GROOTSTE CORONA ONTHULLING 2020

De Corona Crisis is slechts een rookgordijn voor het invoeren van de Nieuwe Wereldorde

Schokkend, verbijsterend, ontnuchterend, weerzinwekkend, onthullend, alles verklarend en verpletterend!

Een 50 jaar oud plan om minstens een kwart van de wereldbevolking uit te roeien t.b.v. de elite die overbevolking als hun grootste probleem ziet.
Alles wat je op dit moment om je heen ziet gebeuren van bodyguards bij de bouwmarkt en 1,5 meter afstand houden bij de supermarkt tot de politie die een park sluit, terwijl mensen zich juist aan de regels houden, alles is terug te vinden in dit sinistere grootste masterplan der masterplannen ooit. De doos van Pandora gaat in deze video voor je open. je zult ontdekkingen doen die je verbijsteren.

De informatie die in deze video wordt gedeeld, is van het allergrootste belang om zo snel mogelijk uit de lockdown te komen en ons zowel individueel als ook als Nederland in het geheel te ontdoen van het duivelse plan dat ultra rijke multinationals samen met kwaadaardige genootschappen en organisaties die slechts uit zijn op genocide en totale wereldcontrole tegen ons hebben gesmeed de afgelopen ruim 50 jaar.

Deel deze pagina, video en inhoud ervan met zoveel mogelijk mensen. Maak je vrienden en kennissen bekend met het masterplan achter de situatie waarin Nederland verkeert op dit moment. Laat zien dat dit de zoveelste gecreëerde en geplande crisis is die als rookgordijn wordt gebruikt om het volk tot slaven te maken, te controleren en zelfs uit te moorden waar men dat noodzakelijk acht.

Laat zien hoe de uitrol van 5G alles te maken heeft met het rookgordijn van een zogenaamde pandemie en uitsluitend wordt gebruikt om de geplande wereldregering in te voeren die van elk mens een 100% controleerbaar en bestuurbaar nummer wil maken.

UPDATE 8 mei 2020: Ga hier naar DEEL 2

 

LINKS NAAR GENOEMDE WEBSITES:

Covid-19 Simulation exercise

Rockefeller Foundation

ID2020

Event 201

World Economic Forum / Doos van Pandora

Patent 2020 060606

Alles geoorloofd voor globalisatie

 

Download genoemde documenten:

Rockefeller foundation covid-19 planning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

29 thoughts on “GROOTSTE CORONA ONTHULLING 2020

 1. Zou deze video over corona als rookgordijn voor de NWO niet volledig in het Nederlands kunnen ondertiteld worden?

 2. Hele goeie video , met tips erbij naar de oorspronkelijke bronnen . Waar men echt met eigen ogen de bewijzen kunnen vinden. Bedankt voor het maken. Deze wordt gedeeld en we zullen het zo veel mogelijk verspreiden om onze medemens wakker te krijgen

 3. Ok Arno, op jouw verzoek even kort..
  Ik heb alleen globaal even gekeken naar de zogenaamde bewijzen, de eerste die ik bekijk is van een geregistreerde verpleegkundige die inhoudelijk gaat bepalen waarom ene Covid-19 medicijn niet werkt.. Wat me dus opvalt is VERPLEEGKUNDIGE, als dat de beste bron is kan het bewijs nooit erg groot zijn. Das geen viroloog of microbioloog of iemand die er ook daadwerkelijk verstand van heeft. Helemaal gezien het feit dat tests worden opgestuurd naar laboratoria die de besmetting bepalen.

  Tweede ding in het filmpje waar ik even doorheen zapp en zoek naar wat de bewijzen zouden zijn. Is de verwijzing naar de website voor de WHO, daar staat een Corona virus simulatie op. De spreker zegt daarop, deze staat hier WAARSCHIJNLIJK al jaren op. Dus ik heb de pagina gelezen. Daar vind je de plannen voor landen die te maken kunnen krijgen met met het virus. Hiermee kunnen ze alvast ter voorbereiding simulaties draaien van wat er wellicht later in het echt staat te gebeuren. Dus bedoeld als voorlichten en instructies voor hulpverleners en gezaghebbenden zodat ze weten wat te doen in het geval de pandemie ook bij hen toeslaat.

