HOE WERKT GECONTROLEERDE OPPOSITIE?

HOE WERKT GECONTROLEERDE OPPOSITIE?

Nou, zo dus:
Deze video staat sinds gisteren op de zwarte doos op YouTube, wat op zichzelf al raar is aangezien alle kanalen van de weerstand met vergelijkbare inhoud in het geheel zijn verwijderd, zelfs de laatste.
Bblckbx mag blijkbaar alles wat de bevolking in het verzet denkt WEL zeggen zonder van YouTube verwijderd te worden. Dat is minstens verdacht.

Wat nu als er overeenkomsten zijn tussen bepaalde partijen om weer via de, inmiddels volledig gecensureerde ‘alternatieve media’, die daarmee mainstream media is geworden, het verzet te kanaliseren en zo onder controle te houden?

Je zet figuren in of je betaald reeds bestaande figuren met een regelmatig terugkerende zak geld, zodat de zich tegen het systeem verzettende bevolking ‘hoop blijft houden’ dat er in de regering oppositie wordt gevoerd met daden. Tegelijkertijd verlam je daarmee het verzet door ze in de waan te laten dat bijvoorbeeld vaccin genocide in opdracht van de wereldwijde NWO cabal zal worden gestopt. Feit is echter dat alles wat overheid gerelateerde partijen en kanalen roepen sinds het woord corona is gevallen, NIETS heeft gestopt, maar integendeel ALLES, waarvoor het verzet waarschuwde, is uitgevoerd. Van muilkorven tot dr Mengele spuiten. Sterker nog, door het 24/7 propaganda draaiende anti burger staats media kartel van politiek, media, rechterlijke macht en politie denkt de bevolking inmiddels zelf dat ze de gifspuit nodig hebben. Dit uiteraard als resultaat van de inmiddels 18 maanden durende angst zaai campagnes van genoemd kartel.

Het is oorlog, de derde wereldoorlog. Allereerst wordt er strijd gevoerd om uw gedachten, wie geloof je, wat geloof wie volg je, wat volg je?
Aangezien de meerderheid zich dagelijks laat bestralen door alle staatsmedia, waarbij de zogenaamde ‘commerciëlen’ inclusief zijn, die hun ‘nieuws’ vanuit slechts 1 centrale bron putten welke onder volledige controle van de EU globalisten staat (er bestaan geen Nederlandse kranten die er toe doen, allen opgekocht door België) zijn hun keuzes, meningen en haat tegen alles wat een andere ‘mening’ is toebedeeld, daarvan het gevolg. MK ultra mindcontrol 2021.

De dag nadat weesdeweerstand een uitgebreide video m.b.t. de Verborgen Agenda van Mark Rutte plaatste die onmiddellijk tienduizenden views genereerde over de wereldwijde overname van alle belangrijke besluitvorming door A.I. gepromoot door Markje tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van zijn bazenclub het WEF in januari 2020, verscheen Thierry Baudet opeens ten tonele wapperend met de door ons reeds in maart 2020 uitvoerig behandelde uitdraai van het WEF, waarin te lezen valt o.a. wat er wanneer in welke ‘persconferentie’ gezegd en opgelegd gaat worden. M.a.w. ze horen wat er leeft, pakken het op, praten er over in de tot hun beschikking staande staatsmedia (incl. blckbx)
en iedereen denkt weer dat er iets mee GEDAAN wordt. Geheel ten onrecht uiteraard, want alles wat ze tot nu toe hebben laten zien, is dat er helemaal niets mee gedaan wordt en we nu middenin de grootste stille wapen genocide zitten in dit land die de planeet ooit heeft gekend. Het pluche, het grote geld, het salaris en de macht hebben het complete bestuur van dit land in de greep. Inclusief de moderne NSB ‘burgers’ die u de winkel uitjagen, aangeven, als minderwaardig bestempelen omdat u geen gifspuit neemt noch muilkorf draagt.

Hoe komen wij op deze gedachten kronkel?

Dat verliep als volgt:
Iemand attendeert ons op de betreffende blckbx video via een link ernaartoe.
Thierry  zou opvallende dingen hebben gezegd. Wij bekijken de video, terwijl we ingelogd zijn op het laatste nog overeind staande weerstand YouTube kanaal van collega Sarah.
Al kijkende raken we geïnspireerd om een 3 tal reacties onder de blckbx video te plaatsen.

