KANTELPUNT LIVE! ZATERDAG 14 NOV 2020 19.00 U. o.a. Trump en vaccinaties

KANTELPUNT LIVE! ZATERDAG 14 NOV 2020 19.00 u.:
o.a. Trump en vaccinaties

Je kunt het volgen op facebook:

Facebook: Klik hier

 

 

3 thoughts on “KANTELPUNT LIVE! ZATERDAG 14 NOV 2020 19.00 U. o.a. Trump en vaccinaties

  1. Kan ik om 19:00 in de uitzending komen om over het met hulp van mijn contact met Rudy Giuliani de ‘Bataafse Republiek’ (of zoals ik al heel lang pleit ‘Republiek der Ver- of Herrenigde Nederlanden’) te kunnen uitroepen?

  2. Kan ik om 19:00 in de uitzending komen om te vertellen dat we met hulp van mijn contact met Rudy Giuliani de ‘Bataafse Republiek’ (of zoals ik al heel lang pleit ‘Republiek der Ver- of Herenigde Nederlanden’) kunnen uitroepen?

  3. Geweldig beste mensen eerlijk duurt het langst en de goddelijke wet staat echt boven de wetten die de regering aan ons op wil dringen DENKEN ze nu echt dat ze God kunnen manipuleren GEEN sprake van

    Ik VERTROUW
    ik hoop jullie allen ook die dit lezen samen staan we sterk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!