WDW JOURNAAL 7 MEI 2021 19.30 VOLLEDIGE UITZENDING

9 thoughts on “WDW JOURNAAL 7 MEI 2021 19.30 VOLLEDIGE UITZENDING

 1. Interessante video, het is letterlijk wat in Openbaring staat.

  Het is vaak dat de Illuminati word aangehaald. Er moet ook aandacht geschonken worden aan de hoer van Openbaring 17 wat zonder twijfel de Rooms Katholieke Kerk (Mystery Babylon) en hun orde van Jezuïeten en hun katholieke ridderschappen. “Ons” koningshuis Willem, Bernhard en Beatrix (Knights of Malta) en bijv Klausje Schwab (Knight Commander of the Order of St Michael and St George)

  Voor de liefhebber https://www.youtube.com/watch?v=v8jASoemxWg&ab_channel=Nicholson1968

  ALL ROADS LEAD TO ROME.

 2. abcBASIS WAARHEDEN
  ***🚩🚩🚩* *🚩🚩🚩*ja als volgeling van jezus is het wel goed om wakker te zijn: * **🚩🚩🚩* *🚩🚩🚩*
  1v18. wereld is geen bol. IEDERE PAAL HEEFT EEN SCHADUW OP EEN DAG VAN MEER DAN 180 GRADEN. Dit kan niet bij een aardbol. Tenzij de bol WOBBELT.
  2. gods taal ARAMEES is werkelijk de moeite waard.
  HET IS DE WORTEL VAN ALLE TALEN. Zie http://www.aramaicwords.nl. Iedere letter is een karakter en KARAKTERISEERT DAADWERKELIJK een voorwerp, een ding.
  1 / a /schip 2 / b /huis 3 / c /kameel 4 / d /deur 5 / h /kijkgat 6 /tent-haak 7 /mes / 8 / g /hek 9 / t /baarmoeder 10 / i /opgeheven hand
  11 / k /vleugel 12 / l /stuur-stok 13 / m /water-golf 14 / n /vis 15 / s /wurg-slang 16 / j /oog 17 / p /mond 18 / Z /vishaak 19 / q /oog v.e.naald
  20 / r /mensenhoofd 21 / S /tand of vuur 22 / T /knoop in een touw. DEZE LIJST IS OOK WAAR VOOR ENGELS, HEBREEUWS, ARABISCH, BULGAARS, RUSSISCH en alle talen.
  3. satellieten bestaan niet. ALLE SCHOTELS STAAN NAAR OPZIJ GERICHT. niet naar boven.
  4 alle christelijke scholing is ontdaan van alles wat met god te maken heeft.
  5.de SABBATH geldt voor een echte jood, en is niet teniet gedaan door het evangelie.
  6. maanlanding heeft nooit bestaan.
  7. reuzen bestaan echt. WERELDWIJD MEER DAN VOLDOENDE BEWIJS.
  8. ZWITSERLAND is het land, dat het centrum is voor het kwaad. ALLE OORLOGEN ZIJN VAN HIERUIT GE-ORGANISEERD. 
  9.mondkapjes bevatten wormpjes. DIT IS UITERST GEVAARLIJK.
  10. testen zijn schadelijk. EN VEROORZAKEN DOOD BINNEN 3 TOT 10 JAAR. DIT GELDT VOOR PCR TEST. EN OOK VOOR PISTOOL TEMPERATUUR METING, DIE GERICHT WORDT OP DE PIJNAPPELKLIER.
  11. veel dingen in de heilige boeken zijn GECORRUMPEERD. Door middel van de ARAMESE TAAL, kunnen veel dingen opnieuw worden geconstrueerd.
  12. besnijdenis is beslist niet wat god wil. In de woestijn was er 40 jaar lang geen jood besneden. MUTILATIE VAN HET LICHAAM IS SATANISCH.
  13. alle eifeltorens in de wereld zijn ongeveer 4000. het doel was om de zeppelins te verankeren, die honderden jaren werden gebruikt.
  14. tunnels waren honderden jaren over de hele wereld. Zoals in Parijs, Londen, Pensylvania. En in combinatie met eifeltorens en starforts, waren het middelpunt van transport.
  15. er zijn in het verleden enorme opgravingen geweest. Roemenië is één grote overgebleven rommelriem. En alle woestijnen in Australië, Afrika en anders zijn hetzelfde resultaat.
  16. bij MADAGASCAR zijn ondergrondse waterbewegingen. ZO HEFTIG DAT DIT IN FEITE ONDERZEESE WATERVALLEN ZIJN.
  Er zijn helicopter vluchten voor toeristen. Om dit vanuit de lucht te kunnen zien.
  17. onder de landmassa’s is water. Zodat onderzee-ers bv helemaal onder de usa door kunnen varen. Van de westkust naar de oostkust.
  18. als je een prik neemt. Je wordt een GMO. ALS JE EEN INJECTIE NEEMT. WORDT JE EEN GENETISCH GE-MANIPULEERD ORGANISME.
  ***🚩🚩🚩* *🚩🚩🚩* LATEN WE ELKAAR BEHANDELEN ALS BROEDERS. EN ALS DEZE GROND PRINCIPES, NIET HERKEND WORDEN, VERDOEN WE VEEL TIJD.* **🚩🚩🚩* *🚩🚩🚩*

