4 thoughts on “KANTELPUNT MET JAAP DIELEMAN EN HANS MEYER: WELKE OVERHEID GEHOORZAAM JIJ?

 1. Ja wij moeten de Heer meer gehoorzamen in deze bizarre onmenselijke situaties en niet de overheid. Zolang ze hemelsbreed van Gods Woord afgedwaald zijn. Gods zegen jullie.

 2. Ik ben het helemaal met jullie eens een openbaring wat aansluit bij ons denken! Maar hoe moeten we naar de kerk en hoe moeten we onze boodschappen doen zonder mondkapje? Zijn de mondkapjes dan geen bijzaken? Wij gaan ons zowieso niet vaccineren dat is tegen ons vertrouwen in de Heere die ons leven leidt. Ik heb een gezin en dan kan het wel heel moeilijk worden denk ik… Wat doen jullie on zo. ‘n situatie?

  1. we zouden het weigeren van mondkapjes kunnen zien als een oefening om straks het vaccin te weigeren….de mondkapjes hebben niets met virus noch gezondheid te maken, men geeft nu openlijk toe dat het om een gedragsexperiment gaat.

 3. Jaap zegt: “Iedereen die de Waarheid liefheeft, die ziet die dwaling”. Maar over welke ‘Waarheid’ heb je het hier nu? De erkenning van de Waarheid dat Jezus Heer is? Of de erkenning van de realiteit dat de overheid ons totaal misleidt?
  De mensen in ‘mijn’ gemeente erkennen Jezus zeker als Heer, maar de misleiding door de overheid zien ze niet. Elk filmpje dat ik doorstuur wordt meteen afgedaan als onzin en bangmakerij. Maar daarmee wijzen ze Jezus niet af!

  Het is overigens wel een vraag die me bezighoudt: hoe is het mogelijk dat mensen die (mijns inziens) oprecht in Jezus geloven en beweren dat ze zich laten leiden door de Heilige Geest, toch zo blind zijn voor wat er werkelijk gaande is? Ze zeggen steevast: ik vraag wel aan God of ik me moet laten vaccineren. Of: ik laat me niet bang maken, ik vertrouw op God.
  Dus het is niet bij iedereen zo dat ze uit ANGST de overheid gehoorzamen, maar juist de overtuiging dat het virus werkelijk gevaarlijk is en dat het getuigt van respect en NAASTENLIEFDE als je je houdt aan alle maatregelen!! Zij geloven echt dat ze, door de overheid te gehoorzamen, God’s gezag, en dus God Zelf, gehoorzamen, en ook nog eens hun naasten liefhebben!

  Ik las op artsenvoorvrijheid.be een heel goed artikel van een psychotherapeute over massa-hypnose. Ze vergelijkt het met een hypnose show, waarbij iemand in het publiek onder hypnose alle andere mensen in het publiek naakt ziet. Zolang diegene onder hypnose is, zijn de naakte mensen een realiteit en kun je ze er niet van overtuigen dat wat ze zien niet echt waar is, want ze zien écht naakte mensen! Pas als ze wakker zijn uit de hypnose, kunnen ze zien dat iedereen gewoon kleren aanheeft. Zo is het ook met iedereen die al een jaar lang dagelijks door overheid en media met dezelfde verhalen over het gevaarlijke virus gebombardeerd wordt. Ze zijn gehypnotiseerd en zijn niet meer in staat om de realiteit te zien. Totdat ze wakker worden uit de hypnose. Dat maakt dat ik meer begrip heb voor mensen (gelovigen en ongelovigen) die echt niet in staat zijn om de realiteit te zien. De hypnose is hun realiteit!!

  De manier om uit de hypnose te komen is 1. als de hypnotiseur je eruit haalt (maar dat gaat in dit geval echt niet gebeuren) of 2. als de persoon niet meer naar de hypnotiseur luistert, omdat het verhaal als te belemmerend wordt ervaren.
  Dat zou dus ook een goed gebedspunt kunnen zijn. Dat mensen de maatregelen als dusdanig belemmerend gaan ervaren dat ze in de gaten krijgen dat er iets niet klopt en dat de Heilige Geest de hypnose verbreekt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!