4 thoughts on “ITALIAN MAFFIA DID IT PART 2

 1. Dit is het beste nieuws wat ik in lange tijd heb gehoord.
  Dat recht, eerlijkheid en liefde mag zegevieren.
  WdW jullie hebben sinds het voorjaar van 2000 bijgedragen, mijn geloof in god weer nieuw bekrachtigt. en dat voelt goed.
  BEDANKT!

 2. Maar POTUS Donald J. Trump is niet de verlosser uit het wereldwijde vooralsnog schulden- en binnenkort absolute slavenbestaan, uit de door de duivel en zijn demonen nog gegijzelde en massief misleide wereld.

  Die wereld blijft door die duivel gegijzeld – gegijzeld door zijn knechten, die achter de politieke schermen de overheden aansturen – totdat Jezus Christus ten tweede male, dan in glorie, verschijnt, om alle Babylonhoererenden in deze wereld te berechten.

  Dat is het moment waarop de persoon van de antichrist op het punt staat om zich in Jeruzalem te tronen en de hele wereld in absolute zin te domineren (en waarop de vormgeving van de nieuwe wereld orde voltooid is).

  Dan heeft de wereld de periode van valse vrede (waarnaar velen, die zich laten misleiden, uitkijken) al achter zich.

  Want dan pas – na de Grote Verdrukking, door welke de wereld gegaan – breekt aan de periode van de ware vrede, het door Jezus geleide millennium, van welke de (politieke) satansknechten hun daaraan voorafgaande periode van valse vrede hebben gekopieerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!