KANTELPUNT – MISLEIDING – VRIJDAG 9 APRIL 20:00 UUR

KANTELPUNT – MISLEIDING – VRIJDAG 9 APRIL 20:00 UUR

 

OF KLIK HIER VOOR DE VOLLEDIGE UITZENDING OP RUMBLE

 


 

 

7 thoughts on “KANTELPUNT – MISLEIDING – VRIJDAG 9 APRIL 20:00 UUR

 1. Wat Romeinen 13 betreft:
  De massa kiest voor Barabas en niet voor Jezus.
  Zo heeft de massa dus meer ontzag voor een regering van psychopaten (ijskoude, gewelddadige, elkaar het balletje toespelende heersers), dan voor de werkelijke, door God gestelde = dienstbare (het ECHTE algemeen belang dienende) regering.
  Ze zijn dus gehoorzaam aan dieven en moordenaars, eerder dan aan een van God gestelde = integere regering. Dat deze weg naar de hel leidt, moge duidelijk zijn.
  De christen-keizer van Europa, de lijn van Lodewijk de Vrome die v.w.b. het keizerschap in Europa uitsluitend (!) doorloopt via diens zoon Lothar(ius)….. waarvan de nakomelingen de naar Lothar(ius) genoemde Lotharingen zijn, kan over alle listen, usurpatie van jurisdictie door diefstal, trouweloosheid, verraad en moord-complotten van door begeerte naar wereldse macht en controle gedreven psychopaten/narcisten meepraten.

 2. In een kerk in leiden vaccineren ze de mensen onder orgel muziek hoe ziek is het in het huis van God .Maar ieder bolwerk zal vernietigd worden zegt God

 3. in de coronavaccins zit mRNA en nanotechnologie.
  Het mRNA zorgt voor gedragsverandering. Met de nanotechnologie kunnen we in de toekomst beter gecontroleerd worden. De combinatie van mRNA en nanotechnologie zorgt voor een dodelijke cocktail en daarmee zijn de horrorvaccins naast de lockdowns en coronamaatregelen de effectiefste manier om een van de doelen van de NWO te bewerkstelligen, namelijk een forse reductie van de wereldbevolking. De andere 2 doelen van de NWO zijn controle en een wereldwijde economische-, sociale- en financiele reset (Great Reset van het WEF). Het fakevirus(dat in werkelijkheid het influenzagriepvirus is, maar nu een andere naam heeft gekregen en daarom dus ook uit de statistieken is!!) wordt hiervoor als excuus/rookgordijn gebruikt.

 4. Mijn opa zei vroeger al, hij komt op kousenvoetjes ( de satan) en wat zie ik dat toch veel om mij heen.
  Maar Jezus heeft zijn kop al vermorzeld. Telkens zie en spreek ik weer mensen die in Jezus geloven, maar toch het vaccin nemen.😕 en er zei er eentje toen ik waarschuwde dat er cellen van geaborteerde baby’s in een vaccin zit, daar ben ik niet verantwoordelijk voor. Maar diegene laat wel het vaccin plaatsen. Er is ooit bloed gevloeid voor de vaccins.en dat zal God toch niet ongestraft laten. Hoe zie jij dat Hans.

  1. Dit vaccin is eigenlijk geen vaccin, maar een gen therapie vanwege de inhoud. Er zit niets in wat je in je lichaam zou willen hebben, maar het heeft dan ook niets met gezondheid te maken. Het plan achter dit vaccin zegt alles. Dat te weten is genoeg om er niet eens aan te denken het toe te laten. Het is een dodelijk wapen om de wereldbevolking te reduceren tot 1/4 van wat het nu is (is al aan het dalen). De video’s over het Masterplan leggen dit goed uit. Inmiddels is het ook geen complot theorie meer, maar een samenzwering in full operation. Ik ben natuurlijk God niet, maar Zijn woord zegt niet voor niets ‘Mijn volk gaat te gronde door gebrek aan kennis’.

 5. Hoe lang nog laten wij ons manipuleren?
  De politicie denken echt dat wij bijna allemaal gek zijn, maar zij beseffen niet dat wij ze door hebben! Wat een stelletje satanisten zin die politicie!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!