CDC: 5.888 DODEN 329.021 Verwondingen door COVID-19-injecties – Meer dan in 29 jaar VAERS vaccindoden

door Brian ShilhavyEditor, Health Impact News

Geregistreerde sterfgevallen na de experimentele COVID-19-injecties stegen deze week toen de CDC gisteren meer gegevens toevoegde aan het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), een door de Amerikaanse overheid gefinancierde database die verwondingen en sterfgevallen veroorzaakt door vaccins bijhoudt.

Hoewel de informatie in VAERS openbaar beschikbare informatie is, blijven de bedrijfsmedia deze censureren, en iedereen die openbaar beschikbare informatie van de Amerikaanse overheid durft te publiceren, wordt door de “factcheckers” bestempeld als “nepnieuws”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De gegevens die gisteren, 11 juni 2021, zijn vrijgegeven, vermelden 5.888 sterfgevallen  onder  329.021 gevallen van verwondingen na COVID-19-opnamen. Er zijn ook  nog eens 5.884 levensbedreigende gevallen,  43.892 SEH-bezoeken,  4.583 blijvende invaliditeit  en  19.597 ziekenhuisopnames.

Dit is genocide. En zoals veel afwijkende artsen en wetenschappers hebben verklaard, zijn dit biowapenfoto’s ontworpen door eugenetisten om de wereldbevolking te verminderen.

CDC en FDA geven eindelijk hartontstekingsproblemen toe die optreden door COVID-injecties

De CDC en FDA ontmoetten elkaar afgelopen week op 10 juni 2021 en gaven uiteindelijk toe dat er honderden gemelde gevallen van Myocarditis en pericarditis (ontsteking van het hart) waren na mRNA-injecties.

Voorafgaand aan deze vergadering was het enige dat ze bereid waren toe te geven dat er “zeldzame” gevallen van bloedstolsels in de hersenen waren, terwijl ze ervoor kozen om een groot aantal andere gemelde aandoeningen te negeren, waaronder veel andere soorten bloedstolsels.

Het rapport van 10 juni  verklaarde dat er 216 meldingen van hartontsteking waren na de eerste doses van de Pfizer- en Moderna-injecties, en 573 meldingen na de tweede injecties.

De gemiddelde leeftijd na het eerste schot was 30 jaar oud, terwijl de gemiddelde leeftijd na het tweede shot slechts 24 jaar oud was. Het treft meer dan twee keer zoveel mannen als vrouwen.

Gezien het feit dat deze gemelde gevallen slechts een kleine minderheid van de werkelijke gevallen vertegenwoordigen, vanwege het passieve karakter van rapportage aan VAERS, is het duidelijk dat we een nationale crisis hebben veroorzaakt door de farmaceutische bedrijven en hun experimentele injecties.

De overheid is niet je vriend, en het maakt niet uit of je in een rode of blauwe staat woont, omdat ze allemaal pro-vaccin zijn.

Hoewel sommige gouverneurs van de Rode Staat actie hebben ondernomen om discriminatie via vaccinpaspoorten te voorkomen, heeft geen enkele gouverneur in de VS zich gemeld om een einde te maken aan de massale campagnes om zoveel mogelijk mensen te injecteren met deze biowapens, die nu gericht zijn op kinderen, ook al hebben ze de macht om dit te doen via hun uitvoerende bevoegdheden.

Niet één. Ze zijn allemaal medeplichtig aan moord net als iedereen die niets doet in Nederland.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!