6 thoughts on “GEFELICITEERD MET DE GROOTSTE GENOCIDE ALLER TIJDEN

 1. Trump zie ik als rijke gastheer, die zijn sport/hobby gebruikt om mannen/ondernemers met elkaar in contakt te kunnen brengen. Hij zorgt voor de mogelijkheid en hun onderlinge netwerken, de rest gaat vanzelf.

 2. Hans, je vraagstelling is super.
  Zelf vroeg ik mij al die tijd af waarom doet die Trump niets als hij alle touwtjes in handen heeft.
  Daarom klopt het geheel ook niet, hij geeft de Deep State wel de schuld….maar maakt hij er zelf geen deel van uit. Er was genoeg ruimte voor 7 miljard mensen, er kunnen er zelf nog bij. Al die vreemde verhalen over Dumbs, en dat er nog zo’n zelfde wereld leeft op minimaal 10 km diepte, sommige beweren 200 mijl dat is wel meer dan 300 km. Wij zijn dan zogenaamd wakker maar hoe wakker is wakker. We zijn zelf nog niet eens op de hoogte van alles. We leven (lees overleven) puur op ons instinct dat ons waarschuwt niet die “vaccinatie” te nemen, terwijl anderen er gewoon niet bij nadenken en het ding gewoon nemen. Ik ben zelf op leeftijd en de mensen die we kennen, en dat zijn er heel wat, hebben allemaal 2 van die dingen gehad. 2 maanden geleden al en ze voelen zich nog kiplekker. Of zou het zo kunnen zijn dat dat spul pas wordt geactiveerd als die 5G wordt aangezet? Allemaal dingen waar niemand een zinnig antwoord op kan geven. Misschien zijn de gevaccineerden straks wel degene die het straks overleven als ze de 5G activeren, Joost mag het weten. Trump speelt hier natuurlijk een rol in anders had dit niet gehoeven. Nu zijn we blij dat we het niet hebben genomen, straks zijn wij misschien de bekende lul.

 3. Ik denk ook dat Trump tijdens zijn presidentschap niet wist dat deze vaccins gevaarlijk waren en dat hij dit voor de Deep state dit ter sprake wilde brengen om aan te geven dat hij deze Corona wilde bestrijden omdat zij hem ervan gingen beschuldigen van dat hij er niets aan gedaan had , want hij zei zelf dat toen hij Corona had gehad, de artsen hem geholpen hadden met Hydroxychloricine met Zink en dat hij binnen 4 dagen weer uit het hospitaal was. Hij zei ook dat iedereen vrijwillig zijn keuze hierin kon maken.

  1. dan zitten we toch met het probleem waarom dochter Ivanka op 14 april trots verteld dat ze gevaccineerd is, met foto’s en al en tweet dat iedereen dat zou moeten doen….

 4. De rol van Trump is duidelijk. Warp speed.
  Yes we can….
  Hij heeft gedaan wat zijn meerderen hem hebben opgedragen. Anders was hij domweg geen President geworden.
  Opvallend, die persoonscultus om hem heen, En dan het Q sprookje.
  Trump is geen verlosser. Bijna godslasterlijk om dat zelfs maar te denken
  Hij is bovendien al even geen president meer. Uitgerangeerd. Laat dat doordringen. Het is voorbij.
  Hou de eer aan jezelf en laat je niet meeslepen in een bizarre. Persoonscultus.

 5. Het begon met de chemtrails en dan de nepcoronavirus wat een griep is, de muilkorf met nanotechnologie en de testen en vaccineren met nanotechnologie en de 5G straling zal de mensheid ondercontole houden en langzaam uit roeien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!