KANTELPUNT HOEZO NWO? MICHA HANS WOUTER RINUS EN WIM

MICHA KAT, HANS MEYER, WOUTER RAATGEVER, RINUS VERHAGEN EN WIM VISSCHER praten u bij met de laatste updates omtrent het wereldgebeuren.
Wat is de Nieuwe Wereld Orde? Wat zijn ze echt van plan? Welke rol speelt Qanon? Is Trump wie we denken dat hij is? Waarom vaccinaties? Wat kun jij op dit moment het beste doen?

Hoe staat het met de Bataafse Republiek? en meer belangrijk cruciaal nieuws wat je niet wilt missen!

 

KIJK OP YOUTUBE nieuwe link

KIJK OP BITCHUTE

OF LUISTER ONDERWEG NAAR DE PODCAST
VAN DEZE UITZENDING OP SPOTIFY OF ITUNES!

40 thoughts on “KANTELPUNT HOEZO NWO? MICHA HANS WOUTER RINUS EN WIM

 1. Vorige keer viel verbonding met Wouter uit, vanwege te weinig Bandbreedte in Bode-graven.

  Misschie wordt het tijd voor een sateliet-verbinding……( : = )

 2. Wat worden ze tegen gehouden .ze zijn bang dat de waarheid aan het licht gaat komen .
  Als de overheid niets te verbergen hebben laten ze dit gewoon toe
  Jullie kunnen ons beter op onze mail bereiken .
  Of kan dat niet .
  Hoop jullie vanavond nog te zien mannen .
  Veel succes

 3. Jullie uitzendingKantelpunt wo 23dec doet het op geen 1 van de kanalen.
  Rumble speelde het even geleden nog wel met video zonder geluid

  Nu doet niets het

 4. Rob Brekel alias Rinus Verhagen geeft geen antwoord op mijn vraag eerder al hoe hij het rijmen kan dat hij zijn vertrouwen in Donald Trump stelt terwijl deze POTUS sinds Barry Soetoro alias Barack Husein Obama de laatste troef van de wereldwijd heersende vrijmetselaars is. Waarom stelt Micha ook nog steeds vertrouwen in die Trump, in mensen, wiens hart misleidbaar is, zoals Jeremiah 17:5 ons waarschuwt?

 5. Pas op jongens, Alles wijst erop dat Bergoglio een valse paus is! Paus Benedictus XVI is nog steeds de enige wettige plaatsvervanger van Christus op aarde. Wees maar gerust, er is in voorzien door Jezus, die zijn Kerk niet in de steek laat: “Zie, Ik ben met u tot aan het einde der tijden en de poorten der hel zullen haar niet overweldigen.”

  1. Jezus Heeft nooit bij de kerk gehoord en was zelfs tegen aanbidding van mensen.
   Jij bent al net zo een charlatan als de rest in het Vaticaan.

  2. Ook Benedictus XVI heeft niet de volmacht van Jezus Christus om Hem te vertegenwoordigen, Zijn afgezant te kunnen zijn of, laat staan, zelfs Hem te vervangen. Mag ik Nico Peeters nog verder helpen ontwaken?

 6. Hallo.
  Ik luister nu naar jullie potcast. Er moet me toch iets van het hart.
  Micha Kat. Waarom moet jij zo ontzettend vaak anderen af katten? Toon wat meer respect voor hen die een andere mening hebben. Ik moet heel eerlijk zeggen, dat ik voor Hans en Wouter, naar jullie kijk en nu dan ook luister. Maar Micha moet daar echt mee gaan stoppen, anders gaat het je nog eens leden kosten.

  Jij staat niet BOVEN anderen,; het is de bedoeling dat jullie GELIJK staan.

  Dit is mijn mening

 7. Wees stil.

  Kniel.

  Aanbid Jezus.

  Hij is gekomen.

  God’s grootste Geschenk.

  Zichtbaar geworden.

  Geef Hem (vandaag nog) uw grootste geschenk.

  Uw hart. Uw leven.

  Uw zorgen. Uw fouten. Uw tekortkomingen.

  Alles. In Zijn veilige Handen.

  Handen, die het gewicht van de wereld hebben gedragen.

  En breng het in Zijn Licht: open uw handen, wees stil en laat uzelf vervullen;

  laat Zijn volmaakte Licht uw hart verlichten.

