KANTELPUNT REACTIES ONTVANGEN, ERIN GELUISD DUS

KANTELPUNT REACTIES ONTVANGEN, ERIN GELUISD DUS

LET OP: ALS DE VIDEO NOG NIET ZICHTBAAR IS, KOMT DAT DOOR DE TRAAGHEID V/H BETREFFENDE NETWERK. PROBEER HET EVEN LATER NOG EENS EN/OF VERVERS DE PAGINA…

OF KLIK HIER OM TE KIJKEN VIA BITCHUTE

20 thoughts on “KANTELPUNT REACTIES ONTVANGEN, ERIN GELUISD DUS

 1. Hoe cure het ook is, we het kantelpunt nog niet bereikt hebben als land zijnde als ontwakende mens zijnde. We hebben hier toch deels om gevraagd alles wat niet zuiver aan het licht mag komen en naar het licht mag gaan. Komt nog bij we zijn ook op het verkeerde been gezet door het beleid. Na wat er op telegram allemaal is vrij gegeven kom je [ ook ik ] er achter dat deze elite die wij de macht hebben gegeven het niet best met ons voor heb. Gelukkig zijn er ook nog heel veel goede mensen en deze shit die door de duisternis is opgeworpen is niet zomaar. Bid veel thuis, rook de heilige pijp bid daar mee, voor liefde gezondheid kracht voor mensen. Dat we terug mogen keren naar de bron.

 2. Ben wat worden vergeten achter zomaar hoort nog weg te staan!! De bron van licht & liefde in ons zelf, Wij zijn de bron!!!

 3. Hallo Hans,
  Ga na wie er werkelijk aan de telefoon spreekt.
  Dit is een nep Trump die zogenaamd reageert.
  geloof niet alles wat je hoort.

  gr. Sjaak.

  1. Dit interview is 8100 keer bekeken op alleen al Facebook, 1300 keer gedeeld vanaf vrijdag 29 april j.l.. Het heeft 758 opmerkingen waarvan er niet 1 zelfs maar betwijfelt of het Trump wel echt is. Maar dan heb je natuurlijk de Q aanhangers die er weer hun leugenachtige draai aan moeten geven omdat er dingen gezegd worden die niet passen in hun utopie…of zouden ze gewoon betaald worden om doelbewust te liegen zodat de vaccin genocide, m.a.w. het NWO plan ongestoord voortgang kan vinden? Niets is tegenwoordig wat het lijkt, maar hier hebben we Dan Bongino kennnende toch gauw 95% kans dat het Trump en niets dan Trump is.

 4. Over DEPRESSIE dit even. ‘De strijd in de hemelse gewesten’! Satan (שׂטן ‘tegenstander’, ‘aanklager’) is op dat gebied de baas in de wereld. Tenzij kinderen Gods hem natuurlijk geen toegang(!) en medewerking verlenen in hun DENKEN, (2Kor10:4,5, 11:3, Rom12:1,2, Ef6), en in hun spreken… en dan blijkt de duivel absoluut machteloos, zeker na dagelijkse oefening (Fil4:8). Want ook als je negatieve dingen uitspreekt zet je negatieve krachten vrij! Veel Christenen spreken meer dood dan leven (Spr18:20,21 elk negatief woord is een zaadje en wil opkomen!), ook net na hun gebed en dan vernietigen ze met hun vrome ogen dicht meteen wat ze net in goeds hebben uitgesproken! Je zet zo onmiddellijk een negatieve kracht vrij! Simpel: the battle is in your MIND, zegt het hele NT. Depressiviteit is een KEUZE in je DENKEN! Voor een wedergeboren Christen di een relatie met Jezus heeft, geen enkel excuus! Sterkte. In Hem! Amen.

 5. Die hele politieke bende liegt, leidt jou af van waarheid. Vaccin is massamoord, zo denk ik erover. CHEMTRAILS…GMO,S…MASKER in plaats van de ster dragen. 5G MAAKT HET AF. Verbind alles met elkaar en je ziet het grote zieke plan. Wees sterk en verbind je met mensen die ook wakker zijn!!! ANGST is dé grootste vijand,met bange mensen kan je alles doen! Haal die angst weg en houdt het bloed gealkaliseerd!!! Keer je naar de zon die ons voedt!!! Houd van jullie allemaal.

