DE GROTE COVID ONTMASKERING

3 thoughts on “DE GROTE COVID ONTMASKERING

  1. Mijn dank is groot, dat de waarheid nu gepresenteerd is.. Vanaf het eerst begin geloofde ik hier helemaal niet in. Ik vermoedde meteen dat de informatie totaal onwaarheid bevatte. En ben ik heel erg dankbaar dat ik er geen spaan van geloof heb. Vanaf het eerst moment ‘wist” ik dat hier iets totaal niet klopte! Ik ben daarom op mijn manier aan het zoeken en uitzoeken gegaan. Ik ben voor dombo-complot denker gekkie en nog meer benamingen uitgemaakt.
    Ik heeft mij staande en sterker gemaakt. Nu weet ik zeker dat de leugen eerder wordt geloofd dan de WAARHEID. Vandaar ! Hartegroet in Dankbaarheid. En hoe nu verder? oh,ja in 1943 ben ik op deze wereld terecht gekomen!.

  2. PRIMA uitzending. Geweldig want de waarheid zal Zegevieren!
    Bedankt voor deze bekendmaking!
    Vanaf het begin heb ik er niet is geloofd. Innerlijk wist ik dat het totaal niet klopte. De Leugen regeerde. Het spel is over nu!
    Dankbaar en blij dat het “spel” uit gespeeld is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!