  Ontvang Zijn Vrede.

  Vrede, die van God komt.

  Vrede, die het verstand van ons mensen te boven gaat

  En die ons hart compleet verandert. Vernieuwt. Verlicht.

  Emanuel.

  Geboren onder ons.

  Onze enige Verlosser van onze zonden en uit wereldse slavernij.

  De enige Koning der koningen in de huidige wereld.

  De Koning der macht en vreugde, die regeert tot in eeuwigheid. Ook na het einde van deze huidige wereld.

  Ziet u Hem? Halleluja!

  (Lukas 2:14)

 8. Over zeeland vloog volgens ,mij ook een militair vliegtuig, was geen passagiers vliegtuig dat hoor je duidelijk aan het geluid.
  maar het was helaas donker kon het niet waarnemen.
  Micha je heeft een punt over de Amerikanen, maar black ops en special forces opereren altijd in het geheim, dit komt nooit naar buiten. ik hoop dat het duidelijk is dat de Amerikanen hier de boel komen opruimen dan bedoel ik hierbij de NWO en de deep state en de rest van de pedofielen. Ik ben een patriot ik heb al heel veel mensen wakker gemaakt, en ik ga gewoon door met mensen wakker te maken. We moeten strijden voor onze vrijheid.

 9. De president van Oostenrijk Kurz, heeft “helaas” de afgelopen week weer twee maal het parlement toegesproken. Te vinden bij: Krone.at
  Mijn vertrouwen in het oppakken van de elite kreeg een deuk, ik hoop dat deze optredens van weken geleden zijn en dat Kurz nog steeds van het podium is verdwenen.

 10. Wat hier allemaal gezegd wordt is erg dom. Die journalist is de enige wijze. Probeer geen zaken te pretenderen zonder hard bewijs. Ik ben volledig anti vaxxer en weet dat we volledig in de maling genomen. Maar probeer alles zuiver te houden; geruchten; uitspraken van anderen (ik heb de bewijzen dat er al velen dood zijn gegaan etc.); prima, maar ik wil eerst het bewijs zien.

 11. Verder wordt er onzin verkondigd, er zitten geen delen van geaborteerde kinderen in! Om het vaccin te maken (ook het griepvaccin) hebben ze idd gebruik gemaakt van geaborteerde kinderen. Dat is nu niet meer nodig en zit er ook niet in. Wat het probleem met het vaccin is dat er het enzym luciferase aan het mrna toegevoegd kan worden. Waarschijnlijk gebeurd dat nu nog niet want het patent wat Microsoft heeft aangevraagd is nog niet goedgekeurd. https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606&tab=SEARCHREPORT In dit patent zit een link naar het bedrijf Neurogress: https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/icostars-whitepapers/d525e659fddaebc1186474abc02142360577982f85787d1086372b1f0668f4c0.pdf
  Dmv het luciferase kunnen zaken uitgelezen worden en menselijke activiteiten gebruikt worden voor digitale currency. 5G en 6G zijn uiteraard erg handig hiervoor. Uiteraard is dit een groot risico. Wat verder een risico aan het vaccin is dat het MNRA in LNP (Lipide Neuro Particles) verpakt zit. Dit is nodig om het MNRA in de ceellen te brengen omdat dit erg gevoelig en kwetsbaar is. Hierin zitten stoffen die met name als het opgebouwd wordt in het lichaam gevaarlijk voor het immuunsysteem is. Bij meerdere vaccinaties (wat nodig is ivm de extreem snelle mutaties) zal dit gaan gebeuren. Men zegt dat het LNP in de cel oplost en verdwijnt wat natuurlijk onzin is. Alleen Hans Kazan kan dingen laten verdwijnen. Het wordt als het ware als vuilnis buiten de celdeur gezet.

  1. al het gediscussieer over vaccin is sowieso bullshit, aangezien de enige reden om heel de wereldbevolking te vaccineren is precies wat staat in het WEF plan: GENOCIDE op 3/4 vd wereld. Het echte virus zit in het vaccin, immers een killer virus dat rondwaait bestaat niet en kan per definitie ook niet. Wie dit vaccin neemt, is per direct ten ode opgeschreven, enkele reis naar de hel en geen weg terug. Punt uit, geen discussie. Niet mee ens? Veel plezier en wegwezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!