KANTELPUNT 16 DECEMBER 2020: EVEN BIJPRATEN

KIJK HIER OP RUMBLE

KIJK HIER OP BITCHUTE

 

C-OVID 19. betekent slaaf in het Hebreeuws (ayin,wawbeth,daleth), en in het latijn heeft ovid de betekenis van schaap. En 19? Volgens Strong’s dictionary betekenis van “slachting”

25 thoughts on “KANTELPUNT 16 DECEMBER 2020: EVEN BIJPRATEN

 1. Op rumble is het niet te volgen veel muziek door het gesprek en veel door elkaar gepraat (opgenomen stukken gesprekken door elkaar weergegeven) een puinhoop wie zit hier weer achter?

 2. Hoi ik heb een longprobleem COPD
  willen jullie voor mij bidden

  ik heb tegen mijn longarts gezegd dat ik het vaccin niet neem

  staat ook in het dossier ik heb momenteel zware antibioticakuur

  dank jullie voor de video

  1. Ronald, ze hoeven niet voor je te bidden.
   Het enige wat jij moet doen is veel bewegen en goed eten, lekker naar buiten goed voor je weerstand.
   Ga naar vrienden, familie, schut gewoon handen en kus knuffel de mensen waar je van hou.
   Leef gewoon je leven want die is kort en heel kostbaar, dat ik kan weten want ik heb hele ernstige COPD, mijn longtoppen zijn al aangetast en heb in bij de longen meerdere plekken aangetast en daar bij in mijn rechter long een tumor.
   Ik ben al 30 jaar geluidsman dus tussen heel veel mensen 60 uur per week en misschien 5x echt ziek geweest al die jaren.
   Wees niet bang en denk goed na wat de longverpleegkundige je verteld heb welke punten belangrijk zijn voor jouw.
   Goede keuze geen prik.

   Mvg,
   Raym

 3. super gaaf goed en houd vol. niemand weet het, maar wat we wel weten is dat we keihard aan de bak moeten om het tij te keren en daarvoor mijn heeeeele grote dank en respect.

 4. President Putin blijft zeggen dat Amerika en Rusland eensgezind zijn in hun standpunt tegen de Nieuwe Wereldorde , die wordt geleid door pedofiele satanisten ( bron ) :

 5. Hallo aus Deutschland. Wir spielen jeden Abend um 21 Uhr den Gefangenencor aus Nabuco. Natürlich bei offenem Fenster und laut. Währe doch auch für euch eine schöne Idee. Dann ist fast jeder Zuhause und es ist nicht schwierig,.

 6. Dag Micha Hans en Wouter,

  Er zit mij nog iets dwars. Ik weet niet of jullie het ook gelezen hebben maar
  Trump wil nog veel executies laten uitvoeren! Hoe kan dat samengaan met zijn
  werk voor God??? “Gij zult niet doden”! Ik vind dit doodeng.

  Vriendelijke groet,
  Madeleine

 7. C ertificate
  O f
  V accine
  ID entification
  1 = A (rtificial) – 1e letter van het alfabet
  9 = I (ntelligence) – 9e letter van het alfabet

  Oftewel: een vaccinatie paspoort gekoppeld aan kunstmatige intelligentie.

  Het vaccinatie paspoort is er al bijna, de AI komt later als ze het menselijk brein aan de computer willen hangen. Neuralink van Elon Musk werkt aan het implementeren van minuscule draadjes in de hersenen. De nieuwe controleerbare menselijke cyborg.

 8. Lieve vrienden
  Vele jaren geleden was ik in een vreemd land in een klein berg dorpje en er was daar een Amerikaanse voorganger die de gave van profetie had.
  YHWH heeft daar door hem een paar maal tot mij gesproken en ik wil u weer van op de hoogste stellen.
  1 In uw land zal he beginnen maar daarna zal het over de gehele wereld komen en Ik zal al Mijn liefde in u geven.
  2 Ik zal eerst komen met vuur want het is beter voor u dat Ik eerst met vuur kom als dat jullie allemaal verloren zouden gaan, maar daarna zal ik komen met een zachte regen.
  3 Achter in de kerk zal het gaan beginnen.
  De voorganger vertelde dat hij ook niet wist wat dit laatste betekende maar aangezien ik zelf daar altijd achter in de kerk zat, wist ik wel wat dit betekende.
  Mijn eigen interpretatie hier van is dat het oordeel hier in Nederland zal beginnen want vuur betekend oordeel en reiniging.
  Ik weet dat Nederland het huis van Zebulon is en dat niet Juda maar Zebulon de rest van de wereld tot de Heilige berg zal roepen.
  Wie deze Heilige berg zullen beërven staat in Jesaja 56
  Hij zegt ook in Zijn woord; Ik zal he fundament ontbloten en het dak zal Ik wegbazen en niets wat verborgen is zal niet geopenbaard worden.

 9. ‘De grote Baas daarboven’, hoor ik steeds. Waarom niet God? Bovendien, als je wedergeboren bent (= een waar Christen, die gered is!) is Hij niet ‘daarboven’ meer – zoals alle religies en voor de meeste ‘Christenen’, maar Hij woont in mij, 24/7. Zegt God Zelf, en ervaar ik zelf! Een intieme, praktische relatie (Gr. ‘epignosisi’, Joh17:3) met Jezus is alles wat Vader wil. En waarover elke blz getuigtin Gods Woord! Halleluuuujah!

 10. I love you all, trust only God. Ik haat niemand, alleen hun stinkin thinkin (Rom12:2, 2Cor10:4,5,11:3) en hun gedrag daaruit voortvloeiend! Net als Jezus. Hij haatte religie, poppenkast, cynisme, perversie, misbruik, leugen, enz. Maar we mogen en KUNNEN niet mensen – Gods creaties en de kroon van de schepping – haten; zelfs onze vijand liefhebben, no problem (Matt5:10-12). Doodsstraf mag ook m.i. niet: de genadetijd te verkorten van een schepsel van God? Maar kan het wel begrijpen zeker in (USA!) oorlogstijd zoals nu! Maar als ze mij vragen doodstraf of een kogel te voltrekken, nou nee: geef ik die verantwoordelijkheid graag aan een ander!

 11. JHWH zal zelf afrekenen met de uitgeworpen satan, Wie kent het niet het gevecht op de berg? Satan tegen Jezus? en wie won er Jezus. Hij is gekomen als een groot prediker om ons te lijden langs de smalle weg. Hij beloofd geen kalme vaart maar wel een behouden aankomst. Laten we klein en groot gestudeerd en klein gelovigen Kinderen en volwassenen onze knieën buigen en Hem om kracht vragen in deze eindtijd. Hem nederig vragen om te mogen wonen in het vrederijk war na al deze gruwelen ligt te wachten. Ik gebruik geen bijbel teksten. De rede is dat alles wat Jezus ons leerde al in het oude testament staat. Immers Jezus predikte uit de oude boeken van het volk. Zovele jaren na dat hij was heen gegaan zijn de nieuwe testamenten geschreven en door de RK kerk uit gepluisd om niets er in te hebben wat hun macht zou kleineren. lees de boeken van Josepfus Flavius. en de boeken van de gemeente G,D,s in Egypte de aller eerste boeken die zijn geschreven na ZIJN heengaan. DE kanonieke boeken vertellen ook veel en Jezus verwees zeer vaak naar gedeelten hier uit. Veel lees plezier

 12. O wacht, eindelijk zie ik mijn twee reacties. De site was denk ik ook traag, of whatever. C’mon, deze site werkt niet altijd echt zoals het moet. Maar spoedig is alles perfekt, als we bij de Heer zijn!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!