DE KOMENDE DREIGING – PFIZER BAAS BREEKT LOS #1

DE KOMENDE DREIGING – PFIZER BAAS BREEKT LOS #1

In deze NL ondertitelde zeer recente serie van 2 afleveringen breekt de zojuist gepensioneerde Pfizer baas los over de inhoud van de verschillende covid vaccins. LEVENSGEVAARLIJK is zijn conclusie en wie kan het beter weten dat de fabrikant zelf?

Deze door het Amerikaanse charismatisch christelijk TV station Daystar gemaakte serie heeft ervoor gezorgd dat ook zij van alle social media weg gecensureerd zijn. Toch geven ze juist extra gas, waarmee ze hun decennia lange uitstekende reputatie ‘op het spel zetten’, althans t.a.v. de mainstream media. We zijn ontzaglijk blij met hun top uitzendingen die zeker vele levens redden. Niemand kan zeggen dat dit ondoordachte herrieschoppers zijn, wappies etc zonder zichzelf daarmee voor schut te zetten, want met zelfs 1% overgebleven gezond verstand kan iedereen die deze video’s bekijkt zien dat hier uiterst journalistiek verantwoord professioneel werk is verricht.

Stuur deze video direct naar naar je huisarts, lokaal ziekenhuis en iedereen in je vrienden en familiekring. Zet het op een usb stick, brand het op dvd (binnenkort hier te bestellen)
of verzin een andere manier om het te delen. DIT IS VAN LEVENSBELANG.

Juist degenen die de massa volgen, krijgen een kans door deze zeer genuanceerde duidelijke uitleg in het eerste deel van deze 2 uitzendingen. Deel 2 is onderweg.

28 thoughts on “DE KOMENDE DREIGING – PFIZER BAAS BREEKT LOS #1

  1. Hier idem dito – niets tegen vaccineren wel tegen een experimenteel vaccin tegen een goed te behandelen virus met eenzelfde ifr als de griep .

 1. Goede en duidelijke uitleg, snap niet dat mensen het nog in zich laten spuiten.
  Alleen om op vakantie te gaan.
  Mensen stop om je te laten chanteren

   1. heel veel mensen, menen heel veel te moeten op basis van hun prioriteitenlijst….daar maakt de engel des doods handig gebruik van om de hel te bevolken. Vooralsnog het staat iedereen vrij de Nieuwe Wereldorde de-humaniserings propaganda wel of niet te accepteren. Alles altijd inclusief bijbehorende consequenties. Zie ook Mark Rutte die zijn verborgen agenda niet verborgen houd voor zijn bazen: https://www.weesdeweerstand.nl/verborgen-agenda-van-mark-rutte-en-het-wef/

   2. Jeetje wat een beslissing moet je dan nemen. Ik zou m heel erg lastig vinden. Is je werk belangrijker als je lijf? Succes!

 2. Helaas kost het voor de meeste mensen veel tijd om de waarheid te beseffen van wat er gebeurt en wat dat dan in hun leven en dat van anderen voor gevolgen heeft. Het is belangrijk om door te gaan met de waarheid te brengen en niet op te geven. Ik ben jullie zeer dankbaar voor jullie missie en hoop dat vele ogen geopend en compassie hooggehouden wordt.

 3. Zeer goede en duidelijke uitleg, die iedereen iig op zijn minst hoort te horen en weten! Ook goed dat de commentatrice de kijkers hun eigen keuzes en beslissingen laat nemen ipv hen iets op te dringen!
  Dat is je gezond verstand gebruiken, die ik ook altijd gebruik.
  Ik laat me dus niet/nooit vaccineren, mede omdat ik dit idd heel nieuw soort vaccin absoluut niet vertrouw vanaf begin af aan al! Dus deze informatie in deze video is voor mij een extra reden en bewijs om alles tav dit vaccin/vaccinaties te blijven wantrouwen! Dank u wel hiervoor! En ik hoop dat deze belangrijke informatie ook anderen helpt om hun gezond verstand te gaan gebruiken, en ze dan de voor hen juiste beslissing kunnen nemen!

  1. Helemaal mee eens ik heb vanaf het begin ook al een slecht onderbuik gevoel over het vaccin. Ik heb al mensen om me heen die zich hebben laten ompraten om het te nemen en die nu spijt hebben. Omdat er om hun heen mensen klachten krijgen zoals een been wat ineens niet meer meewerkt , depressies, overlijden. Zo jammer dat er nog steeds ook mensen zijn die een plaat voor hun hoofd hebben en denken dat het allemaal ozo veilig is

 4. weerom kan elke wereld leider en media maar door gaan met hun leugens
  en de hele bevolking voor de gek houden
  jf kennedy was wricht

 5. Een heel duidelijke uitleg, helaas weten velen dit niet omdat de tv aanstaat en dit niet laat zien. Ik heb dit doorgestuurd naar wel en niet gevaccineerden.

