BREAKING: DE VIDEO DIE (ONWETENDE) LEVENS REDT!

COVID-19 ongecensureerd

Wat is de waarheid over COVID-19?

Waar kun je terecht om antwoorden te vinden, terwijl chaos en verwarring mensen over de hele wereld in de greep houdt?

Hoewel de meeste mainstream- en socialemediakanalen hebben besloten artsen die behandelingsopties voor COVID-19 aanbieden, te censureren, willen we dat u ze uit de eerste hand hoort en in staat wordt gesteld weloverwogen beslissingen te nemen over uw gezondheid.

Geladen met bewezen wijsheid en gedegen advies, zullen deze programma’s je geloof versterken en je aanmoedigen om in overwinning te leven!

DONDERDAG 3 JUNI 2021 OM 20.00 U.

 

 

22 thoughts on “BREAKING: DE VIDEO DIE (ONWETENDE) LEVENS REDT!

 1. Ik krijg niets geopend van wat jullie sturen, erg vreemd!
  Bij andere sites, geen enkel probleem.
  Begin erg te twijfelen over weesdeweerstand, dus zou het fijn vinden geen mails meer te ontvangen van jullie.
  Groet,
  John

  1. ja alles wat makkelijk is, is waar en betrouwbaar, alles wat moeilijk is fout..logisch toch. Zelfs de ene muisklik om je af te melden is nog teveel?

  2. Je kunt alles gewoon openen hoor geen enkel probleem misschien is je computer stuk. Of ga naar iemand toe die er verstand van heeft

 2. Goede video Hans maar volgens mij heb ik dat deel van die artsen al maanden geleden doorgestuurd (zonder NL) Maar helaas, slechts zeer weinigen weten het te waarderen. Ik denk dat veel mensen zich totaal niet kunnen voorstellen dat ze voortdurend met name door de NOS worden voorgelogen. Ze nemen zich dan ook geen moeite om ZELF naar ander nieuws te zoeken want het ‘meest’ betrouwbare nieuws MENEN ze al lang gevonden te hebben.

  1. Ja inderdaad dat is hier in België ook zo! Ze luisteren enkel naar de msm en denken dat deze het bij het rechte eind hebben, zonder verder zelf onderzoek te doen! Probeer ook hier mensen te overtuigen dat ze in de maling werden genomen maar is dikwijls tevergeefs, het gaat hun andere oor even snel uit dan dat het hebt ene is in gekomen!

  2. Dat is ook mijn ervaring, ondanks dat je mensen confronteert met het feit dat wat er gezegd wordt, niet door de eerste de beste wordt gezegd. Voor teveel mensen geldt de ongeschreven regel: als het niet de “gewone” TV is, dan is het niet waar. NL’ers zijn over het algemeen TE goed van vertrouwen mbt de gevestigde orde! Toch moeten we deze feiten blijven verspreiden, nog beter is om mensen naar Jezus te leiden, ook al blijven ze “geloven” in de MSM. Ik bid dat God de ogen van mensen wil openen!! Gr, Nico

  3. daarom moet iedereen die het WEL ziet meewerken aan een Tsunami van WAARHEID door o.a. juist DEZE video’s door te blijven sturen aan medici, huisartsen, universiteiten, vrienden en kennissen enz enz. DAT is van het allergrootste belang, de ENIGE kans die er nog is om levens te redden voordat ze worden doodgespoten en/of tot cyborg worden ontmenselijkt voorgoed.

   1. Iemand die iets om zijn naasten geeft zal dat ook automatisch doen denk ik. Je kunt het de mensen aanbieden en attenderen maar als ze echt niet willen moet je ook ophouden anders ga je zelf eronder door omdat het (in mijn geval) enorm veel energie kost. De ‘cabal’ heeft maar op 1 manier zoveel macht op de bevolking uit kunnen oefenen dat bijna alle neuzen dezelfde kant op staan. En dat is via de Main Stream Media. Wie dát beheerst beheerst het hele volk. Dus waarom zijn er nog niet van die slimme techneuten in actie gekomen die nu eindelijk eens die Msm hackt en een halve minuut voor het 6 uur journaal de waarheid op dat beeld gooit? Als dat een paar keer lukt kunnen daar volgens mij géén 10duizenden doorgestuurde video’s aan tippen..

 3. Ik vertel het waar de mogelijk zich voordoet. Dinsdag in een winkel vroeg ik verkoper of hij de prik had genomen, nee, maar hij gaat het wel doen. Ik zei dat hij dan binnen twee jaar dood gaat. Maar hij had een vriendje, een viroloog etc. en hij is dertig, wil nog lang leven, niet dus!

 4. Ha Hans en team,

  heldere video. Deze video stond inderdaad vorig jaar al een keer ergens. Ik wilde hem op facebook delen, maar kreeg een waarschuwing dat het mogelijk fakenews zou bevatten. Toen werd ik helemaal “wakker” En ben verder op onderzoek uit gegaan. Gods zegen en wijsheid toegewenst!