  Dan het document van de Rockefeller Foundation. Ik heb eerst gekeken wat ze daar doen en zag dat ze op veel terreinen toekomstscenario’s bedenken. Zo doen een soort voorspellingen hoe bepaalde takken zich in de toekomst zouden kunnen gaan ontwikkelen. De verteller noemt dit document wat dus verschillende mogelijke scenario’s beschrijft het document waarin ze beschrijven hoe de nieuwe wereldorde eruit moet gaan zien.. (wat dus niet waar is).

  Stukje van de introductie tekst:
  “For decades, technology has been dramatically changing
  not just the lives of individuals in developed countries, but
  increasingly the lives and livelihoods of people throughout
  the developing world. Whether it is a community mobile
  phone, a solar panel, a new farming practice, or a cuttingedge medical device, technology is altering the landscape of
  possibility in places where possibilities used to be scarce.
  And yet looking out to the future, there is no
  single story to be told about how technology
  will continue to help shape—or even
  revolutionize—life in developing countries. There
  are many possibilities, some good and some less
  so, some known and some unknowable. Indeed,
  for everything we think we can anticipate about
  how technology and international development
  will interact and intertwine in the next 20 years
  and beyond, there is so much more that we
  cannot yet even imagine.
  For philanthropies as well as for other
  organizations, this presents a unique challenge:
  given the uncertainty about how the future will
  play out, how can we best position ourselves not
  just to identify technologies that improve the
  lives of poor communities but also to help scale
  and spread those that emerge? And how will the
  social, technological, economic, environmental,
  and political conditions of the future enable or
  inhibit our ability to do so?
  The Rockefeller Foundation believes that
  in order to understand the many ways in
  which technology will impact international
  development in the future, we must first broaden
  and deepen our individual and collective
  understanding of the range of possibilities. This
  report, and the project upon which it is based,
  is one attempt to do that. In it, we share the
  outputs and insights from a year-long project,
  undertaken by the Rockefeller Foundation and
  Global Business Network (GBN), designed to
  Introduction
  8Scenarios for the Future of Technology and International Development
  explore the role of technology in international
  development through scenario planning, a
  methodology in which GBN is a long-time leader. ”

  En toen was ik er al weer klaar mee, drie dingen onderzocht voldoende tijd aan verspild om weer te zien hoe misleiding of leugens bedoeld zijn om mensen tegen elkaar op te zetten of angst te zaaien..

  Complotten die met geen enkel bewijs worden ondersteund, maar wel ontkracht door onwaarheden of op zijn minst manipulatieve verdraaiingen. <3

  1. en zo blijken er altijd mensen te blijven bestaat die zelfs als keihard bewijs voor hun neus ligt nog manieren bedenken om het te ontkennen.

  2. toch knap hoe je met het grootste bewijs aller tijden voor genocide plannen op de wereldbevolking voor je ogen het nog weet te ontkennen, ga eens op zoek of er in de buurt 5G masten staan te draaien…die tasten direct hersencellen aan.

   1. Ik geloof ook niet dat 5 G goed voor je is. Maar om dat te linken aan covid ….nou nee. Besmettelijke virussen hebben altijd Al bestaan. 5 g NIET !!!
    Wat dacht je van de pest ? Of de spaanse griep ??? Ik luister liever naar nuchter wetenschap en onderzoek als Michael greger over pandemie maar ook naar the real truth about health over 5g. Ik Ben absoluut geen voorstander van 5 g. Maar als ik jouw was zou ik stoppen met dierlijke producten eten en daar je medestanders van overtuigen. Ik geloof eerder dat het een hygienekwestie is waardoor dit virus is ontstaan ?

    Heb je Al een complottheorie klaarliggen voor de builenpest die ook weer opduikt door het eten van marmottenvlees ???
    Zal de regering wel achterzitten. ( ??? )

