GEVACCINEERDEN WORDT MEDEGEDEELD NIET TE REIZEN.

GEVACCINEERDEN WORDT MEDEGEDEELD NIET TE REIZEN.

We beginnen de cirkel rond te krijgen. Nu waarschuwen luchtvaartmaatschappijen in Spanje en Rusland mensen die zijn ingeënt niet te reizen. Inderdaad, COVID-19 gevaccineerde mensen kunnen worden uitgesloten van vliegreizen!

Dat was de kop van een Russisch online nieuwsportaal. Er komen een aantal nieuwsartikelen naar buiten met een waarschuwing dat gevaccineerde mensen mogelijk niet mogen reizen vanwege het gevaar van bloedstolsels in de kilometers hoge atmosfeer. In Spanje verschijnt hetzelfde. Dit heeft zorgen opgeroepen dat het doel van dit vaccin is om reizen te voorkomen?

Zelfs de Amerikaanse CDC  heeft op hun site een waarschuwing over bloedstolsels wanneer ze meer dan 4 uur in vliegtuigen reizen.

In de uitermate informatieve, maar zeer schokkende interviews met dr Michael Yeadon in het Verenigd Koninkrijk, welke door weesdeweerstand zijn en nog worden vertaald in het Nederlands deelt deze recent gepensioneerde Pfizer CEO zijn grote zorgen m.b.t. alle covid-19 injecties en waarschuwt met grote nadruk iedereen deze spuit niet te nemen.

Zijn tot in het kleinste detail uitgelegde wetenschappelijke analyse van zowel de inhoud van het vaccin (wat geen vaccin is) als de achterliggende beweegredenen van de fabrikanten en alle overige betrokkenen worden met bizarre onmiskenbare feiten door hem aangetoond. Dit heeft al bij duizenden voor grote ophef gezorgd en de mainstream media wereldwijd aanleiding gegeven alle registers open te trekken om karaktermoord te plegen op dr Michael Yeadon. Echter wil dat in dit geval niet erg slagen, omdat de man een goudeerlijke persoonlijkheid blijkt te zijn met liefde voor zowel zijn vakgebied als de mensheid die hij graag helpt. In de komende video die binnen nu en enkele dagen online zal verschijnen op de wdw kanalen, voorzien van NL ondertiteling legt dr Yeadon stap voor stap uit waarom het zogenaamde ‘spike eiwit’ bij bepaalde mensen bloedklontenring veroorzaakt en bij anderen bloedingen aan de binnenkant van de bloedvaten. Het meest weerzinwekkende is, hetgeen u het beste zelf uit zijn eigen mond kunt horen in genoemde video, het feit dat hij er van overtuigd is dat deze levensgevaarlijke ‘bijwerking’ doelbewust in het vaccin ‘gebrand zit’, zoals hij dat omschrijft. Wereldschokkend nieuws dat ieder mens per direct moet weten en door alle vaccin fabrikanten, meewerkende medici en volledige mainstream media glashard wordt verzwegen en zelfs ontkent.

Jaarlijks reizen meer dan 300 miljoen mensen op langeafstandsvluchten (over het algemeen meer dan vier uur). 1  Bloedstolsels, ook wel diepe veneuze trombose (DVT) genoemd, kunnen een ernstig risico vormen voor sommige langeafstandsreizigers. De meeste informatie over bloedstolsels en langeafstandsreizen komt van informatie die is verzameld over vliegreizen. Iedereen die meer dan vier uur reist, of het nu door de lucht, auto, bus of trein is, kan echter risico lopen op bloedstolsels.

Dit heeft ertoe geleid dat velen zich afvragen of u een hoger risico loopt op bloedstolsels die de dood kunnen veroorzaken als u internationaal reist en dus was dit een van de doelstellingen – om het vliegverkeer te beëindigen door het risico op hoog vliegen te verhogen. Als je COVID-19 gevaccineerd bent, zijn velen gevaccineerd zodat ze konden reizen en dit leidt ertoe dat mensen zich afvragen of dit een specifiek doel was.

Ik ken een vriend die het vaccin kreeg, zodat hij kon reizen en er is een bloedstolsel in zijn been gevormd en hij moet geopereerd worden om het te verwijderen. Natuurlijk, in Australië,de luchtvaartmaatschappijen zijn net naar buiten gekomen en zeiden dat het niet waar is, je kunt vliegen als je bent ingeënt. Natuurlijk zijn ze niet geïnteresseerd in de veiligheid van mensen – ze blijven alleen in zaken. Er zijn  geregistreerde sterfgevallen door  bloedstolsels na vaccinatie zonder te vliegen. Anderen hebben ontdekt dat  COVID-sterfgevallen  vaak bloedstolsels bevatten. De  UK Evening Standard meldde dat het risico op een bloedstolsel tijdens het vliegen hetzelfde is voor gevaccineerde of niet-gevaccineerde mensen.

Zoals met al het andere rond COVID, is er geen echte solide informatie en we zullen er waarschijnlijk nooit komen omdat de overheid het vaccin pusht. Politici zullen NOOIT  een fout toegeven, ongeacht hoeveel mensen er sterven. Ze kunnen niet worden vervolgd omdat ze het hele proces beheersen en de media helpt niet. Voor mij betekent natuurlijk is beter. Als ik mijn huis nooit hoef te verlaten, prima. Ik heb toch genoeg van de gekke wereld. Ik wacht geduldig tot de paddenstoelwolk de bedreiging voor de mensheid wegneemt en aangeeft dat alles veilig is. Er is gewoon niemand meer om op welke autoriteit dan ook te vertrouwen.

BRON: Armstrong Economics

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!