KANTELPUNT CHRISTELIJKE COLLABORATEURS VOLLEDIGE UITZENDING

12 thoughts on “KANTELPUNT CHRISTELIJKE COLLABORATEURS VOLLEDIGE UITZENDING

 1. Nou broeder Hans. Een ijzersterke repliek op de verwordenheid die we zien gebeuren. Ik wil je laten weten er 100% achter te staan en wil ook uitkomen voor de Waarheid en de Boodschap van het Evangelie. En over Kracht, en ervoor willen gaan. Ook wat die Lofprijs betreft. Komt u maar !!! We zijn er klaar voor !

 2. Hans, wat een prachtige uitzending. Zo helder! Wat is ons uitgangspunt, daar draait het om. Eerst IN Christus zijn en dan je verantwoording nemen. Gods zegen in al je werk!

  HGRT Jany Meerkerk

 3. HALLO HANS MEIJER
  Wij hebben iets op ons hart. Wij hebben vorige week
  Pesach gevierd dat begon op de avond van 27 maart tot en
  met afgelopen zondag 4 april . dwz geen gerezen brood eten
  alles wat met gist te maken heeft niet in huis hebben, dus dat
  je na deze week weer met een schone leven kan beginnen.
  Dit hebben wij uit de bijbel geleerd,
  Wij zijn de bijbel goed gaan lezen en kwamen tot de ontdekking
  dat wij ons moeten houden aan de 10 geboden van Yeshua,
  dus ook de sabbat. dit doen we ongeveer al 20 jaar.
  Het is goed dat de mensen weer terug gaan naar de sabbat,
  dit is de dag van Moryo God Dit is echt een bevrijding voor
  ons en geeft ons heel veel rust. Kunnen wij hier een reactie op
  krijgen. wij hechten hier veel belang aan. We luisteren ook naar jou en vragen Gods zegen.
  De mensen zijn helemaal afgedwaald van alles , wij houden ons
  vast aan de bijbel van kaf tot kaf van de alef tot de taf, dit is de
  letter van het aramese alfabet

  1. dat is heel mooi en bedankt voor de reactie..
   ik moet even denken aan Romeinen 2 als het om ‘andere mensen gaat’….12 De mensen die de wet van God niet kennen, gaan verloren zonder dat er naar de wet verwezen wordt. En de mensen die de wet van God wel kennen, worden door de wet veroordeeld. 13 Om voor God vrijuit te gaan, moet u doen wat Hij wil, of u zijn wet nu kent of niet. 14 Hoewel er veel volken zijn die de geschreven wet van God niet hebben, doen die van nature toch wat God wil. Daaruit blijkt dat zij weten wat goed en kwaad is. 15 De wet van God staat in hun hart geschreven. Hun geweten vertelt hun wat zij moeten doen: hun gedachten klagen hen de ene keer aan en spreken hen de andere keer vrij. 16 Dit is het goede nieuws dat ik breng: er komt een dag dat Christus Jezus in opdracht van God zijn oordeel uit zal spreken over het verborgen leven van de mensen, over hun diepste gedachten. 17 En u, die er trots op bent Joden te zijn, vertrouwt op de geschreven wet van God! U bent er trots op dat u de enige, ware God kent en weet wat Hij wil. 18 Omdat u onderwijs uit de wet krijgt, kunt u onderscheiden wat goed is. 19 Daarom beschouwt u zich als mensen die blinden op de goede weg leiden, als een licht voor hen die in het duister leven. 20 Omdat in Gods wet de waarheid en de kennis onder woorden zijn gebracht, denkt u buitenstaanders en kinderen iets te kunnen leren. 21 Maar als u anderen onderwijst, waarom onderwijst u zichzelf dan niet? U beweert dat men niet mag stelen. Steelt u zelf dan niet?

 4. wat een broeder in christus……GEWELDIG!!!!!!ga door ben 70 jaar nooit muilkorf gedragen ……zonder de HERE JEZUS geen redding dankjewel broeder MARANATHA JEZUS KOMT !!!!!!

 5. Ik weet wat er in de gemeentes speelt daarom ga ik niet meer er heen .Ik wilde erheen gaan maar mocht het niet omdat ik geen mondkapje op heb . Ik blijf bij God en zijn enige zoon Jezus Christus .

 6. Ze mogen mij dood maken maar ik neem niks .Dan sterf ik voor Jezus Christus . Ik ga dan naar huis en dat wil ik graag weer terug naar huis .

 7. https://www.xandernieuws.net/algemeen/human-microbiology-institute-covid-vaccins-kunnen-als-creutzfeld-jakob-en-alzheimer-veroorzaken/

  Handelingen 2: 34 e.v.
  Want David is niet opgevaren in de hemelen; maar hij zegt: De Heere heeft gesproken tot Mijn Heere: Zit aan Mijn rechter hand.
  35 Totdat Ik Uw vijanden zal gezet hebben tot een voetbank Uwer voeten.
  36 Zo wete dan zekerlijk het ganse huis Israëls, dat God Hem tot een Heere en Christus gemaakt heeft, namelijk dezen Jezus, Dien gij gekruist hebt.
  http://www.verhoevenmarc.be/SV_html_1750_Jongbl/handelin.htm#Hd2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!