Juridische TOOLKIT

TOOLKITIngezonden van burgerfront:

Wat er nu in Nederland gebeurt is ongehoord maar vooral ONGRONDWETTELIJK. Het is NU tijd om terug te vechten en onze economie te redden. De horeca en evenementenbranche gaan volledig kapot aan de maatregelen, en dat op basis van geen enkel goed argument, laat staan op basis van goed onderzoek en het [dus niet] bewezen nut van deze draconische maatregelen. Ook winkels en andere branches hebben het ontzettend moeilijk en gaan de komende maanden waarschijnlijk nauwelijks of niet overleven. Demonstreren, overleggen, een rechtszaak aanspannen, niks heeft geholpen want het volk wordt gewoon compleet genegeerd door de politici.

 

Wij van Burgerfront zijn de afgelopen maanden zeer druk geweest met het klaarmaken van een waterdichte juridische toolkit om ondernemers en burgers te helpen om hun grondrechten terug te krijgen. Met deze juridische toolkit kun je BOA’s en andere onbevoegde personen in jouw zaak behoorlijk buitenspel zetten. Jij beroept je namelijk op jouw fundamentele rechten.

 

Door deze informatie krijg je veel beter inzicht hoe het recht in elkaar zit en wat jij zelf kunt doen om in je recht te blijven staan. Niets burgerlijke ongehoorzaamheid: jij staat in je recht. 100%. Hierdoor ben je zekerder van jezelf en van je positie in jouw bedrijf en op straat.

Deze toolkit is geschikt voor alle ondernemers, maar speciaal voor: Horecazaken, evenementenbedrijven, winkels, supermarkten, drankzaken, broodjeszaken en alle andere bedrijven die Corona maatregelen opgelegd krijgen. Want je hoeft je helemaal niet aan deze richtlijnen te houden, je hoeft ook niet dicht. De overheid kan jou dit wettelijk niet opleggen. Let op: Het is een toolkit, geen verzekering. De ondernemer moet er dus zelf (ook) mee aan de slag gesteund door de meegeleverde instructies en opleiding.

 

Hoe werkt de toolkit? In deze toolkit zitten een aantal juridische verklaringen en contracten. Een aantal hiervan vul je zelf in met jouw gegevens en daarna stuur je e.e.a. naar jouw burgemeester. Hij is namelijk de hoogst verantwoordelijke en op deze manier stel je hem/haar in kennis. Daarnaast krijg je de materialen om zelf je eigen voorwaarden te stellen in jouw zaak en om deze kenbaar te maken. Ook is er een instructie voor het personeel, en uitlegkaartjes voor klanten. Kom je in aanraking met een BOA en wil hij je een boete geven dan weet jij, door de meegestuurde opleiding & instructies, precies wat je moet doen om deze boete te ontlopen. Sterker nog; in plaats van een boete te krijgen, GEEF jij een boete aan de BOA. En dit is geheel rechtsgeldig.

We hebben ook een toolkit voor burgers, gebaseerd op hetzelfde principe. Daarmee leer je de BOA”s weg te sturen zodat ze jou niet meer zullen lastigvallen of beboeten.

 

De tijd is nu gekomen dat wij Nederlanders onze fundamentele rechten gaan claimen. Deze waanzin accepteren wij niet meer. Samen staan we sterk. Hoe meer ondernemers [en burgers] er meedoen, hoe sterker we staan omdat de overheid niet genoeg mankracht heeft om ons aan te kunnen als wij ons verenigen!

link naar burgerfont.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!