19 thoughts on “KANTELPUNT JOOST KNEVEL AFLEVERING 2

 1. Op de vraag van politie waarom Joost Knevel niet zelf aangifte kwam doen, had de gemachtigde van Joost moeten melden, dat Joost na zo’n ongelooflijk trauma ook nog door justitie en politie bedreigd wordt en daarom Nederland heeft moeten ontvluchten en deze gemachtigde tot het laten verbaliseren volmacht heeft gegeven.

 2. Jammer dat jullie in het begin en het eind, die beelden tonen, voegt niets toe en haalt het hele verhaal alleen maar naar beneden. Vertel het sec en maak er geen show van.

  1. dat u deze beelden niet heeft begrepen, betekent niet dat ze niets toevoegen. De aan het begin getoonde beelden hebben namelijk niets met show te maken, maar geven exact aan wat er in de geestelijke wereld plaatsvind op dit moment en in een zaak als deze. Demonen trachten de Enig mogelijke redding het zwijgen op te leggen, namelijk Jezus Christus, vermoord als een zware crimineel, maar opgestaan uit de dood en daarmee voor eeuwig overwinnaar ( en Zijn kinderen met Hem) over elke vorm van kwaad.

 3. Een aangifte doen: de politie moet een proces verbaal opmaken (ze mogen dit niet weigeren) en dat moet de aangever (of gemachtigde) ondertekenen. Zonder die handtekening is de aangifte niet juridisch geldig en wordt er niets mee gedaan. Afgeven is dus zinloos. Ze weten allang waar dit over gaat. Mocht er toch een behoorlijk proces verbaal opgemaakt en wordt het (zoals verwacht) geseponeerd, dan kun je een brief sturen naar de hoofdofficier van justitie (zal waarschijnlijk Den Haag of Gouda hoofdbureau van politie zijn) met het verzoek om alsnog te vervolgend. Dit MOET hij/zij dan doen. Dit wordt de burger NOOIT verteld. Dus nogmaals: afgeven heeft geen zin. Jullie moeten een proces verbaal ondertekenen !! Laat je niet afschepen met een wijkagent.

 4. En nog even iets. Als Joost gaat bellen vanuit Spanje, dan komt er een flexteam die hem n.a.v. zijn mobiele gegevens opspoort, en die zorgt ervoor dat Joost nooit meer iets kan zeggen. Daar hebben ze speciale teams voor. Als hij gaat bellen, vertrek dan naar de andere kant van Spanje en gebruik een prepaid nummer. Maak na het telefoontje dat je wegkomt of blijf continue in beweging. Ze hebben je binnen een paar minuten te pakken. Ze hebben een licence to kill…

 5. Sorry beste mensen, ik heb groot respect voor jullie en jullie werk, maar om hier nou
  een griezelfilm van te maken met veel lawaai vind ik storend en ongepast.
  Desalniettemin zijn jullie helden.

  Vriendelijke groet,
  Madeleine

  1. u heeft de diepere betekenis niet begrepen…die cruciaal is om te begrijpen wat er gaande is…The Lion the Witch and the Wardrobe CS Lewis de overwinning is al behaald terwijl de demonen denken feest te vieren.

 6. Goh als een burger aangifte doet dan hebben ze die gewoon aan te nemen lijkt mij. Het principe “beschaving” is toch gebaseerd op het feit dat “oog om oog, tand om tand” en het recht in eigen hand nemen, ingeleverd werd en wij daar een rechtstaat accepteerden die dit voor ons zou doen? Als dit niet meer gehonoreerd wordt, dan is dit principe toch van tafel?

 7. Ongetwijfeld hebben jullie hier heel veel werk en moeite voor moeten doen om het van de grond af te krijgen. Zeker als het al zo lang geleden is. Zoals al werd gezegd is het idd een beetje jammer dat die vreemde fragmenten zijn ingevoegd. Zo wordt het met een on-serieus sausje overgoten.
  Los daarvan is het natuurlijk verschrikkelijk wat daar allemaal is gebeurd! Ik hoop ook van harte dat het lukt om al die smeerlappen en diegene die de hele zaak hebben tegengewerkt hun straf niet zullen ontlopen. Maar vooral hoop ik dat Joost ondanks alle tegenslagen de kracht heeft of vind om met zijn familie gelukkig te kunnen zijn.. Veel succes.

 8. Het is zo moeilijk om gehoord te worden. het lijkt wel of je zelf een strafbaar feit hebt gepleegd. Ik spreek uit ervaring echt het is zo vernederend. Zeker als de kerk ook nog een rol speelt en onderwijzers. Geloof me zo moeilijk. Het blijft altijd een oorlog. voor een kind zo zwaar. Maar goed Joost heeft gelijk het komt pas als je volwassen bent . En dan ga je met je volwassen denken ga je ook nog twijffelen aan je zelf Joost ik ben diep onder de indruk van je kracht om dit te doen. Hou vol man. Ik ben onder de indruk.

 9. Beste Joost,
  Bel NIET per telefoon!!! GSM,3G,4G eenvoudig te traceren!!Dit kan een amateur zelfs met de juiste hardware en kennis.
  Als het dan toch moet ga je naar een wifi punt + (vpn,tor) en skype nr bellen.Stay safe and strong Joost!
  Groet internetnaam Jorian Bosch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand