Dr. Peter McCullough – COVID-vaccins hebben al 50.000 Amerikanen gedood

Dr. Peter McCullough – COVID-vaccins hebben al 50.000 Amerikanen gedood

18 juni 2021

De pandemie was gepland en is “een misdaad tegen de mensheid”.

“We hebben nu een klokkenluider in het CMS en we hebben twee klokkenluiders in het CDC”, onthulde de arts. “We denken dat we 50.000 dode Amerikanen hebben. 50.000 doden. Dus we hebben eigenlijk meer sterfgevallen als gevolg van het vaccin per dag dan zeker de virale ziekte veruit. Het is in feite propagandized bioterrorisme door injectie.”

Dr. McCullough: COVID-vaccins hebben al tot 50.000 Amerikanen gedood, volgens klokkenluiders

 

Door Debra Heine
(henrymakow.com)

In een buitengewoon interview vorige week verklaarde Dr. Peter McCullough, een Amerikaanse professor in de geneeskunde en vice-hoofd interne geneeskunde aan de Baylor University, dat de wereld is onderworpen aan een vorm van bioterrorisme, en dat de onderdrukking van vroege behandelingen voor COVID-19 – zoals hydroxychloroquine – “nauw verbonden was met de ontwikkeling van een vaccin.”

Dr. McCullough maakte de explosieve opmerkingen tijdens een webinar op 11 juni, met Dr. Reiner Fuellmich, een Duitse procesadvocaat, die gelooft dat de pandemie was gepland en “een misdaad tegen de mensheid” is.

McCullough zei dat hij gelooft dat het bioterrorisme in twee fasen is gekomen – de eerste golf is de uitrol van het coronavirus en de tweede, de uitrol van de gevaarlijke vaccins, waarvan hij zei dat ze al verantwoordelijk kunnen zijn voor de dood van maximaal 50.000 Amerikanen.

Dr. McCullough beoefent interne geneeskunde en cardiologie, is de redacteur van Reviews in Cardiovascular Medicine,  senior editor van het American Journal of Cardiology, redacteur van het leerboek Cardiorenal Medicine en voorzitter van de Cardiorenal Society.

“De eerste golf van het bioterrorisme is een respiratoir virus dat zich over de hele wereld verspreidde en relatief weinig mensen trof – ongeveer één procent van veel populaties – maar grote angst veroorzaakte,” legde McCullough uit tijdens het Oval Media-webinar met andere artsen. Hij merkte op dat het virus zich richtte op “meestal de zwakken en ouderen, maar voor anders goed mensen was het net alsof ze verkouden waren.”

Dr. McCullough legde later uit dat hij veel patiënten met de ziekte heeft behandeld, er artikelen over heeft geschreven, de ziekte zelf heeft gehad en ook een dood in zijn eigen familie heeft gezien als gevolg van COVID.

De dokter zei dat hij gelooft dat angst voor het virus zeer snel werd gebruikt om beleid te genereren dat het menselijk leven enorm zou beïnvloeden, zoals de draconische lockdowns.

“Alles wat in de volksgezondheid werd gedaan als reactie op de pandemie, maakte het erger”, zei hij.

McCullough legde uit dat hij al vroeg, als arts die COVID-patiënten behandelde, een vroeg behandelingsregime bedacht voor degenen die met het virus werden getroffen, waardoor het ziekenhuisverblijf met ongeveer 85 procent werd verminderd, en zei dat hij begon met het publiceren van artikelen over wat hij had geleerd. De arts merkte op dat hij “op alle niveaus weerstand kreeg” in termen van het daadwerkelijk behandelen van patiënten en het publiceren van zijn artikelen.

“Gelukkig had ik genoeg publicatiekracht om de enige twee artikelen in de hele medische literatuur te publiceren die artsen leren hoe covid-19-patiënten thuis moeten worden behandeld om ziekenhuisopname te voorkomen,” zei hij.

