snel een update komt van jullie kant WDW indien mogelijk uiteraard. Er zijn zóveel mensen die met Micha meeleven.
  God bless ❤️🙏❤️

 44. Micha ik zal voor je bidden. En als het er op aankomt, ook voor je (de waarheid/vrijheid) vechten. De beerput is mede dank zij jou geopend. Je kwam te dicht bij waarheid.

 45. stay strong everybody!

  ja het is echt een klap, tijd om zelf meer in actie te komen!

  FREE MICHA !!!

  Bedankt voor al het al harde werk WDW!

 46. Vreselijk nieuws, de goeie mensen die voor de rechten van de mens vechten worden opgepakt. We zullen kaarsjes voor Micha branden en voor hem bidden. Die lui die dit op hun geweten hebben zullen hiervoor boeten. Is het niet hier dan wel in het hiernamaals.

 47. Verschrikkelijk voor Micha! Laten we hem allemaal in het Licht zetten zodat hij beschermd is tegen het duister!!🙏🌟🌟🌟🌟🌟🙏

 48. Onvoorstelbaar! Als één van de weinigen bijt hij zich al 20 jaar vast in het exposen van de pedofiele DeepState. Ze raken blijkbaar in paniek.
  Heel veel licht en liefde!! En de waarheid zal zegevieren!

 49. Micha kanjer jij en wij gaan deze strijd winnen. Het licht moet en zal zegen vieren . En dat gaat zeker gebeuren want god staat aan onze kant of anders gezegd wij strijden voor god , tegen al die smerige satanisten en de satan zelf. We halen ze allemaal neer voor een betere wereld. Waarin we ons weer inzetten voor elkaar . Waar eerlijkheid , het gezin , je familie weer belangrijk is.
  Een wereld waar vrede heerst . Waarin we leven in een rustig tempo zonder stress en vrees voor wat dan ook.
  Een wereld waar god weer centraal zal staan .

 50. Ik bid tot Onze Heer Jezus Christus

  1. om Michat Kat te helpen begrijpen waarom hij de regie van zijn leven aan Jezus Christus heeft over te geven.

  2. dat Micha Kat ontzag gaat hebben voor deze God en daardoor wijsheid ontvangt hoe hij objectief onderzoekjournalistiek plegen kan, slechts de feiten voor zich laten spreken, zonder de vergelding, die hij aan God overlaat.

  3. dat Micha Kat zich in zijn journalistieke werk door God laat leiden, op Hem vertrouwt en dus gaat leven met deze God.

  4. dat Micha Kat in zijn beroep van journalist uitsluitend de Wil van God doet, met als gevolg

  5. dat deze God Micha Kat zeker hierin zeker beschermen zal, om te bereiken dat het kwaad van hem weg vliedt, dit, omdat het kwaad niet tegen het Woord van God, waarop Micha zijn journalistiek werk zich dan voortaan baseert, bestand is.

   1. Waarom hebben jullie het steeds over bidden en Jezus? Realiseer je dat dat op 99% van de mensen als heel vaag overkomt en dat daar mensen door afhaken. Ik heb het er bijvoorbeeld erg moeilijk mee en neig ernaar om jullie daardoor als gekken weg te zetten, want als je op dat vlak niet kritisch bent is het goed mogelijk dat jullie met de rest ook een loopje nemen met de feiten. En ook dat verhaal wat Wouter soms roept dat virussen je vriendjes zijn, dat is echt kwalijk! Maak dan verschillende videos zodat mensen die voor het één komen niet met de rest geconfronteerd worden. Dan word het ook nog eens delenswaardig, zoals het nu is zou ik het niet op mijn Facebook plaatsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!