De moeder van Klaus Schwab was een Rothschild

Het schijnt nog steeds niet te zijn doorgedrongen tot de meesten die er iets aan zouden kunnen doen wat de beweegredenen zijn van de wereldbaas Klaus Schwab (ze greet rieset). Vandaar nogmaals deze zeer verhelderende opsomming van feiten.

Klaus Schwab werd geboren in 1938 in Duitsland, maar aan de Zwitserse grens. Zijn vader, die zakenman was, kon die grens oversteken tijdens de Tweede Wereldoorlog, terwijl de zoon en zijn moeder achter moesten blijven in een land dat steeds meer door oorlog werd geteisterd.

Het maakte de jonge jongen acuut bewust van de vreemdheid van grenzen:
vernietiging en dood aan de ene kant, vrede en welvaart aan de andere kant.

Hij vergat nooit die verbijsterende ervaring of de groeiende behoefte die hij voelde om zijn leven te wijden aan het pleiten voor dialoog en vrede. Eerst besloot hij een opleiding te volgen die rond breed zou zijn om hem in staat te stellen met zoveel mogelijk verschillende mensen te communiceren. Hij promoveerde in de economie aan de Universiteit van Freiburg in Duitsland, waarna hij promoveerde in de ingenieurswetenschappen in Zürich, Zwitserland, aangevuld met een Masters of Public Administration van Harvard in de VS.

Nu klaar, in 1971 startte hij het European Management Forum, dat zakenmensen uit heel Europa samenbrengt om te praten over de toekomst van de industrie in de regio. Rond dezelfde tijd werd hij ook lid van de stuurgroep van de Bilderberg Group, een jaarlijkse privéconferentie van de Europese en Amerikaanse politieke, industriële en academische elite, die sinds 1954 in Nederland plaatsvindt. Schwab nam zijn format voor het European Management Forum over van deze groep. Deelnemers die moesten worden uitgenodigd, zouden alleen het beste van het beste zijn en gesprekken moesten privé worden gehouden. Ze functioneerden volgens wat Chatham House Rules wordt genoemd: je kunt de informatie gebruiken die je hebt opgedaan, maar je kunt niemand vertellen wie de bron van die informatie was.

De moeder van Klaus Schwab was een Rothschild

HOLY COW! De meest globalistische en interventionistische paus sinds de kruistochten van de 12e eeuw heeft een alliantie geformaliseerd met de grootste figuren in de wereldwijde financiën geleid door niemand minder dan die nobele bankiersfamilie, Rothschild. De nieuwe alliantie is een joint venture die ze ‘Council for Inclusive Capitalism with the Vatican’ noemen. De onderneming is een van de meer cynische en gezien de acteurs, de gevaarlijkste fraudes worden bevorderd sinds Davos WEF goeroe en Henry Kissinger protegé, Klaus Schwab, begon te bevorderen de grote reset van de wereld kapitalistische orde. Wat en zit er achter dit zogenaamde Concilie voor Inclusief Kapitalisme met het Vaticaan?

Op hun website verkondigen ze in een typische UN doublespeak: ‘De Council for Inclusive Capitalism is een beweging van de leiders van het bedrijfsleven en de publieke sector die werken aan een inclusiever, duurzamer en betrouwbaarder economisch systeem dat tegemoet komt aan de behoeften van onze mensen en de planeet.’ Een duurzamer, vertrouwder economisch systeem? Klinkt dat niet als de beruchte VN Agenda 21 en haar Agenda 2030 dochter, het globalistische masterplan? Ze beweren dan: ‘Inclusief kapitalisme gaat fundamenteel over het creëren van waarde op lange termijn voor alle belanghebbenden – bedrijven, investeerders, werknemers, klanten, overheden en gemeenschappen.’

Zij vervolgen: “De leden van de Raad doen bruikbare toezeggingen die zijn afgestemd op de pijlers van de Internationale Ondernemingsraad van het World Economic Forum voor duurzame waardecreatie — mensen, planeet, beginselen van bestuur en welvaart — en die de duurzameontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties bevorderen.”