“Wat we hebben ontdekt is dat de onderdrukking van de vroege behandeling nauw verbonden was met de ontwikkeling van een vaccin, en het hele programma – en in zekere zin bioterrorisme fase één – werd uitgerold, [en] ging echt over het houden van de bevolking in angst, en in isolatie hen voorbereiden om het vaccin te accepteren, wat fase twee van een bioterrorisme-operatie lijkt te zijn.”

McCullough legde uit dat zowel het coronavirus als de vaccins “aan het menselijk lichaam leveren, het spike-eiwit, [wat] de winst van functiedoel is van dit bioterrorismeonderzoek.”

Hij erkende dat hij dat niet allemaal op de nationale televisie kon zeggen, omdat de medische instelling zo grondig werk heeft verricht om de kwestie te propaganderen.

“Wat we in de loop van de tijd hebben geleerd, is dat we niet meer konden communiceren met overheidsinstanties. We konden eigenlijk niet communiceren met onze gepropagandeerde collega’s in grote medische centra, die allemaal in een betovering lijken te zijn, bijna alsof ze gehypnotiseerd zijn.”

“Goede artsen doen ondenkbare dingen zoals het injecteren van biologisch actieve boodschapper-RNA die dit pathogene spike-eiwit produceert bij zwangere vrouwen. Ik denk dat wanneer deze artsen wakker worden uit hun trance, ze geschokt zullen zijn om te denken wat ze mensen hebben aangedaan,” zei hij, in navolging van wat hij, en Dr. Harvey Risch, professor aan de Yale School of Public Health, vorige maand tijdens een interview aan Fox News-presentatrice Laura Ingraham vertelden.

McCullough vertelde Fuellmich dat hij afgelopen zomer een vroeg behandelingsinitiatief startte om COVID-patiënten uit het ziekenhuis te houden, waarbij meerdere groepen artsen in de Verenigde Staten en in het buitenland werden georganiseerd.  De arts merkte op dat sommige regeringen probeerden deze artsen te blokkeren om de behandelingen te verstrekken, maar met de hulp van de Association of Physicians and Surgeons konden ze een thuispatiëntengids uitzetten en in de VS vier verschillende tele-medische diensten en vijftien regionale tele-medische diensten organiseren.

Op deze manier konden mensen die getroffen waren door COVID-19, een beroep doen op deze diensten en de medicijnen krijgen die ze nodig hadden voorgeschreven aan lokale apotheken, of postorderdistributieapotheken, legde hij uit.

Zonder dat de regering echt begreep wat er aan de hand was, verpletterden we de epidemische curve van de Verenigde Staten,” beweerde McCullough. “Tegen het einde van december en januari hebben we de pandemie in feite opgelost met ongeveer 500 artsen en tele geneeskunde diensten, en tot op de dag van vandaag behandelen we ongeveer 25 procent van de Amerikaanse COVID-19-bevolking die daadwerkelijk een hoog risico loopt, ouder dan 50 met medische problemen die zich voordoen met ernstige symptomen.”

De arts zei dat zijn overtuiging dat de onderdrukking van de vroege behandeling “nauw verbonden” was met de vaccins, dat is wat hem ertoe bracht zijn aandacht te richten op het waarschuwen van het publiek voor de vaccins.

We weten dat dit fase twee van bioterrorisme is, we weten niet wie erachter zit, maar we weten dat ze een naald in elke arm willen om boodschapper-RNA, of adenoviral DNA in elk mens te injecteren,” zei hij. “Ze willen ieder mens.” De arts waarschuwde later dat de experimentele vaccins uiteindelijk tot kankers zouden kunnen leiden en jonge vrouwen zouden kunnen steriliseren.

Dr. McCullough zei dat zijn doel is om een grote groep mensen uit elkaar te zetten waar het systeem niet bij kan, waaronder degenen die het virus al hebben gehad, degenen met immuniteit, kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die kinderen dragen.