 6. Als je zoekt op “Michael Yeadon Pfizer” kom je toch op een ander beeld uit over hem.
  Er zijn geen bewijzen voor zijn claims en als je kijkt naar de bijwerkingen tot dusver, dan zijn zij echt minimaal, zeker in vergelijking met het risico om ernstige gevolgen over te houden aan een besmetting met COVID-19.
  Daarom ga ik donderdag gewoon naar de vaccinatielocatie om één Pfizer-prik te halen, omdat ik in oktober 2020 al corona heb gehad.
  Ik kijk er reikhalzend naar uit en geloof niet in de tot dusver onbewezen complottheorieën.

  1. als je zelfmoord wilt plegen, wat doe je dan überhaupt hier op deze website? Betaalde trollenklus? Wij zijn VOOR het leven en dus TEGEN de leugens.

  2. Tuurlijk schaapje , jij hebt veel meer kennis dan voormalige vice president van Pfizer whahahahahaha…..maar uh vrijheid blijheid ,geniet van je injectie..

  3. Typische trol reactie van santaclaus. Geen aandacht aan schenken. Volgens Lareb nu al ruim 350 doden in NL tgv de injecties. In EU ruim 12000 gemeld, in VSA ruim 4000 en dat alles is topje van de ijsberg. We gaan zien wat gaat gebeuren vanaf september als de virussen weer actiever worden. Tot die tijd zo veel mogelijk mensen waarschuwen.

  4. Is iets pas waar als het bewezen is, of houd je rekening met een hypothese? Het vaccin is bijvoorbeeld veilig voor zwangeren…………. terwijl het onbewezen is. Er is geen bewijs dat het veilig is…………………En toch wordt deze claim gemaakt. Het is wat jij wilt geloven en met je lichaam wilt. Je bent in ieder geval gewaarschuwd

   1. De mainstream media maakt uitsluitend eenzijdige propaganda ten gunste van slechts de NWO aangesloten (nep) ‘wetenschappers’, omdat er (hoe kan het anders) ontzaglijk veel geld wordt verdiend aan deze covid hoax. Omdat 3/4 v/d wereld verslaafd is aan hun TV en radio lijkt het alsof de ‘algemene opinie’correct is, namelijk dat er een killer virus is, waartegen alleen een vaccin bescherming bied. Buiten deze media om echter, is een met de dag groeiende en nu al veel grotere groep wetenschappers, medici, journalisten, professionals uit alle lagen v/d bevolking en eerlijke media die een heel andere motivatie hebben om hun bevindingen te communiceren, namelijk: gezondheid, waarheid pro leven i.p.v anti leven. De zucht naar geld is de wortel van alle kwaad. Dat is al duizenden jaren zo en zal altijd zo blijven: 1 Timotheus 6:10

  5. ter aanvulling: er zijn ondertussen tienduizenden keiharde bewijzen door dodelijke slachtoffers en voor het ‘leven’ beschadigde slachtoffers van ALLE vaccins…Niemand hoeft dit te ‘geloven’ omdat het feiten zijn die door overheden wereldwijd zelf worden verstrekt. Verder is er geen noodzaak te weten wat er in de vaccins zit om te zien dat ze alleen levensgevaarlijk KUNNEN zijn alleen al vanwege het DOEL: de-popuplatie programma en ook daar zijn keiharde bewijzen van, o.a. omdat de uitvoerders van het achterliggende plan dit zelf verkondigen, zie de masterplan video’s op deze site en andere.

  6. Onbewezen complottheorieen? Ga lekker die gifspuit halen, er zijn duizenden artsen die de waarheid vertellen, dat het GEEN vaccin is maar een biowapen, kijk er maar reikhalzend naar uit zoals je zegt, maar over een paar mnd spreken we je wel weer, als je dan nog leeft dan zal je immuunsysteem lekker naar de klote gaan!! Veel plezier met je vergif innemen!

 7. Hans dank U wel voor de duidelijkheid rond om het virus ik en mijn gezin + mijn familie laten wij ons niet vaccineren wij zijn kinderen van de God de Heere Jezus beschermt ons met zijn kostbare Bloed. Gods zegen voor U en uw familie en Team.

  1. ook spijtig dat niemand zich meld om te helpen bij het ondertitelen en dus alle werkdruk op het kleine team terecht komt. deze ondertiteling staat beslist niet ‘vol fouten’, er zitten enkele spellingsfouten in die niets af doen aan de vertaling.

 8. Denk dat 90% van de mensen geen tijd nemen dan wel geen zin hebben om zich in alles te verdiepen.
  Let wel als je 40 uur werkt
  ( ik ook) hebben meeste geen puf of druk gezin slapen werken slapen werken enz. dan boeit dit allemaal niet meer tenzij je iemand face to face spreekt met collega’s of vrienden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!