CHINA ZIET KANS SCHOON EN SCHIET 6G DE LUCHT IN

Omdat de wereldwijde globalisten media het doet voorkomen alsof de linkse aan China uitverkochte pedo nazi’s in de VS de verkiezingen gewonnen hebben, en hun grootste dam ter wereld op springen staat, wat einde China betekent, maken ze direct van de gelegenheid gebruik een nog snelle en krachtiger en leven vernietigend draadloos netwerk de lucht in te schieten. Ze noemen het voor het gemak 6G.

‘Falende constructie’; stroomafwaarts wonen 400 miljoen mensen

Hydroloog Wang schreef in 2019 nog een artikel waarin hij nog eens op de falende constructie van de dam wees. Zo zouden de vele tientallen gigantische betonblokken niet zijn verankerd op de ondergrond, maar er los zijn opgeplaatst.

Als de dam het zou begeven, dan dreigt een gebied waar 400 miljoen mensen wonen, met grote steden zoals Shanghai en Wuhan, te worden getroffen door een enorme vloedgolf. Maar liefst 66 kerncentrales lopen dan eveneens gevaar.

De Chinese media zeggen dat het zogenaamde instortingsgevaar een Westerse media hoax is. Ze hebben een punt, want de al eerder genoemde vervormingen op satellietfoto’s zijn regelrechte onzin. En als de dam inderdaad zó zwak zou zijn, dan zou deze het vermoedelijk al veel eerder hebben begeven.

Toch verscheen er al in 2008 een korte documentaire ‘Is de Drieklovendam een tikkende tijdbom?’, waarin er een aantal valide klinkende zorgen werden geuit. Chinese geologen waarschuwden in die documentaire voor ‘ongekende rampen’, omdat het waterniveau in de Yangtze zou gaan stijgen en teveel zou gaan fluctueren, wat grote aardverschuivingen zou gaan veroorzaken. Volgens omwonenden zijn de aardverschuivingen na de voltooiing van de dam inderdaad in zowel frequentie als hevigheid toegenomen. (3)

In China vond overigens al ’s werelds de grootste stuwdam ramp plaats. Op 8 augustus 1975 stortte de Banqiaodam in, waardoor zo’n 26.000 mensen om het leven kwamen.

Al met al een zeer goede reden voor de CCP om de rest van de wereld in te nemen via de chantage van de Bidens en dus de VS. Heel de wereld is inmiddels voorzien van hun zelf gefabriceerde Huawei (5G) apparatuur, waarmee, zoals recent glashelder aangetoond alles en iedereen 24/7 gemonitord kan worden door het meest ontmenselijkte regime ter wereld.

Hier het artikel m.b.t. 6G satelliet door China gelanceerd

4 thoughts on “CHINA ZIET KANS SCHOON EN SCHIET 6G DE LUCHT IN

 1. Het word tijd dat we hier ook aandacht aan de hammer gaan besteden nu in de VS blijkt dat zo de verkiezingen word opgetuigd. Dit is een van de manieren om Rutte te expoosen.

 2. nucleaire centrales en grote stuwdammen zijn prima strijdmiddelen om rampen, massale fataliteiten en grootschalige schade ad volksgezondheid te veroorzaken op ieder gewenst moment.
  Chernobyl en Fukushima zijn gecreeerde rampen. De drie klovendam wordt beschermd door een raketschild zo gaat het gerucht, maar de CCP heeft een reputatie om niet terug te deinzen voor genocide op de eigen bevolking onder mao tse tung. De communistische partij is meedogenloos.
  De blokken vd drieklovendam staan los. Medebepalend is de reactie vd geologische ondergrond op de enorme druk en op het enorme gewicht vd watermassa bijvoorbeeld. Er werden niet alleen landverschuivingen maar ook toename van aardbevingen gemeld.
  Feitelijk zit er niets anders op dan de hele dam gecontroleerd te vernietigen. Bij n raketaanval door een zogenaamde vijand zullen ongetwijfeld miljoenen mensen omkomen. Cynisch genoeg kan dit juist de bevolkingspolitiek vd top vd CCP zijn om een mooi excuus voor massamoord te verkrijgen. Wellicht komt het plan voort uit het stoppen vd eenkindpolitiek. Een goede zelf stiekum gecreerde grote ramp werkt veel effectiever en sneller. Vergeet niet dat ook aan de top vd CCP en de globale top boven de CCP machtspiramide geoefend wordt in het ritueel moorden. van massas kinderen. Mao heeft gezegd tijdens een hongerperiode, dat het pas tijd werd om in te grijpen als hongerende volwassenen hun eigen kinderen gaan opeten. De wreedaardigheid van deze superpsychopathen is voor een doorsnee mens die vals geschiedenisonderwijs heeft genoten onvoorstelbaar en onmogelijk waar. Vandaar ook dat het zon rode vlag is in meer dan 1 betekenis dat zon groenlinkse communist als Paul Rosenmoller een bewonderaar was van mao tse tung pol pot met hun beider massaslachtingen. Heden werken de groene communisten die zich liberaal groen links sp dictatoren666 christendemocraten aan een nieuwe door klimaatwaanzin aangedreven massaslachting.

 3. kijk voor desastreuze biologische effecten van terahertz golven met frequenties 1000 x die van gigahertz op youtube en tik in
  barry trower electromagnetic radiation effect

  kies bijv
  Alarmerende interview over 5G | Dr. Barrie Trower | Former Navy Microwave weapon specialist

  negeer de youtubes met juichverhalen gericht op technische verleiding vd massa.

  56G komt neer op genocide. Experimenten met muizen tonen de destructieve synergistische effecten van metaalnanoparticles en 34G reeds aan laat staan wat 56G zullen gaan dien. 30 gigahertz overleeft een mens na drie tot vijf dagen niet. Deze wapentechnologieen zijn allang uitgetest in geheime militaire experimenten en oorlogen all ver the globe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!