Bij de aankondiging van de deal met het Vaticaan verklaarde Lynn Forester de Rothschild: ‘Dit concilie zal de waarschuwing van paus Franciscus volgen om te luisteren naar ‘de schreeuw van de aarde en de schreeuw van de armen’ en te voldoen aan de eisen van de samenleving voor een rechtvaardiger en duurzamer groeimodel.’

Hun verwijzing naar klaus schwab’s World Economic Forum is geen toeval. De groep is de zoveelste frontgroep in wat een globalistische zwerver wordt om te proberen een sceptische wereld ervan te overtuigen dat dezelfde mensen die het model van de door het IMF geleide globalisering en giga-bedrijfsentiteiten hebben gecreëerd, machtiger zijn dan regeringen, de traditionele landbouw vernietigen ten gunste van giftige agribusiness, de levensstandaard in geïndustrialiseerde landen ontmantelen om te vluchten naar goedkope arbeidslanden zoals Mexico of China , zal nu de inspanning leiden om al hun misbruiken te corrigeren? We zijn naïef als we dit inslikken.

 

Rothschild en vrienden

Ten eerste is het nuttig om te zien wie de ‘inclusieve’ kapitalisten zijn die hun krachten bundelen met de paus en het Vaticaan. De oprichter is een dame die de naam Lady Lynn Forester de Rothschild draagt. Ze is de vrouw van de 90-jarige gepensioneerde megamiljardair hoofd van de Londense NM Rothschilds Bank, Sir Evelyn de Rothschild. Lady Lynn is echter van ‘gewonere’ wortels, geboren in een Amerikaanse arbeidersfamilie in New Jersey wiens vader, zoals ze vertelt, twee banen heeft gewerkt om haar en haar broers door de wet en medische scholen te krijgen. Ze leek een aantal invloedrijke mentoren te hebben gehad, toen ze naar Wall Street ging en vervolgens naar telecombedrijven zoals Motorola ging en tientallen miljoenen verdiende voordat ze contact opging met Sir Evelyn en zijn gerapporteerde $ 20 miljard aan activa. Volgens berichten heeft Henry Kissinger een persoonlijke rol gespeeld bij het aanmoedigen van de transatlantische unie van de twee.

Lady Lynn is ook interessant buiten haar beroemde man. Volgens de lijst met namen van degenen die op de privéjet van veroordeelde kindersekshandelaar vlogen en Mossad-agent Jeffrey Epstein meldden, is een naam die verschijnt ‘de Rothschild, Lynn Forester’.

Het is interessant om op te merken, dat dezelfde Lynn Forester in 1991, voordat ze Sir Evelyn als haar man nam, een Britse vriend royaal volledig liet gebruik maken van een van Lynn’s appartementsgebouwen in Manhattan, na de schijnbare moord op de vader van de vrouw, de Britse mediamagnaat en Mossad-agent Robert Maxwell. De Britse vriendin van Lynn, Ghislaine Maxwell, wacht vandaag op een proces voor medeplichtigheid aan kindersekshandel als partner van Jeffrey Epstein. Maxwell zou tot voor kort het adres in Manhattan van Lady Lynn hebben bijgehouden om een bizarre non-profitorganisatie genaamd Terramar te registreren die zij en Epstein in 2012 hebben opgericht, naar verluidt gericht op het redden van onze oceanen. Toen Epstein werd gearresteerd, ontbond ze al snel de non-profitorganisatie. Een van de donoren van Ghislaine’s TerraMar was de Clinton Foundation, wat leidt naar de volgende vriend.

Lady Lynn heeft een andere oude vriend genaamd Hillary Clinton, wiens man, Bill, ook werd aangemeld op Epstein’s Lolita Express privéjet, ongeveer twee dozijn keer. Lynn en haar nieuwe man, Sir Evelyn, waren in feite zo dicht bij de Clintons dat in 2000 de Rothschild pasgetrouwden een deel van hun huwelijksreis doorbrachten als gasten in het Witte Huis van de Clintons. Lady Lynn werd daarna een grote fondsenwerver in 2008 en opnieuw 2016 voor een mogelijk Hillary-bod op president, een ‘bundler’ genoemd. Ze adviseerde Hillary ook over haar economische programma, een vrije markt op basis van Adam Smith, zoals ze het ooit in een interview beschreef.

