5 thoughts on “JOURNAAL 20.00u. 18 januari 2021

 1. ik was vd week bij een apotheek MOEST ik zijn, ik geloof dat ze wel 5 x gezegd heeft dat n ‘mask is mandatory’
  ik zei dat dat nooit in de wet kon staan en dat zij in die apotheek toch beter moesten weten, maar wat ik er ook over zei, ze bleef me er op wijzen dat ik mask op moest, elkaar beschermen, ik zei dat mijn gezondheid er juist door bedreigd werd, en dat ik wist waar ik t over had en dat ik de zaken bestudeerde en er toch ook aantal artsen in Portugal er tegen waren en dat met bewijzen aantoonden. ze bleef ad gang dat t MOEST vd overheid, ik woon in Portugal maar ik ga toch proberen n advocaat te vinden die normaal is en mij kan voorzien van legale documenten waar ik ze de bek mee kan snoeren.
  Ik ga daar niet meer naar terug. ik ga wel artikelen door de brievenbus doen met bewijzen v hun fijne vaccines en afbeeldingen v maskers.
  Ik hoor jullie zeggen GEWOON zonder mask de winkels in gaan.
  Doe ik, maar ze komen gelijk op mij af, de hoge boetes vd politie, maar ik ben nu inmiddels zo agressief geworden dat ik t idd gewoon af laat en door loop, dan maar eens zien wat ze dan doen!
  en die TEST is GEEN TEST IS al n vaccinatie!
  https://silview.media/2020/11/26/they-can-vaccinate-us-through-nasal-test-swabs/?fbclid=IwAR3eEUBn08Iy8RRlNLeGOoMFROtveLd38vLAHclwKE__bycqbPV_vfV52ls

 2. Hoi: ik ben op Telegram geblokkeerd denk ik. Ik weet niet wie de beheerder is maar ik zou graag willen weten waarom. Kunnen jullie mij s.v.p. uitleg hierover geven? Ik zou niet weten wat ik verkeerd heb gedaan. Mijn gebruikersnaam @ellenh999

  m vr gr,
  Ellen Heutinck

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!