  1. Goede morgen ..
   Ik heb een vraag..
   Mooie uiteenzetting
   Maar waarom is de sabbat voor de joden ?
   In Genesis begint God zelf met de zevende dag als rustdag Adam en Eva zijn geen joden maar de eerste mens ,het 4e gebod
   Niet “moeten”
   maar Gedenk de sabbat
   Je weet wie tijden en wetten heeft veranderd toch ?
   Dan 7
   Dus voor mij lijkt de zondag een misleiding en nee ik ben geen jood

   1. Wilders is ook een Jood en zionist als je het opzoekt wordt hij ondersteund door de Mossad en heeft een doel gekregen om haat te zaaien tegen de islam. wat moet je daar nou van denken ik heb er ook nog op gestemd.

 3. Interessante video, zelf ben ik niet gelovig en wil er ook niets mee te maken hebben. Maar laat anderen in hun waarde. Ik zie het als buitenstaander anders dan de gelovigen hier. Bij de gelovigen is het altijd kommer en kwel, en hoe vaak is de wereld al niet vergaan. En het komt steeds niet uit, ook nu niet. De stem fraude in Amerika komt gewoon aan het licht. Trump blijft gewoon President en dat is dat. De EU zal verdwijnen nadat wij misschien worden bevrijd van het juk van de corrupte regeringen. Hoogstwaarschijnlijk wordt onze munt aangepast aan de echte waarde van het goud. Ik zie het echt niet somber in….één ding, het komt allemaal goed. Hoe ik dit weet, voor u een vraag voor mij een weet.

 4. God’s ultieme plan met de mensheid is het thema vandaag deze Shabbat.

  Door de geschiedenis heen hebben de mensen zich gerealiseerd dat de samenleving, waarin ze leven, een regering nodig hebben; anders leeft ieder voor zich, vallen de zwakkeren ten prooi aan de sterkeren, waarvan het kwaad profiteert en ontstaat als gevolg hiervan anarchie.

  Maar het probleem is dat de regeringen van mensen hun eigen problemen met zich mee. De belangrijkste reden waarom het systeem dat de huidige wereld regeert faalt is dat ze door mensen is verzonnen en wordt geleid.

  Geleid onder de leugenachtige inspiratie van de duivel, waarover dit spirituele wezen de wereld macht heeft gekregen, nadat in deze voormalige aartsengel ongerechtigheid kwam, omdat hij God en Zijn regering, waarin de ander liefhebben centraal staat, haat en mensen daarom gepassioneerd misleidt met de op het eigen ego gerichte theologie.

  Deze aartsengel, die satan werd, zoals Paulus deze duizenden jaren oude slang bij naam noemt, heeft de mensheid niet alleen onderworpen aan ijdele, onbekwame en egocentrische regeringen, maar misleidt de mensen zodat ze gaan haten en alsof het juist is om alle vormen van autoriteit en vooral God’s regering af te wijzen.

  De samenleving van satan zendt via de media in toenemende mate bericht gericht tegen autoriteiten: in de media wordt de echtgenoot en vader als een onvolwassen watje, op het werk uw baas als een idioot en in regeringen de ambtenaren als knettergekken wild gedemoniseerd. Zonder ons te realiseren hoe deze gedachten over autoriteiten tegen God in werkelijkheid zijn.

  Het is dus belangrijk dat we ons realiseren hoe verschillend God’s regering van elke ander is. God heeft een perfect systeem dat mensen regeert zoals Hij in God’s Woord dus via Jezus Christus heeft geopenbaard en, heel binnenkort, zal die rechtvaardige regering de enige autoriteit over de hele wereld, zodra Jezus is teruggekeerd.

  God, de auteur van autoriteit, is de opper-en enige perfecte wetgever (Jakobus 4:12). Autoriteit is de regering en de uitvoering van de wet door gezagdragers. Dit vereist autoritair leiderschap van hen die gezag dragen. Zelfs tussen God de Vader en Christus, die duidelijk sprak van het hoogste gezag behoudt (zie Johannes 14:28).

  De regering van God is gebaseerd op de wet van God. Een regering die niet God’s wetten uitvoert, is geen regering van God.

  The most important choice in this life. De meest belangrijke keuze in dit huidige leven. Zo ga ik verder in deze vandaag opgenomen podcast.

  Elke dag maken we keuzes op leven en dood.

  Vaak merken we dat niet, maar sommige dingen die we doen brengen ons naar het leven en anderen zijn dodelijk.

  Genesis over de hof van Eden openbaart deze onmiskenbare waarheid.

  Toch beschouwen velen de bijbel als een sprookjesboek dat niet relevant zou zijn voor hun leven. En dat is verschrikkelijk fout.
  Er is geen beter voorbeeld dan wat we in de eerste hoofdstukken van het eerste bijbelboek lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!