KANTELPUNT: GLOBAAL NWO MASTERPLAN ENIGE WARE REDEN VOOR VACCINATIE

 

zie ook CORONA MASTERPLAN

7 thoughts on “KANTELPUNT: GLOBAAL NWO MASTERPLAN ENIGE WARE REDEN VOOR VACCINATIE

 1. hoe kun je checken of je een nano bot hebt en hoe krijg je dat verwijderd
  Ik ben uitgeweken naar Portugal 4 jaar geleden om verschillende redenen…

  Ik begon steeds slechter te zien, het was alsof er zo’n camouflage net over mijn ogen hing waar tussendoor ik moest zien te kijken, in de avond kon ik al helemaal niet meer auto rijden wegens de enorme halo schittering om al lichten heen.

  Bleek begin 2020 dat Ik 2 cataract operaties nodig had.
  Wel dacht ik toen nog niet aan dat er zoiets als nano er gelijk bij implanteren…. naderhand dacht ik, hoopte ik toch nog zeker hier in PT niet…
  De eerste operatie was begin juni en ik werd gebeld voor die test op die en die datum en ik heb gelijk toen die test onmiddellijk geweigerd maar dan werd ik niet geopereerd en ik wachtte al vanaf maart…

  dat was in juni 2020 en ik kon er niet onderuit dacht ik omdat ik zo slecht zag,
  met mijn wetenschap nu was ik liever slecht blijven zien.

  NU ben ik dus bang DAT er toen met dat in de neus boren wat heel erg PIJN deed, dat misschien dus stiekem tegelijkertijd aangebracht is…
  ik SPRONG achteruit en gilde het uit, en in mijn keel werd ook nog gepord…
  al zie ik nu dat het uit het wamgslijmvlies wordt gehaald…

  De avond voor de operatie zou ik me met CHLOOR moeten WASSEN BEHALVE mijn gezicht en DAAR vind uiteraard die operatie plaats… dat sterkte ook mijn idee dat ze toen zeker nog niet goed wisten wat ze moesten doen… E100,00 moest ik er ook nog voor betalen.

  Bij de 2e operatie 5 juli aan mjn rechteroog heb ik geweigerd dat er in mijn neus werd geboord en dat werd tot mijn grote verbazing schouderophalend toegestaan en GEEN CHLOORPAKKET van tevoren maar WEL n PRIJSVERHOGING van E8,00 dus E108

  Ik ben sinds juni dus steeds neusverkouden, iets dat ik voordien nooit had, hoe kan ik ontdekken OF dat toen misschien toch stiekem is aangebracht en zo ja hoe kan ik het verwijderen.

  Die onrust hierover maakt me knettergek eerlijk gezegd…

 2. Welke landen zijn nog veilig? Voor het geval ….
  Ik waardeer jullie bijzonder en volg jullie op de voet. ❤️🌞🍀
  Het komt goed
  Maar valt wel zwaar steeds meer. Ik heb een brief klaarliggen aan de directie van onze stichting. Die ik openbaar wil zetten. Mijn werk kan ik niet klakkeloos meer doen. Ik werk in de zorg voor mensen met een beperking en heb een zoon met Down🤗
  Ik huil voor allemaal. Die in de leugen zijn verblind en onze kwetsbaren die uit onwetendheid zullen worden gevaccineerd😭 en al die baby s en kinderen🙏🏼 Dat valt heel zwaar. Daarnaast heb ik er vertrouwen in dat we na deze laatste en ongekende strijd, het goede zal zegevieren en vrede, gezondheid, eenheid met de natuur, goedheid en voor elkaar zorgen zal zegevieren. 🌞
  Op een goed jaar! 💪🏾🤗🌞

 3. Op 33′ en 03″ ben ik intensief aan het luisteren en dan plotseling kómt er een lawaai, ‘k schrik me wezenloos, waarom en het gesprokene klinkt er ook nog eens tussendoor.
  Het voelt als schreeuwen/teisteren/mishandelen, waarom, het is toch heel serieus en dan zo plotseling zoooveeel lawaai!
  Dit niet publiceren hoor, alleeen te uwer informatie, dat het lawaai of zachter of minder plotsklaps gepresenteerd wordt, waarom moet ik zooo schrikken, wanneer ik intensief luister naar uw
  geweldig, uit mijn hart gegrepen referaat!!!! Bijzonder!!!

 4. Ik heb net een paar memes gemaakt – ik kan ze helaas niet posten hier, maar hieronder de teksten. Mogen vrijelijk gedeeld worden!

  NL:
  Artsen die NIET opstaan tegen maskers, lockdowns en social distancing, schenden de eed van Hippocrates (in de eerste plaats, geen schade aanrichten)
  Artsen die meedoen aan de huidige “vaccinatie” uitrol of deze faciliteren, overtreden het basisprincipe van de code van Nurenberg (er moet GEÏNFORMEERDE toestemming zijn gegeven)
  Artsen die hun beleid baseren op de PCR-test, zijn onbekwaam(resultaten zijn NIET relevant voor de gezonheidstoestand)

  EN:
  Physicians who do NOT stand against masks, lockdowns and social distancing are breaking the Hippocratic oath (First, do no harm)
  Physicians participating or enabling the current “vaccination” spree are transgressing the basic principle of the Nurenberg code (there must be INFORMED consent)
  Physicians basing their decisions on the PCR-test are incompetent (results are irrelevant to health status)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!