 

Lady Lynn’s ‘voogden’

DE Rothschild-onderneming met het Vaticaan op dit punt, naast medeoprichter Lady Lynn Forester de Rothschild, omvat handgeplukte geldmoguls en hun selecte stichtingen die zich pompeus de ‘bewakers’ noemen. Dat is een term die meer klinkt als een bende aan de zuidkant van Chicago of een soort maffia overlords. Ze noemen zichzelf de morele hoeders, nu samen met hun nieuwe vrienden in het Vaticaan, voor de hervorming van het kapitalisme.

De lijst met guardian-leden omvat Rajiv Shah, de chief executive officer van de Rockefeller Foundation, en voormalig partner van de AGRA-zwendel van de Gates Foundation om genetisch gemodificeerde organismezaden in Afrika te introduceren. De Rockefeller Foundation is sinds 2010 betrokken bij het promoten van een pandemie ‘lockdown’ en is een kernonderdeel van de WEF great reset agenda. Hij heeft zojuist een Rockefeller-rapport uitgebracht, ‘Reset the Table: Meeting the Moment to Transform the US Food System’.

Rothschild’s voogden omvatten ook Darren Walker, de chief executive officer van de Ford Foundation. Deze twee stichtingen, Ford en Rockefeller, hebben meer gedaan om een keizerlijk Amerikaans buitenlands beleid vorm te geven dan zelfs het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken of de Central Intelligence Agency, inclusief de financiering van de mislukte Groene Revolutie in India en Mexico, en de oprichting door Rockefeller-fondsen van GGO-gewassen.

Het hoofd van DuPont, een GGO-gigant en chemicaliëngroep, is een andere bewaker, evenals door schandalen geteisterde vaccin- en medicijnbedrijven, Merck en Johnson en Johnson. Merck loog over de risico’s van zijn artritismedicijn Vioxx totdat meer dan 55.000 gebruikers stierven aan hartaanvallen. Johnson en Johnson zijn de afgelopen jaren betrokken geweest bij tal van fraudes, waaronder rond negatieve effecten van zijn antipsychotische medicijn Risperdal, illegale aanwezigheid van kankerverwekkend asbest in zijn babypoeder en mogelijk duizenden juridische acties voor zijn rol als toonaangevende leverancier van de opioïde in Purdue Pharma’s dodelijke pijnstiller OxyContin.

Andere voogden zijn CEO’s van Visa, Mastercard, Bank of America, Allianz insurance, BP. In 2016 zat Visa samen met het United States Agency for International Development achter het catastrofale Modi-experiment om een cashloze economie in India te introduceren.

Opmerkelijk is ook voogd Mark Carney, voormalig hoofd van de Bank of England en ook pleitbezorger van cashless digitale centrale bankvaluta’s om de dollar te vervangen. Carney is nu speciaal gezant van de Verenigde Naties voor klimaatactie en financiën.

Carney is ook bestuurslid van het World Economic Forum, de publieke promotor van de wereldwijde reset van het kapitalisme om de dystopische Agenda 2030 ‘duurzame’ economie op te leggen. In feite zitten verschillende voogden van Rothschild in het WEF-bestuur, waaronder miljardair Marc Benioff, oprichter van cloud computing Salesforce, en OESO-hoofd Angel Gurria. En ex-Credit Suisse CEO, Tidjane Thiam, zit in de International Business Council van het World Economic Forum.

Andere hoeders van de inclusieve kapitalistische transformatie zijn het hoofd van de Bank of America, die door de Amerikaanse overheid werd aangeklaagd voor fraude in verband met de Amerikaanse subprime-hypotheekcrisis van 2008, evenals voor het witwassen van geld voor de dodelijke Mexicaanse drugskartels en de Russische georganiseerde misdaad. De selecte wachtlijst bevat ook Marcie Frost, het controversiële hoofd van CalPERS, het enorme door fraude geteisterde Californische staatspensioenfonds dat meer dan $ 360 miljard beheert.