Dezen om precies te zijn:

  1. Er wordt voortdurend voorbijgegaan aan het feit dat de mens niet in staat is vanuit zichzelf alleen goed te doen.
    Het belangrijkste is natuurlijk, de OPLOSSING. Zolang gedacht wordt dat die in politiek te vinden is, zal die er NIET komen. Zolang als uitgangspunt wordt gehanteerd dat de mens vanuit zichzelf op wat voor wijze dan ook in staat is goed te doen, zal die oplossing er NIET komen. De ENIGE oplossing begint door een totale hartsverandering. Vanuit het HART (wat achter alles dat e denken, doen en laten zit) zijn de oorsprongen van het leven. Omdat mensen op massale schaal hun hart al decennia lang hebben overgegeven aan zichzelf, het kwaad en daarmee ten diepste aan eigen ondergang, is die ondergang nu wereldwijd collectief en zo zichtbaar. Symptomen bestrijden, werkt niet. Terug met het hart naar de Schepper is de enige weg. Dan volgt een echte revolutie, dat is zelfs een belofte van de Allerhoogste Autoriteit in het Universum…en Hij kan slechts 1 ding niet waar juist politici WEL meesters in zijn en dat is: liegen. Hoe weet je dat een politicus liegt? Als hij zijn mond open doet. Hoe weet je dat de Schepper van alles wat leeft de waarheid spreekt? Door Hem te KENNEN met geheel je hart,ziel en verstand.

2. Er is wel meer aan de hand? Luister en kijk wat Mark Rutte ZELF zegt tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum. Het hele plan wat hierachter zit (covid met alle maatregelen en de financiële reset) is het sturen naar 1 wereld regering door het doordrammen van bio- en nano-tech d.m.v. Kunstmatige Intelligentie in alle besluitvorming op wereldschaal. ALLES moet ‘aangesloten’ en daardoor bestuurd worden. Mensen kunnen falen, computers niet, is het devies. Daarom wil men AI overal doordrammen, want de mens is zelf voor God aan het spelen. Met dit laatste is de totale ondergang 100% verzekerd. Geloof mij NIET, hoor uw minister president het ZELF zeggen hier: https://rumble.com/vh8mz5-de-verborgen-agenda-van-mark-rutte.html

Het is niet ALSOF er 1 centraal memorandum wordt verstuurd…! Er IS een centraal punt vanwaaruit ALLES van A tot Z VOORAF al vastgelegd is. Het plan, de strategie, het scenario en hoe erop geanticipeerd moet worden. Kan ook niet anders als je de hele wereld met al hun neuzen 1 kant op wilt krijgen. Onze 17 miljoen Nederlandse experts krijg je al bijna niet 1 kant op, of het zou de verkeerde moeten zijn, laat staan de hele wereld. DUS de vraag is: Waar halen ze het vandaan? Het antwoord is: alle regeringen van alle landen zijn jaren geleden geïnstalleerd vanuit 1 punt en worden daarvan aangestuurd tot op heden, waarbij VEEL geld gemoeid is. Log HIER in en je bent in de bron: https://www.weforum.org/sign-in/

3. NU heb je iets gezegd Thierry! Iedereen die met het systeem meegaat komt bedrogen uit. DAT is de volle waarheid, het is inderdaad zwart of wit, alles of niets. Vaccins zijn het middel van de NWO met hun technocraten om elk menselijk lichaam te digitaliseren en aan te sluiten op het Internet Van Alles. Wat je aansluit, kan je besturen en daar gaat het om.


De ECHTE oplossing?
De grootste begrafenis aller tijden moet in dit land plaatsvinden, waarbij miljoenen zich met hart, ziel en verstand overgeven aan Jezus Christus, hun oude leven begraven, zodat God in en door hun zal opstaan en het land zal genezen:

2 Kronieken 7:14 NBG51
en mijn volk waarover mijn naam is uitgeroepen, verootmoedigt zich en zij bidden en zoeken mijn aangezicht en bekeren zich van hun boze wegen, dan zal Ik uit de hemel horen, en hun zonde vergeven en hun land herstellen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!