Hugo en zijn pact met de duivel zelf

Vandaag 6 januari…..begint het vaccineren met de dood.

Wederom buitengewoon toeval? No way!

januari: naar Janus, de god van doorgangen, poorten en in- en uitgangen, ook in de tijd. Algemener werd Janus wel gezien als god van alle begin, en van de overgang van oud naar nieuw. Janus wordt meestal afgebeeld met twee gezichten: een dat naar voren kijkt (naar de toekomst) en een dat naar achteren kijkt (naar het verleden). De elfde maand van het jaar werd naar hem vernoemd omdat hij als het begin van een nieuwe periode werd beschouwd – het was namelijk de eerste maand na de winterse zonnewende. Dat deze maand uiteindelijk de eerste maand van het jaar werd, heeft ook met die associatie te maken.

6 thoughts on “Hugo en zijn pact met de duivel zelf

 1. Openbaring 13: 16-18 the final battle

  Gommers gaf al aan dat eind jan code zwart wordt.

  GOD Soldiers will stand

  Het Goddelijke ziel is in gevaar.
  Het gevecht tussen leven en dood is vandaag begonnen.

 2. Hallo jongens…
  Ja..ik weet dit al een paar jaar.
  Alleen wist ik niet wanneer en hoe de eindtijd eraan zou komen……wel we zitten er midden in nu. Ben benieuwd hoe dit gaat afgelopen…..

  Ik wist dit al vanaf 2010…..en ook de satanisten kwamen toen langzaam eraan in mijn beeld met hun gruwelijke satanistische rituelen.

  Afgelopen jaar ben ik een paar maanden lang druk bezig geweest met het vertalen van het boek “Thanks for the memories” van Brice Taylor dat vertaald in het Nederlands werd aangeboden door de site “wanttoknow.nl”
  Je gaat naar “zoeken” als je de site opent en typt de titel van het boek in met de schrijfster en dan komen de 14 hoofdstukken tevoorschijn die vertaald zijn door “Quasimodo”

  Het geeft de situatie weer waar ook Joost Knevel het over heeft. Precies zo…

  Brice werd geboren in een mindcontrol familie en heeft ook als kind gruwelijkheden moeten ondergaan. Ze verteld dit allemaal heel openhartig in haar boek.

  Ze was eigenaar van Bob Hope….een bekende amerikaanse komiek in die tijd van de jaren 60 en 70 en werd gemindcontroolt door niemand anders dan Henry Kissinger.

  Het boek heb ik wederom vertaald vanuit het Nederlands in het Italiaans……ik woon al meer dan 40 jaar in Italia….want ik vind dat ook de mensen hier dit moeten weten.

  De tijd is er waarschijnlijk nog niet rijp voor want ik kan dit vertaald boek aan de straatstenen niet kwijt.
  Ik heb het aan verschillende sites aangeboden….
  Niemand durft het aan om het te publiceren..

  Brice Taylor is spoorloos verdwenen….misschien ook ondergedoken?

  Maar als je dit boek hebt gelezen begrijp je pas echt goed wat de satanisten met ons…..de mensen van plan zijn.

  Omdat Brice niet te vinden was….heeft Quasimodo het vertaalde boek zelf gepubliceerd onder de title “Mind Control”.
  Mind Control gaat precies zoals ook Wouter het verteld heeft.
  Ik volg jullie al een paar maanden……en jullie houden geen lange eindeloze kletskous gesprekken over de economie enz . enz.

  De spijker op de kop slaan is ook mijn manier van denken en doen!
  Liefs van Marianne

  1. Hallo Marianne, geloof het als je wilt, maar ik ben de enige echte Quasimodo! Ik ben trots op je dat je dit boek in het Italiaans vertaald hebt, iets waartoe ik ook uitnodigde in mijn boek. Brice Taylor is inmiddels overleden, als ik de berichten mag en kan geloven, aan een natuurlijke dood. Dat was alweer twee jaar geleden volgens mijn info in februari 2019. De exacte datum ben ik zelf ook niet aan de weet gekomen. Ik heb er ook niet echt uitgebreid onderzoek naar gedaan, moet ik tot mijn schaamte bekennen.
   Geloof me Marianne, dat dit boek ook in de Nederlandse taal niet breed ontvangen wordt. Ik kan er om begrijpelijke reden de reclame omheen niet maken, die dit boek beslist verdiend. Ik verkoop het nu ( publicatie was in 2015 ) nog steeds maandelijks enkele exemplaren, maar het bereikt helaas te weinig mensen.
   Ik heb zelfs President Trump via zijn gov.org email adres op het originele boek geattendeerd met de woorden:”The one and only book you must read mister president, to understand what you are up against!”Ik heb nooit een antwoord gekregen, maar volgens mij heeft hij het wel gelezen. Gezien alle acties die hij ondernomen heeft, mag ik daar van uit gaan.
   Met vriendelijke groeten
   Quasimodo.

  2. Sorry, dit was ik nog vergeten Marianne!,

   de links naar mijn boeken zijn:
   http://www.pumbo.nl/boek/haarp
   http://www.pumbo.nl/boek/holocaust
   http://www.pumbo.nl/boek/mindcontrol
   Het eerste dateert uit 2010 en gaat over hoe men wereldwijd het weer manipuleert.
   Het tweede dateert uit 2012 en gaat over hoe het geld wereldwijd gemanipuleerd wordt.
   Het derde en laatste boek dateert uit 2015 en gaat over hoe men wereldwijd de menselijke geest manipuleert, gelukkig met tegenvallende resultaten want de wereld begint langzaam ( te langzaam) wakker te worden.

 3. Ik zag gisteren op VTM (België) een film: 12 monkey’s (SF)
  Een film van 1995 met Bratt Pitt en Bruce Willis die exact toont wat onze toekomst zou kunnen zijn na deze vaccinatie ronde en installatie van 5G.
  Wie zijn de ECHTE 12 monkey’s ??

 4. Kijk ook eens naar de film Jupiter Ascending, is ook te vinden op Netflix.
  Deze film is geproduceerd door de makers van The Matrix 1, 2 en 3.
  Binnenkort zou deel 4 van The Matrix uitkomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!