Jullie berichten zijn te confronterend

Nee, u bent te naïef om de waarheid onder ogen te zien!

Voor degenen die ons willen uitleggen wat 5G is op basis van het feit dat wij spreken over militair wapensysteem voor massamoord en zij dat ‘wat overdreven vinden’ even het volgende:

Er zijn ondertussen sinds een aantal mensen via social media wakker aan het worden is over het feit dat elektromagnetische straling die je dus niet kunt zien, wel effect heeft op het menselijk lichaam bijna talloze anti 5G pagina’s, groepen en discussies ontstaan hierover. Dat is prima. We geven ze allemaal applaus.

 

Dat je iets gelezen hebt over 5G, video’s hebt bekeken, misschien zelfs Jensen volgt en door allerlei vragen bent geprikkeld, maakt je echter alles behalve tot 5G expert. Ga je naar Mc Donalds, loop je ook niet als hamburger naar buiten wel?

 

Wij daarentegen ZIJN de expert. We hebben mensen uit de industrie zelf in het team die meer van de techniek van 5G afweten dan de overige teamleden allemaal bij elkaar. Immers een vliegtuig wordt doorgaans ook niet door de bouwer bestuurd, maar door een piloot die daarvoor is opgeleid. Samen met al het andere personeel wordt het vliegtuig via de lucht van A naar B gebracht.

 
Desalniettemin is het mogelijk dat je op onze Facebookpagina, website of in onze fb groep terecht bent gekomen, omdat je meer wilt weten over 5G. Dat is prima, wees welkom we plaatsen vele artikelen, video’s, zowel om je aan het denken te zetten als om je te waarschuwen als om je te informeren over feiten.
 
Stel je in dit verband eens even voor dat jij als enige in jouw land er op wat voor manier dan ook achter gekomen bent dat er dreiging voor de deur staat waardoor de helft van de bevolking in jouw land zeer ernstig ziek zou worden en hoogstwaarschijnlijk binnen korte tijd zal overlijden. Een Tsjernobyl ramp in het kwadraat zogezegd. Hoe ga JIJ daar mee om? De 1e 20 mensen die je probeert te waarschuwen, verklaren je voor gek. Je hebt geen tijd om er lang over uit te wijden, want immers, de ramp staat al voor de deur. Wat ga je doen? Wat ga je zeggen en HOE ga je dat zeggen?
Zodra jij het perfecte antwoord hierop hebt gevonden, laat je het ons dan even weten?
 
Een van de meeste gestelde vragen van iemand die een leek is op welke terrein dan ook aan een expert is: waar baseert u dat op? Wat zijn uw bronnen?
Ons team en website weesdeweerstand.nl zijn in het leven geroepen voor degenen die reeds zelf onderzoek hebben gedaan, de correcte conclusie hebben getrokken en tot het punt gekomen zijn dat zij zich bewust zijn geworden van hun verantwoordelijkheid om 5G te stoppen en wel zo snel mogelijk. Legaal mogelijk om precies te zijn.
 
De bronnen die wij hanteren zijn hoofdzakelijk officiële documenten, zoals uitspraken van rechtszaken, uitkomsten van wetenschappelijke onderzoeken, getuigenverklaringen van 5G technici en last but not least Christenen die op basis van door God gegeven openbaringen cruciale zaken aan het licht brengen. Hierover geen discussie, want dit zijn de feiten.
 
Vanaf dat punt pakken wij het op. Alles daarvoor is bij ons bijzaak. Wie dat anders ziet, hoort niet in het kernteam. Voor discussie en overleg mbt wat 5G inhoud en hoe gevaarlijk het is kun je na onze social media boost van de afgelopen 4 weken nu overal terecht. Het weerzinwekkende gevaar van 5G staat bij ons NIET ter discussie. De links naar wetenschappelijke onderzoeken die dit onderstrepen, vind u op onze website.
 
5G is niets meer en niets minder dan een militair wapensysteem dat is ontworpen om personen en groepen uit te schakelen. Al naar gelang degene achter de knoppen het noodzakelijk acht, kan die uitschakeling variëren van een langzame tot een snelle dood. Niet het systeem zelf, maar de handlangers van het kwaad erachter zijn de schuldigen.
5G is NIET de opvolger van 4G. De G staat weliswaar voor Generatie, echter is de uitdrukking 5G bewust gekozen om je te misleiden dat het om een versnelde versie van de 4e generatie mobiel internet zou gaan. Het is sneller, maar dat is niet het doel. 5G heeft overigens, zoals nog steeds door leken wordt verondersteld NIETS te maken met de 5ghz stand op je thuis- of kantoorrouter. Daar staat de g voor gigahertz en niet voor generatie. Je kunt meestal kiezen tussen 2.4ghz en 5ghz of beiden. 5G wat nu in jouw straat geïnstalleerd wordt werkt op 60ghz, magnetronstraling en nagenoeg militaire frequentie.
 
Wat men even vergeten is te vermelden, is dat de 5e generatie zo ongeveer de laatste 2 generaties van mensen op de planeet wil uitroeien. Dat klinkt bizar. Het is echter erger dan je als iemand met gezond verstand KUNT bedenken. Vandaar dat onze waarschuwende teksten vaak als extreem worden beschouwd, terwijl de werkelijkheid daar nog vele malen overheen gaat. Of vind je het aantal mensen dat bijvoorbeeld in Wuhan dood neergevallen is op straat niet voldoende om te spreken over militair wapentuig?
 
Conclusie, wij zijn tegen slopen van 5G masten omdat er op dit moment LEGALE zeer effectieve mogelijkheden bestaan 5G helemaal te verbieden. Dat is ons streven, daar ligt onze strategie die IEDEREEN op onze website zelf kan hanteren.
Wij hebben met een internationaal team grondig nagedacht over welke strategie het meest effectief is op korte termijn.Die staat op de website. Net als in het Verenigd Koninkrijk waar deze al succesvol is.
 
Kun je wel tegen een stootje en ben je niet te verwend in je denken opgevoed, waardoor je alleen leuke dingen voor waarheid kunt aannemen dan applaus voor jezelf, want we hebben elke bevestiging in de vorm keihard bewijs voor je klaarstaan.
Het is niet raar dat je enige tijd doodziek bent door het ontdekken van de waarheid omtrent 5G en de plannen erachter. Wij waren dat ook. Als er geen moment in je leven komt waarin je angst en boosheid omzet i dapperheid en actie, ben en blijf je deel van het probleem, je eigen ondergang en die van je medestanders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!