De Heilige Nieuwe Wereld Orde

Iedereen die ogen en oren heeft weet exact dat de strategie achter corona niets anders is dan een rookgordijn opwerpen voor de uitvoering van de nieuwe wereld orde, oftewel een genocideplan van krankzinnigen erger dan de nazi’s tijdens WO2. De idioten hebben zelfs hun eigen MASTERPLAN online staan, na ruim 50 jaar voorbereiding! Wat misliep door beëindiging van de 2e wereldoorlog is nu bijna voltooid!

Wie dit NWO Masterplan heeft gezien weet dat NIETS wat ons door de overheden wordt opgedragen nog stand kan houden. Niets van hun zogenaamde veiligheidsmaatregelen kan nog worden verantwoord, van 1,5 meter afstand tot de krankzinnige wachtrijen voor winkels en idiote ontsmettingsmaatregelen. Het is allemaal gebaseerd op het maken van een groot rookgordijn, zodat genocide en voor de overblijvers totale 666 controle dmv chip, het echte virus via vaccin en 5G kan worden uitgevoerd. De hoofdreden van elke lock down is dan ook het uitschakelen van protesten door wakkeren, het ongestoord kunnen installeren van 5G militair wapentuig in straat en achtertuin, het neerzetten van z.g. smart lantarenpalen met levens vernietigend blauw LED licht en 5G antennes in alle straten om zodoende 100% dekking te krijgen tot in alle huizen aan toe.

Klinkt dit allemaal als complot theorie en te bizar om waar te zijn? Bedenk dan eens hoe u gereageerd zou hebben in 1940, wanneer iemand u toen had verteld dat de Joden die door de Nederlandse Spoorwegen met duizenden tegelijk naar Duitsland werden getransporteerd daar na ultieme barbaarse martelingen te hebben ondergaan in gaskamers werden vermoord. Bekend is dat vele Nederlanders het niet wilde geloven en dat er zelfs tot op heden fascistische groeperingen zijn die ontkennen dat destijds op deze wijze miljoenen mensen zijn vermoord, omdat een krankzinnige vond dat ze geen recht op leven hadden en miljoenen medestanders achter zich wist te scharen. Uw argument dat deze kennis af wil doen met de door de CIA bedachte term ‘complot theorie’, teneinde hun eigen bizarre operaties ongeloofwaardig te maken, is door iedereen die zelf enig onderzoek heeft verricht volkomen achterhaald. U maakt inmiddels zichzelf daarmee belachelijk. De volle waarheid ligt op straat onder uw voeten, staat in uw tuin en wordt achter uw rug uitgerold, terwijl u dit leest. Geen theorie dus, maar een complot in volle uitvoering tegen uw eigen leven en dat van iedereen die u lief is.

 

5G is een techniek die is ontworpen voor het leger om op het slagveld de vijand onzichtbaar uit te schakelen op afstand. Ze doen het voorkomen alsof het de 5e generatie mobiel internet betreft, net als voorheen 2e, 3e en 4e generatie. Nu al zijn er op het moment van dit schrijven al complete gezinnen die kapot gaan aan straling, mensen die vanwege ernstige gezondheidsklachten hun huizen uitvluchten en erger. Dat terwijl we nog maar aan het prille begin staan van 5G uitrol in Nederland. De lockdown willen ze net zo lang uitstellen totdat iedereen gevaccineerd is met het echte virus en nano bots die via 5G zorgen dat je wereldwijd overal traceerbaar en controleerbaar blijft. Het hecht zich aan je DNA, zodat je een nummer wordt dat uit biljarden herkent wordt. Al je privé gegevens incl. bank data zijn eraan gekoppeld.

Ze kunnen op deze manier je bank blokkeren of leeg trekken, want cash moet worden afgeschaft. Alles wordt doorgevoerd zogenaamd voor je eigen veiligheid en gezondheid. De grootste leugen. Het hele plan staat tot in het kleinste detail ter inzage online voor alle regeringen die door deze club van 300 (ultiem rijken der aarde) zijn samengesteld.Rutte houd zich exact aan dit plan zonder dat men het in de gaten heeft. Het script ligt al tientallen jaren klaar. In oktober 2019 hebben ze zelfs een grote generale repetitie gehouden voor media manipulatie en controle, event 201. Ook dit is online gewoon toegankelijk. Ze doen er niet eens meer geheimzinnig over. In deze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je zelf toegang krijgt tot dit masterplan wat achter de gehele wereld situatie steekt.

Dit masterplan is het meest geavanceerde algoritme ooit bedacht en operationeel gemaakt. Van het indoctrineren van de bevolking via ingehuurde nep deskundigen acteurs tot de rol van 5G, te verwachten tegen reacties van lokale bevolkingsgroepen en de omgang daarmee tot het functioneren van regeringen ten einde covid-19 angst in stand te houden en tot een groot succes te maken. je gelooft je ogen niet. je brein kot in opstand als je begint te ontdekken dat zich zo’n niveau van kwaadaardigheid überhaupt in mensen kan huisvesten. Alle betrokkenen dienen zoals oorlogsmisdadigers uit WO2 voor een internationaal tribunaal berecht te worden vanwege genocide tegen de gehele wereldbevolking. Als je deze video kijkt, ga er dan voor zitten en kijk hem HELEMAAL, ook al lijkt het in het begin wat traag en saai.

Dit is DE waarheid die iedereen MOET WETEN. Nadat je hier van op de hoogte bent KAN de lockdown niet langer stand houden, je zult geen enkel bericht van de staatsmedia meer vertrouwen, je zult direct elk woord van Rutte in het enige correcte perspectief kunnen plaatsen en elke leugen feilloos kunnen weerleggen tegen familie en vrienden. 1 video is alles wat daarvoor nodig is:

LINKS NAAR GENOEMDE WEBSITES:

Covid-19 Simulation exercise

Rockefeller Foundation

Event 201

World Economic Forum / Doos van Pandora

Alles geoorloofd voor globalisatie

 

Download genoemde documenten:

Rockefeller foundation covid-19 planning

One thought on “De Heilige Nieuwe Wereld Orde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!