De cardioloog ging verder met te zeggen dat omdat er geen enkel klinisch voordeel is bij jongeren om het vaccin te krijgen, zelfs één geval van myocarditis of pericarditis na de injecties “te veel is”, maar hoewel het CDC zich bewust is van honderden alarmerende meldingen van gevallen van hartzwelling bij tieners en jongvolwassenen , ze gaan de zaak pas later in juni opnieuw evalueren. Hij beschuldigde de medische instelling ervan niets te doen om de risico’s van de vaccins te verminderen.

Als iemand die meer dan twee dozijn vaccinveiligheidsmonitoringsraden voor de FDA en het National Institute for Health heeft voorgezeten, had McCullough ruimte om te bekritiseren hoe de vaccins zijn uitgerold.

“Met dit programma is er geen kritische gebeurteniscommissie, is er geen monitoringbord voor gegevensveiligheid en is er geen commissie voor menselijke ethiek. Die structuren zijn verplicht voor alle grote klinische onderzoeken, en dus is het woord dat echt wordt gebruikt voor wat er aan de hand is wangedrag, dat is wangedrag van mensen met gezag,” legde de arts uit.

“Zonder veiligheidsmaatregelen kun je zien wat er aan de hand is”, vervolgde hij.

“In feite is het de grootste toepassing van een biologisch product met de grootste hoeveelheid morbiditeit en mortaliteit in de geschiedenis van ons land.”

“We zijn tot nu toe met meer dan 5.000 sterfgevallen, zoals u weet, en ik denk aan 15.000 ziekenhuisopnames. In de EU zijn het meer dan 10.000 doden. We werken met de gegevens van het Center for Medicaid (CMS) en we hebben een vrij goede voorsprong dat het werkelijke aantal vertienvoudigd is.”

McCullough legde uit dat omdat de Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) database slechts ongeveer 10 procent van de slechte reacties op de vaccins bedraagt, zijn team naar andere bronnen moest gaan voor informatie.

“We hebben nu een klokkenluider in het CMS en we hebben twee klokkenluiders in het CDC”, onthulde de arts. “We denken dat we 50.000 dode Amerikanen hebben. 50.000 doden. Dus we hebben eigenlijk meer sterfgevallen als gevolg van het vaccin per dag dan zeker de virale ziekte veruit. Het is in feite propagandized bioterrorisme door injectie.”

Dr. McCullough zei dat hij mensen in zijn kantoor heeft gezien met gevallen van trombose, myocarditis en ernstige geheugenproblemen na vaccinatie. “Het is zo verontrustend,” zei hij.

Hij zei dat hij onlangs in de media wreed werd aangevallen door een vrouw uit Singapore die verbonden is aan de Gates Foundation.

Dr. McCullough ging verder met het uitdrukken van een huiveringwekkende theorie dat de vaccins ontworpen hadden kunnen zijn om de wereldbevolking te verminderen.

“Als je zei dat dit allemaal een Gates Foundation-programma is om de bevolking te verminderen, past het heel goed bij die hypothese, toch? De eerste golf was om de oude mensen te doden door de luchtweginfectie, de tweede golf is om de overlevenden te nemen en de jongeren te targetten en te steriliseren,” zei hij.

“Als je de berichten in het land, in de Verenigde Staten opmerkt, zijn ze nu niet eens geïnteresseerd in oude mensen. Ze willen de kinderen. Ze willen de kinderen, kinderen, kinderen, kinderen! Ze zijn zo’n focus op de kinderen,” zei hij, opmerkend dat ze vorige maand in Toronto, Canada, de kinderen lokten met beloftes van ijs om de prik te krijgen. Volgens een rapport moedigde de regering van Ontario – waarvoor geen ouderlijke toestemming nodig is voor kinderen om zich te laten vaccineren – de kinderen aan om het Pfizer-vaccin te krijgen tijdens een pop-upvaccinevenement.

“Ze hielden de ouders tegen en vaccineerden de kinderen”, aldus de dokter. Hij zei dat de moeder van zijn Canadese vrouw gedwongen was ingeënt tegen haar wil.

McCullough voorspelde dat de Verenigde Staten zich voorbereiden om mensen te dwingen de injecties te krijgen.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!