Celeste Solum – Grafeen kan ons veranderen in “Iets onvoorstelbaars”

Celeste Solum – Grafeen kan ons veranderen in “Iets onvoorstelbaars”

maandag 8 juli 2021

Het is onwaarschijnlijk dat mensen de drastische dystopische vernietiging van hun levenskwaliteit accepteren die agenda 2030 voorziet.

Covid-vaccins die grafeen bevatten, zijn waarschijnlijk een methode om ons onder controle te houden.

“In het ergste geval word je gereduceerd tot een slaaf zonder wil, een automaat.”

 

 

Ik vroeg CR om de relevante informatie uit dit interview met voormalig FEMA-analist Celeste Solum te halen.

 

“Zodra u met GBH bent geïnjecteerd, is het onmogelijk om het te verwijderen omdat het zich aan het lichaam bindt, dat het niet kan afwijzen omdat het niet wordt herkend als een vreemde stof. De structuur stelt het in staat om alle delen van het lichaam binnen te dringen, inclusief het oversteken van de bloed – hersenbarrière.”

 

Zoals Solum zegt: “In wezen word je een canvas voor de farmaceutische kunstenaars om een synthetisch artistiek meesterwerk te creëren dat ondergeschikt is aan het buitenaardse systeem dat helemaal niet op iets menselijks lijkt.”

 

 

door CR

(henrymakow.com)

 

Onderzoekers van de Universiteit van Almeria in Spanje meldden dat het Pfizer covid-19-vaccin voornamelijk grafeen en geen mRNA bevat. (CONTENIDO DE LA VACUNA SEGÚN INFORME PRELIMINAR UNIVERSIDAD DE ALMERÍA (odysee.com))

Celeste Solum zegt dat de gevolgen hiervan ernstig kunnen zijn, omdat veel regeringen verplichte vaccinaties voor burgers overwegen.

WAT IS GRAFEEN?

Grafeen is een eenlaagse vorm van grafiet, een nanomateriaal dat bestaat uit koolstofatomen die in een bepaalde structuur zijn gerangschikt.

Grafeen wordt ook gebruikt om hydrogels te maken, en is onderzocht als een vaccin nano-adjuvans, blijkbaar om verhoogde immuniteit te stimuleren.

Hydrogels op basis van grafeen (GBH) worden momenteel gebruikt voor een breed scala aan doeleinden, van rioolwaterzuivering tot biosensortechnologie. Onderzoekers gebruiken GBH momenteel om mogelijkheden te ontwikkelen voor het 3D-printen van menselijke organen, omdat de beruchte “own nothing and be happy” video van het World Economic Forum voorspeld zal wijdverspreid worden tegen 2030. World Economic Forum op Twitter: “Zo zou onze wereld in 2030 kunnen veranderen. Lees meer: https://t.co/rkhF5AdSZ3 https://t.co/9jf3XcmRG2” / Twitter

GBH is een stof met schijnbaar eindeloos gebruik, wat het des te gevaarlijker maakt omdat we absoluut geen idee hebben wat de doelstellingen van de farmaceutische bedrijven en overheden zijn.

We kunnen alleen maar aannemen dat het niet voor ons is, omdat het anders niet geheim voor ons zou worden gehouden.

Zodra u met GBH bent geïnjecteerd, is het onmogelijk om het te verwijderen omdat het zich bindt aan het lichaam, dat het niet kan afwijzen omdat het niet wordt herkend als een vreemde stof. De structuur stelt het in staat om alle delen van het lichaam binnen te dringen, inclusief het passeren van de bloed – hersenbarrière.

GBH is ook giftig, waarbij de mate van toxiciteit afhankelijk is van de dosering, vorm, blootstellingsroute en zuiverheid. Als het degradeert in het lichaam kan het ontsteking veroorzaken en verschillende bijproducten zullen zich vormen, wat kan leiden tot een verscheidenheid aan andere bijwerkingen.

GBH POTENTIEEL GEBRUIK VAN GEÏNJECTEERDE GBH

Afgezien van het simpelweg ziek maken of doden van mensen, kan GNH worden gebruikt om mensen om te zetten in iets “voorheen onvoorstelbaars”.

Hydrogels op basis van grafeen kunnen de volgende stap zijn in het trans-humanisme. De mogelijkheden zijn eindeloos, met zelfassemblage hydrogels die onmiddellijk steigers in het lichaam kunnen vormen, netwerken van GBH-vezels met eigenschappen die niet bestaan in het natuurlijke leven.

Volgens Solum kan GBH worden gebruikt om van het menselijk lichaam een levend polymeer te maken, met een moleculaire structuur bestaande uit organisch-synthetische materialen die worden gebruikt in kunststoffen en harsen, en kan DNA, bloed, cellen, organen vervangen, zoals de hydrogel nanodeeltjes zelf assembleren.