Het hoofd van State Street Corporation, een van ‘s werelds grootste vermogensbeheerbedrijven met $ 3,1 biljoen onder beheer, is een andere voogd. In januari 2020 kondigde State Street aan dat het tegen bestuurders van bedrijven zou stemmen in belangrijke aandelenindices die de doelstellingen voor veranderingen in milieu, sociale zaken en bestuur niet halen. Dit is wat ‘groen beleggen’ wordt genoemd, als onderdeel van het zogenaamde ‘maatschappelijk verantwoord beleggen’. De WEF-strategie, ook onder druk van WEF-bestuursleden als Larry Fink van BlackRock, beloont bedrijven die zij ‘maatschappelijk verantwoord’ vinden. Dit is de sleutel tot de inclusieve kapitalistische agenda van niet alleen rothschild’s inclusieve kapitalisme hoeders, maar ook het WEF.

Hun website beweert dat de bewakers meer dan $ 10,5 biljoen dollar beheren en bedrijven controleren die 200 miljoen werknemers in dienst hebben. Nu een korte blik op hun nieuwe Vaticaanse partner.

 

Vaticaanse moraal?

IRONISCH GENOEG, of misschien niet, is paus Franciscus, de partner die ervoor gekozen heeft om Rothschilds groep megakapitalisten ‘morele’ geloofwaardigheid te geven, zelf verwikkeld in wat de grootste financiële schandalen, fraude en misbruik van kerkfondsen in de moderne geschiedenis van het Vaticaan zouden kunnen zijn. Dit ondanks het feit dat paus Franciscus in 2013 als nieuwe paus verklaarde dat een van zijn belangrijkste taken zou zijn om de door schandalen geteisterde Vaticaanse financiën op te ruimen. Dat is zelfs na meer dan zes jaar nauwelijks meer het werk geweest. Sommige Vaticaanse waarnemers beweren zelfs dat de financiële corruptie is verergerd.

Het ontrafelingsschandaal draait om de inmiddels in ongenade gevallen kardinaal Angelo Becciu, die tot 2018 de facto stafchef van de paus en vaste vertrouweling was. Becciu was substituut voor algemene zaken in het secretariaat van de staat, een sleutelpositie in de Romeinse Curie tot juni 2018 toen de paus hem tot kardinaal verhief, ironisch genoeg, verantwoordelijk voor de Congregatie voor de Oorzaken van heiligen. Becciu, duidelijk geen heilige, was in staat om honderden miljoenen, zelfs miljarden, in jaren van kerkfondsen, waaronder donaties voor de armen in Peter’s Pence, te investeren in projecten die hij koos met een voormalig bankier van Credit Suisse. Projecten omvatten 150 miljoen euro aandeel in een luxe Londens vastgoedcomplex en $ 1,1 miljoen in een film, Rocketman, over het leven van Elton John. Dat komt aan het licht als de voortdurende Vaticaanse kinderseksschandalen ervoor zorgden dat paus Franciscus kardinaal Theodore McCarrick van Washington, de eerste kardinaal die in de diepe beschuldigingen van seksueel misbruik van de kerk viel, ontmoedigde.

Italiaanse pers meldt dat de paus op de hoogte was van de dubieuze investeringen van Becciu en ze zelfs prees voordat de diepte van de schandalen brak. In november 2020 viel de Italiaanse politie de woning van Becciu’s voormalige Vaticaanse accountant binnen en vond 600.000 euro in contanten en bewijs dat de Vaticaanse werknemer jarenlang $ 15 miljoen aan valse facturering ontving.

Met een achtergrond als deze verdient de nieuwe Raad voor Inclusief Kapitalisme met het Vaticaan van Lynn de Rothschild nauwlettende aandacht, omdat ze duidelijk grote dingen plannen, samen met klaus Schwab’s World Economic Forum om de wereldeconomie te ‘hervormen’, en het zal niet aardig of moreel zijn, daar kunnen we zeker van zijn.

 

New Eastern Outlook, December 22. F William Engdahl is a strategic risk consultant and lecturer.

Downloads

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!