IS GENERAL FLYNN IN HOLLAND???

KIJK VANAF 3.30:

13 thoughts on “IS GENERAL FLYNN IN HOLLAND???

 1. Ik zag gisteren op de A2 3Range rovers,een BMW X5 en een Audi Q7 met blauwe lichten op onder escorte van een heel laag vliegend militair (flinke)helicopter. Zou dit ermee te maken hebben?

 2. Waarom zegt micha kat nu op twitter dat hij denkt dat charlie ward een oplichter is? Dit ligt niet echt op een lijn met jullie en dat is jammer want nu is micha zelf verwarring aan het zaaien en dat is zo zonde

   1. Ja ik denk allebei zijn accounts zou fijn zijn al de heren daar even duidelijkheid over geven want de onrust op twitter wordt alleen maar erger zo

  1. oke het wordt heel verwarrend op twitter is dat andere accountg wel echt van micha kunne njullie daar aub zsm antwoord opgeven zodat we op twitter dit probleem niet meer hebben

 3. Ik heb een bericht gestuurd aan General Flynn of het waar is dat ie in Nederland is geland. Serieus ben zo moe van die deepstate duivels van Nederland.

 4. Schrik wel hoe makkelijk men hier de woorden van Charlie direct als waarheid zien zonder enige controle….Waar is het bewijs dat Flynn in Nederland is….precies NERGENS.

   1. de video van micha staat ook niet meer op rumble….ik vraag me af waarom jullie dus dergelijke verwarring zaaien zelfs wouter heeft er een video aan gewijd dat Flynn in Nederland was of is……ook zijn er 2 accounts van micha actief op twitter en daarnaast kondigen jullie aan dat Bryan Roy vanavond in wees de weerstand zit en dat is kennelijk ook niet waar zonder dat jullie ergens op reageren. Zoals ik reeds heb aangegeven zou het zeker in deze tijd erg fijn zijn als jullie duidelijkheid willen verschaffen, want op deze manier is niets meer aannemelijk. En dat bedoel ik niet verkeerd ik ga er dan ook vanuit dat deze boodschap helder is voor jullie en dat jullie er dan ook iets mee doen, reageren zou op zijn minst kunnen lijkt mij. Dat niet reageren wekt alleen maar argwaan op en het gaat over dingen die jullie zelf verkondigen.

 5. Wel Jammer dat jullie niet reageren verder en ik vraag me af waar de video met bryan roy blijft zoals jullie hebben aangekondigd…….die zou vandaag zijn maar niks meer gehoord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!