2 thoughts on “JEUGZORG FROM HELL PART 1

  1. Hai Frans, ik zit net te kijken van deze meneer. Mijn ervaring is ik ben geboren in 1960 dat het gewoon was dat mijn moeder en stief vader me thuis hielden van school. Dit om te werken en stief papa en zijn broers ter wille te zijn. Dit begon rond een jaar of 5 tenminste dat denk ik. De lagere school die nu heel toepasselijk de akker wordt genoemd in Lisse heeft na mijn weten nooit iets ondernomen als alleen mij af te zonderen van de rest. Ik ben van de 6 jaar nog geen 3 jaar naar de school geweest. Een hel thuis en een hel op school. Niemand deed iets. Toen moest ik naar de huishoudschool Jacoba van Beieren ook in Lisse. Ik ben er van de 4 jaar nog geen 1,5 jaar geweest DOOR OMSTANDIGHEDEN KON LIJAN NIET OP SCHOOL KOMEN> jaren heb ik het zelfde epistel ingeleverd. Nooit maar dan ook nooit kwam er iemand op het idee om zich af te vragen hoe kan dit. Ik zat een paar jaar geleden al mijn papieren door te kijken en zag toen dat er geboren te haarlemmermeer op mijn diploma stond. Ik ben geboren in Lunteren. gem Ede. Nog niet zo heel lang geleden heb ik de moed gehad om informatie te krijgen of mijn diploma rechtsgeldig is maar het antwoord was nee het staat nergens geregistreerd. Ook mijn huwelijk gign wel heel raar Mijn stiefvader dwong ons te trouwen we waren 18 en 19 jaar. Maar op 4 november 1980 gingen we in ondertrouw en op 12 november werd ik gebeld ik moest op de gemeente komen. Ik had een valse naam gebruikt want ik hete niet als mijn stiefpa Ik huilend naar huis waar ik het vertelde. Per direct gingen pa en moe naar de gemeente en echte en wettigde mij snel dus op 18 november op onze huwelijks dag heete ik net als mijn stief pa. Deze ellendeling heeft me zo vaak misbruikt en ik begreep het niet eens. Pas in 1992 nadat mijn moeder weg was gegaan bij mijn stiefpa begon ik na te denken. ze hadden samen nog 8 kinderen waar ik altijd verantwoordelijk voor was. Bij iedere misstap van een van het gezin was ik de schuld en werd gestraft lichamelijk sexueel en geestelijk. Toen in 1992 werd ik opgenomen voor 3 maanden in een psygiatrisch zieken huis Brinkgreve. De therapie bestond hoofdzakelijk om mijn creativiteit te ontwikkelen dus van allerlij hobby,s uit te proberen. een heerlijke tijd. Ik was moeder van drie kinderen en ons huwelijk hield stand tegen de verdrukking in. Want geloof me dat was er. Ik werd misbruikt mishandeld enz waar mijn kleine kinderen bij waren. die werden ook op het hart gedrukt niets tegen papa te zeggen anders maakte hij ze dood.
    In 1992 heeft een psygiater samen met mij een verzoek ingediend om mijn achternaam te veranderen in wat het was. En nog geen half jaar later kreeg ik dat. Ik kreeg weer de naam Wolff. Met 17 getuigenissen van wie?? die er vanaf wisten!!! Waar waren ze toen het zo erg was.?? in 1993 heb ik via spoorloos mijn natuurlijke vader gevonden. Een joodse man die auchwitz en Mengelen had overleefd en kwam er toen achter dat ik ook een joodse moeder had. Mijn stiefpa was nogal hoog bij de SD in de oorlog hij was 18 jaar ouder dan mijn moeder. In de Haarlemmermeer en heeft veel levens op zijn geweten va nonderduikers. Dus en religie en nazi dat was de stiepa van mij. alles mocht en alles kon alleen was ik graatmager vanaf mijn 2 jaar moest ik bollen pellen begon bij crocussen om mijn vreten te verdienen. Nu zijn ze allebij dood. En ik heb vele kwalen die komen door het kapot gaan van dna bij mijn vader met alle proeven. Denk je echt dat ik me laat enten nee dus. zo gek ben ik niet. Weet je frans al hoor ik niets ik heb het verteld. hoe het kan gaan. Hoe makkelijk deze lui door de mazen van de wet glippen. iedereen weet meer dan jij zelf maar handelen nee hoor.
    Ik ben door dit alles een enorme autodidact geworden en schrijf met veel fouten foenetisch zeggen ze dan. Zal wel iedereen begrijpt wat ik schrijf.
    De voornaam kreeg ik van mijn vader toen ik in de kinderwagen lag bij mijn grootouders. ze lieten hem wel weg halen door de politie maar de geboorte zegen kreeg ik. En de achternaam van mijn moeder die van mijn vader kon niet meer om dat ik al geecht was jammer dan had ik Cohen gehete.
    vriendelijke groet en dank als je dit wil lezen. ik heb het neergelegd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!