Het resultaat kunnen allerlei mutaties zijn die anders nooit zouden zijn opgetreden. In plaats van mutatie door genetische modificatie, opent GBH de deuren naar het fysiek veranderen van de structuur van levende wezens op elke denkbare manier.

Zoals Solum zegt: “In wezen word je een canvas voor de farmaceutische kunstenaars om een synthetisch artistiek meesterwerk te creëren dat ondergeschikt is aan het buitenaardse systeem dat helemaal niet op iets menselijks lijkt.”

5G-CONNECTIVITEIT

5G kan worden gebruikt voor meer snode doeleinden dan alleen het monitoren van alle digitale activiteiten en ons ziek maken met elektromagnetische straling. Dankzij GBH kan 5-G ook worden gebruikt voor biosensoren om ons lichaam te volgen en te monitoren. Degenen die met GBH worden geïnjecteerd, worden knooppunten binnen het “internet der dingen”.

Een andere mogelijkheid is dat GBH het 5G-netwerk in staat stelt om ons lichaam en geest te controleren.

5G geeft de elites niet alleen toezicht op bijna alles wat we doen, maar het feit dat GBH alle delen van het lichaam kan binnendringen, inclusief de hersenen, in combinatie met de eigenschappen van elektrische geleidbaarheid, betekent dat het kan worden gebruikt om spiersamentrekkingen te induceren en gedachten te beïnvloeden.

In het ergste geval wordt u gereduceerd tot een slaaf zonder wil, een automaat.

Gbh wordt bestuurd door het 5G-systeem en kan ook worden gemanipuleerd door een proces dat “elektrospinning” wordt genoemd. Er kunnen nieuwe mutaties optreden. Je lichaam zal niet langer van jou zijn en er kunnen op elk moment veranderingen worden aangebracht.

conclusie

De bijwerkingen en mogelijke implicaties van mRNA-vaccins waren al erg genoeg, maar het vooruitzicht dat het vaccin hydrogel op basis van grafeen bevat in plaats van mRNA voegt een nog gruwelijkere dimensie toe aan de scamdemische.

Ben je bereid om vrijwillig je lichaam en geest voor te leggen aan de globalisten?

Dit is de vraag die mensen zichzelf moeten stellen voordat ze overwegen om de zogenaamde covid-19-vaccins te nemen.

 

Gerelateerd In een ander interviewzegt ze dat je”niet langer menselijk bent; U bent een synthetische entiteit. Ze zegt dat dit alles wordt erkend in de wetenschappelijke literatuur. (24 min.) Sherri Tenpenny verwacht dat er dit najaar miljoenen zullen sterven. (30 min.)

Nieuwe ontwikkelingen als gevolg van ontdekkingsvaccin bevatten voornamelijk grafeenoxide

Celeste Solum- Menselijk leven zal onherkenbaar zijn

Stew Peters interview met Dr. Jane Ruby –  Magnetofection Technology in de Depop Jabs

Met de uitrol van elk COVID-19-vaccinprogramma over de hele wereld, is het nu duidelijk dat het expliciete doel van de Covid Super Vaccination Agenda was om een slow-motion uitroeiing van het menselijk ras uit te voeren. https://stateofthenation.co/?p=72649

Waarschuwing: Vaccin NanoTech-besturingssysteem manipuleert zenuwstelsel –

 

 

Nanotech in voedsel dat wordt gebruikt om mensen te jagen en te doden –

 

 

Ray Songtree schrijft: Solum meldt dat WEF van plan is om al het voedsel tegen het einde van dit jaar te “transformeren”.

Hydrogel in alles.  Hydrogel met worden gebruikt om al het water te “zuiveren”, wacht erop, plastic!

Al het water en voedsel zal dit jaar gevaarlijk zijn. Vergeet niet dat ontvolking verschillende wapens heeft, en ze worden allemaal gebruikt.

Voedsel, water, chemicaliën, frequenties, prikken en het binnenbrengen van immigranten in een situatie die

zijn grote depressie binnenkort.  Ja, een depressie creëren en tegelijkertijd de grens openen. Dit is een ontmoeting tussen twee zeer diepe onderzoekers.

 

Relevante artikelen en studies:

Een hydrogel biosensor voor hoge selectieve en gevoelige detectie van amyloïde-bèta oligomeren – PubMed (nih.gov)

Gefunctionaliseerd grafeenoxide dient als een nieuw vaccin nano-adjuvans voor robuuste stimulatie van cellulaire immuniteit – PubMed (nih.gov)

Mossel-geïnspireerde antibacteriële polydopamine/chitosan/temperatuur-responsieve hydrogels voor snelle hemostase – PubMed (nih.gov)

Grafeenschuim als steiger voor het kweken van functionele spierweefsel | Bioethics.com

 

2 thoughts on “Celeste Solum – Grafeen kan ons veranderen in “Iets onvoorstelbaars”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!