 6. Dank je wel Hans alles is herkenbaar . Wat er werd gezegd via de mails en alles . Ik heb dat ook al gezien dat ze de 5G uitrolde .Maar niemand geloofde mij . En ik vergeet niet de chemtrails wat nu extreem is . Ook daar word ik niet geloofd . Ik weet wat de joden hebben mee gemaakt omdat mijn opa en oma van moeders kant joden waren . Mijn oma vertelde mij er ook veel over . En mensen wat ik gelezen en gehoord heb heb die gevaccineerd zijn hebben uiterlijk maximaal 2 jaar te leven .Ik weet dat de derde spuit zal komen en ik weet dat het er 8 zijn . Zo langzaam worden de mensen wakker . Maar waar ik woon is het extreem slapen krijg ze niet wakker . Toen de zogenaamde carona kwam zag je geen ambulanse meer . Nu met de gif spuiten hoor ik de ambulanse iedere dag met zwaailichten komen . Maar ik weet niet verder meer wat ik nog moet doen ik kan niet zien wie er gevaccineerd zijn en wie niet ik weet dat ze zeer besmettelijk zijn . Dat was al voor jaren terug al bekend . Daar ik ook onderzoek heb gedaan en nog steeds doe zover ik het kan want ze hebben veel van dit alles al verwijderd mensen mogen niet achter de waarheid komen . Ik weet ook van Afrika dat er heel veel kinderen zijn vermoord door deze gif spuit , De artsen van europa zijn toen gevlucht .Ik heb dat op een filmpje gezien maar werd meteen daar na verwijderd . Het is vreselijk wat met deze wereld aan het gebeuren is .En ja het is erger dan de tweede wereld oorlog . Ook heb ik gezien dat ze wereldwijd maar 500 miljoen mensen zullen leven waaronder Kinderen en vrouwen jonge vrouwen die nog kinderen kunnen baren . Van de 8 miljard wereld wijd daar spreek ik over 500 miljoen blijven in leven . En ik bid tot God dat er nog een ommekeer mag zijn . En ik weet dat alleen de mensheid de tij kan keren en daar bid ik voor . Mag God me bij staan . Ik blijf bij God en zijn enige zoon Jezus Christus

 7. Jammer dat er in deze uitzending zo weinig op de oorspronkelijke vraag, ‘de rol van Trump’ is ingegaan.
  Misschien de volgende uitzending meer, inclusief toelichting met aanvullend (bewijs?)materiaal.
  Alles wat het WdW Team tot zover onderzocht heeft.

  De rol van Trump vind ik persoonlijk zeer lastig te peilen.
  Het promoten van de zgnmde ‘ vaccins’ is absoluut een zeer merkwaardig en discutabel iets geweest.
  Echter met al het andere goede wat hij, los van bovenstaande, bewerkstelligd heeft. Plus het willen doen exposen en neerhalen van de Cabal. etc.
  Wil ik blijven geloven dat zijn acties hierin toch op wat voor manier ook duidelijk worden, waarom hij dit zo gedaan heeft. Triest genoeg met slachtoffers maar toch met een andere en goede insteek.
  Dus dat hij terdege echter WEL het beste met de mens voor heeft.
  Dit zal, naar mijn gevoel, hooguit binnen enkele maanden duidelijk worden.

  1. wat we ‘willen geloven’ en ‘naar ons gevoel’ proberen we zoveel mogelijk buiten beschouwing te laten door bij de feiten te blijven.

 8. Ik kwam nog deze tegen misschien wel bekend?
  Google: Marianne Stelling en je krijgt 482 pagina’s
  over wat ons achtergehouden wordt en hoe wij
  onwetend worden gehouden over ALLES!!!

 9. Tja ” naar mijn gevoel” kun je zoveel mogelijk buiten beschouwing laten maar:
  zou het kunnen dat Trump het vaccin promoot omdat de Amerikanen nogal vaccin-minded zijn en ze Trump zouden wantrouwen als hij het vaccin niet zou promoten, maar dat hij er intussen de rotzooi uit heeft laten halen en daar in plaats van- een suikerwatertje of een vitamine B watertje in heeft laten gieten er het daardoor onschadelijk is? En dat wereldwijd.
  Ik kom hier op omdat ik een poos geleden las dat een vaccinfabriek in vlammen op is gegaan.
  Toen dacht ik meteen aan die mogelijkheid.
  Ik zou het wel een goeie stunt vinden!

  1. dan is het onmiddellijk de grote vraag waar al die nu al bekende slachtoffers van het vaccin vandaan komen. Zeer onwaarschijnlijk als je de geschiedenis van Trump bestudeerd. In he gunstigste geval is hij wellicht een pion die niet door heeft wat hij heeft mede veroorzaakt, de grootste genocide aller tijden.

 10. Welke bekende slachtoffers?
  Het is allang niet meer te zeggen wat de waarheid is en wie slachtoffers zijn en wat bewuste bangmakerij in de msm is.
  Wie weet is het vitamine B watertje sinds kort hét vaccin, nadat een x aantal mensen wel met rotzooi in is ge-ent en er griezelige resultaten bekend werden.
  Niemand die het weet hoe het precies zit.
  Hopelijk komen wij daar zeer snel achter, ik hoorde zojuist dat Trump de boel op zeer korte termijn weer over gaat nemen.
  Steven Spielberg zou het allemaal niet kunnen verzinnen wat er nu speelt, het blijft spannend!

 11. Blessed is he that readeth, and they that hear the words of this prophecy, and keep those things which are written therein: for the time is at hand.” That is what God promises in Revelation 1:3: blessings if you read and hear and keep the words of the Bible!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!