 5. Het probleem is dat mijn intellectuele ouders,zus,zwager mij als dom en uitschot zien terwijl ik als simpel persoon het al 100 x heb aangegeven dat je de vaccinatieprik niet moet nemen, ook leg ik uit dat mijn overlevinginstinct continue dat zegt, dat is ontstaan uit mijn verleden.
  Ze hebben helaas niet geluisterd en hebben de vaccinatie van Pfizer genomen, dus voor hen is het waarschijnlijk te laat.
  Hoe kan ik deze video delen overigens.

  1. De link in de browser selecteren, kopiëren en daarna plakken in bijvoorbeeld whatsapp of een ander medium zoals telegram. Wij als mensen met een hoog EQ zijn degene die wakker zijn mensen met een hoog IQ gaan voor de gifspuit helaas.

 6. Ik heb al verschillende keren ruzie gehad met m’n man over deze p(l)andemie, mensen in mijn omgeving die me niet geloven terwijl de info en bewijzen overduidelijk zijn! Ik ben een complot theorist, een wappie en het is allemaal niet waar wat ik zeg. En al was het waar, dan nemen we het prikje maar omdat we weer terug willen naar ‘normaal’.
  Mijn buurman zei laatst, ‘ ik weet dat er iets niet klopt met het vaccin maar waarom zou je ‘ m niet nemen? Ik wil weer gewoon naar een voetbal wedstrijd kunnen. Ik heb de eerste prik al gehad. En ja, ik weet dat vrouwen onvruchtbaar kunnen worden en misgeboortes en miskramen. Dat vind ik wel erg maar hey, ik ben al 55 dus ja…. En als ik over een tijdje hoorntjes krijg nou, dan krijgen we die allemaal’! Hij weet dat het vaccin een MRNA is. Vandaar zijn reactie….m’n maag draaide compleet om en dacht nog, ‘ man, hoor je wel wat je zegt! Wie is nu het echt gevaar in de samenleving??….

  1. idd dit soort mensen lijken wel van Godswege verblind omdat ze Hem levenslang al geweigerd hebben en nu wel de duivel in hun lichaam toelaten waarmee ze gelijk hun ziel voor eeuwig verliezen…Houd moed, er is een tsunami van top video’s juist voor dit soort mensen in aantocht…het schijnt dat men indien spijt na het eerste vaccin toch nog door bepaalde handelingen het gif uit het lichaam zou kunnen krijgen, maar hierover later meer…zie video van daag: https://www.weesdeweerstand.nl/de-komende-dreiging-pfizer-baas-breekt-los-1/

 7. …en heb veel materiaal gelezen (geen wappiesgedoe) van doktoren etc die melden dat het wel degelijk je DNA veranderd..terwijl God Zijn DNA in je “geschreven” staat..
  Doet me sterk denken aan Esau die voor een bord linzensoep zijn eerstgeboorterecht verkoopt..

 8. Veeel mensen geloven, helaas, de staatsomroep NOS, de pers die leugens verspreidt, ik heb steeds gewaarschuwd, een slimme vriendin heeft zich toch 2x laten injecteren met Pfizer… Ik spreek haar er niet meer op aan, e bellen gezellig, want het “spulletje” zit toch al in haar systeem.. Ik dank GOD dat ik in deze waanzinnige tijd rust en vrede ervaar, én blij ben met iedere dag. 😊 Ik vertrouw de “overheid”voor géén meter, en leef mijn leven, naar mijn idee vrij, de maatregelen zijn versoepeld en we gaan de zomer vieren! Ook zijn er in mijn omgeving Goddank mensen(van mijn Messiaanse Gemeenschap) die wel” wakker” zijn. En er komen steeds meer bij. Voor de onverbeterlijke “gelovers “in Rutte, de Jonge en handlangers gaan we bidden, voor ogen die open gaan. GOD’s Zegen!

  1. Lieve mevrouw.bidden is zeker altijd goed.rutte heeft al bewezen dat hij een leuge aar is.waarom zouden we hem geloven.gelukkig zullen de illuminaties niet winnen.ook de paganisten staan achter u en uw idee.uiteindelijk is het altijd nog wie het laatst lacht lacht het best.

 9. Alhoewel ik van mening ben dat de msm niet eerlijk is in het nieuws van twee kanten te laten zien, vind ik veel reacties wel heel star.
  Ik heb ook vele sites bezocht en heb ook mijn twijfels bij veel maatregelen en over de vaccinaties.
  Maar wat ik wel weet is dat er veel mensen zijn met long-covid die zich juist beter gaan voelen na een vaccinatie.
  Misschien zijn de vaccinaties voor het gros van de mensen niet nodig, maar helpen ze wel bij deze groep en bepaalde risico groepen.

  1. absolute onzin. We kunnen hierin niet star genoeg zijn en dat komt omdat we na 18 maanden diepgaand onderzoek naar met name de bron van het feit dat 200 landen dezelfde genocide aan het uitvoeren zijn juist de verwarring een halt moeten toeroepen. Beter voelen door covid vaccin? Totale waanzin dus. Alsof alles draait om ‘je beter voelen’. Als iemand zich al ‘beter zou voelen na de injectie (een vaccin is het volgens ALLE officiële instanties ter wereld die dat bepalen NIET) is dat van zeer tijdelijke aard en zal de dood volgen in de meeste gevallen spoedig. Zachte heelmeesters = stinkende wonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!