    1. ‘ik geloof eerder dat het een hygiënekwestie is’ is wat u vermeld, tegelijkertijd ‘gelooft’ u niet dat 5G goed is. Wij baseren ons op de feiten die ahdv vele wetenschappelijke onderzoeken, waarvan een aantal op deze site gepubliceerd, en ‘bijsluiters’ van EMF apparatuur evenals o.a. smartphones (zie juridische info op uw telefoon) zijn vastgesteld. Verder is de techniek die wordt gebruikt bij de zogenaamde 5e generatie draadloos netwerk ontworpen voor militaire doeleinden, waar deze ook al jaren in gebruik is. Op geen enkele wijze vergelijkbaar met de 4e generatie draadloos netwerk. Het woord ‘geloof’ hanteren wij in de oorspronkelijk betekenis van het woord, namelijk de zekerheid der dingen die men niet kan zien. Dat staat hier reeds duizenden jaren opgetekend: ‘Geloof’ is vertrouwen in de waarheid. Het heeft twee elementen: 1) Overtuigd zijn van de waarheid, zeker zijn van de realiteit, een bewijs hebben van de dingen die je niet kunt zien; en 2) het geloven in, hopen op, omhelzen van, en begrijpen van de waarheid.

     Hebreeen 11:1. “Het geloof nu is de zekerheid der dingen, die men hoopt, en het bewijs der dingen die men niet ziet.”

     Hebreeen 11:1. “Het geloof is een vaste grond van wat wij hopen, het overtuigd ons van de werkelijkheid van onzichtbare dingen.” [Willibrord]

     Hebreeen 11:1. “Geloof…..geeft ons een zekerheid van werkelijkheden die we niet kunnen zien.”[Vrije vertaling van de NEB bible]

     Hebreeen 11:1. “Nu, geloof is dat wij zelfverzekerd zijn in wat wij hopen, en overtuigd van wat wij niet zien.[Vrije vertaling van de Moffat Bible]

     Hebreeen 11:1. “Nu geloof is een gegronde zekerheid van dat waar wij op hopen, en een overtuiging van de realiteit van dingen die wij niet kunnen zien.”[Vrije vertaling van de Weymouth New Testament-1912]

     De waarheid erkennen is alleen maar de helft van het geloof. Het Woord van God moet worden gelooft , hoopt in, omhelst, en gepakt.! Om werkelijk te geloven je moet volledig overtuigd zijn dat wat omhelst is, is de volle waarheid.

     Lucas 17: 5,6. “En de apostelen zeiden tot de Heer: Geef ons meer geloof. De Heer zeide: Indien gij het geloof had als een mosterdzaad, gij zoudt tot deze moerbeiboom zeggen: word ontworteld en in de zee geplant, en hij zou U gehoorzamen.”

 4. Hoi, ik zou graag het filmpje waarvan je stukjes van de engelse tekst vertaald ook willen bekijken. Ik kan alleen nergens een link vinden naar dat filmpje. Zou je die kunnen geven? Thanks!

 5. beste, hoe kom ik in die widhet van de WEF ? lees daar dat ik API Key moet verkrijgen …
  Wil me graag verdiepen, maar moet eerst in dit web binnenkomen.
  Hoor het graag.

 6. @Joost, ik snap dat ze niet zomaar iedereen toelaten bij het aankopen van aandelen in WHO en WEF, maar kun jij mij wegwijs maken zodat ik ook aandelen kan krijgen in organisaties die geen aandelen verkopen?

 7. Hallo iedereen,
  Ik leef sinds vijftien jaar in jullie geweldig land. Thuis ben ik in berlijn. Misschien weten jullie wat in duitsland gebeurt en hoe ook hun vechten voor de waarheid? Afgelopen weekend zijn er geschat rond een miljoen mensen op straat geweest. Maar wij moeten meer en wij moeten allemaal beseffen dat de hele wereld bedreigd is. Wij moeten samen vechten. Op 29 augustus is een grote demo en feest voor vrede en vrijheid in berlijn en heel europa is uitgenodigd.
  https://kenfm.de/er-gebeurt-iets-in-duitsland-door-anselm-lenz-en-batseba-ndiaye/
  https://kenfm.de/demonstration-berlin-invites-europe-festival-for-freedom-and-peace-on-29-august-2020-in-berlin/
  Het zou fijn zijn als jullie de uitnodiging aan iedereen doorsturen ….

 8. Ik heb groot respect voor Hans en Wouter en Micha ….ik ben 70 jr. en niet zo goed ter been (Charcotvoet en diabetes mellitus II en poly neuropathy ) maar kan mijn vuisten tegen dat cabalzootje nog wel héél erg soepel gebruiken
  …wat een criminele pedobende ….!!!
  Ik zeg met Micha …..!! : “EXACTLY…!” LOL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!