23 thoughts on “KANTELPUNT – WIJ WILLEN HELEMAAL GEEN PILLEN

 1. Jongens, ik ben erg blij met jullie en laat mij niet uitschrijven, hoe kun je dit nu zeggen!
  Of je het gelooft of niet maar…ben de wákkerste mens op AARDE.
  HOOGBEWUST en HOOGGEVOELIG. En kan je dingen vertellen waar jouw haren van overeind gaan staan want het is groot, héél groot en WÁÁR. Ook heb ik bewijs. Kom maar op. Bel me als je durft! 0640806697 mijn naam is diana, wat je van mij krijgt is alleen waarheid uit het licht, liegen doet het niet, bestáát niet, puur is puur…kom maar op!!!

 2. Hoi hans,
  De expose Hype van oa Micha is idd investeren in het kwaad.
  Aan de lijve ondervonden.
  In 2018 is mijn zoon op 26 jarige leeftijd doodgeschoten in zijn huis.
  1 van de reacties buiten het intense verdriet is een vorm van vergelding. Als je je daar teveel op focused dan raak je de weg kwijt, ben je op het verkeerde pad.
  Ik ben vrij snel in mijzelf gekeerd en in het volle verdriet gekomen en het samen met god te laten gebeuren. Niet dat ik geen acties meer onderneem, maar meer om de waarheid echt onder ogen te zien. Langzaam komt de berusting en hopelijk de waarheid aan het licht.

  God bless
  Gr
  Joop

  1. Beste Joop, hartelijk dank voor deze uitermate belangrijke reactie. Ik hoop dat niemand die dit leest uw reactie onderschat, want dit is precies waar het om draait in het leven met Jezus Christus. Werp al uw bekommernissen op hem en Hij zal u rust geven. Het is niet onze strijd meer als we leren het uit handen te geven. Inderdaad betekent dat niet stil zitten en afwachten, maar het is alles bepalend of we in eigen kracht vechten of in Zijn kracht door ons heen.
   Filippenzen 1:6
   Ik ben ervan overtuigd dat hij die dit goede werk bij u begonnen is, het ook zal voltooien op de dag van Christus Jezus.

 3. hallo Hans….zo mag ik het horen Amen!!!!!! wij mogen juist de blijde boodschap doorgeven….dat de Here Jezus spoedig zijn kinderen tegemoet komt om voor eeuwig bij Hem te mogen zijn!!! Hij heeft ons gekocht en betaald met Zijn Dierbaar Kostbaar Bloed..daar mogen we naar uitzien elke dag..dankjewel broeder!!ga zo door Jezus is de weg de waarheid en het leven tot in eeuwigheid AMEN!!!!!!!!!

 4. Fijn wat je hierallemaal verteld over de Ene
  WAARHEId, ben het met je eens lees dagelijks mijn
  bijbel ,mijn Enige troost in leven en sterven.
  Zondag 1 Heidelbergse Catechismus.
  H groet Cok Kesseler- Meijer

 5. Ik was wl wat verdrietig toen ik die mail kreeg over latenuitschrijven. Hoe komenjullie erbijom dit te versturen? Ik hou van jullie uitzendingen en ook met de christelijke boodschap. Ik schrijf mij niet uit, ik blijf achter jullie staan. Maar die email deed zekers pijn.
  Groeten,
  Ben

  1. Beste Ben, idd begon de vorige mail met ‘schrijf je even uit’. Dit is bewust gedaan om te verifiëren dat onze berichten niet bij mensen terecht komen die ze liever niet lezen en bij mensen van wie wij liever niet hebben dat ze gelezen worden. Iedereen die een mailinglijst heeft, zou dit regelmatig moeten doen. Immers iedereen kan iemand anders zijn email invullen en zo toevoegen. Verder zijn we aan het voorbereiden hiermee op de informatie die we binnenkort massaal gaan versturen aan alle abonnees. De vijand is er nu al zenuwachtig door en voert weer aanvallen op o.a. de website uit. Maar onze leus blijft: verwijder ons 1 keer, we komen 2 keer terug, verwijder ons 2 keer, we komen 4 keer terug enz enz

 6. Hans, je hebt helemaal gelijk wat betreft het red pil journaal. Ik heb het weken niet gevolgd tot voor een paar dagen terug en wie schetst mijn verbazing…..het leek wel of ik weer naar de eerste aflevering keek. Het is puur mensen zwart maken en de boel ophitsen. Tip: blijf er mooi vandaan, want ik ben er klaar mee. Natuurlijk is het vreselijk wat Joost Knevel is overkomen….maar zoals je het al verwoorde er zit geen lijn in…tenminste ik kan hem niet ontdekken.

 7. Ik hou van U Vader, Heer Jezus ik hou van U. Wij zullen U zien zoals U BENT! Wow…. wat zal dat zijn… De Liefde Zelf, de Waarheid en Gerechtigheid Zelf, in alle eeuwigheid, halleluuuujah!❤️✝️

 8. Trump is wel -tig keer slimmer dan jij beste Hans. Op ZIJN gebied, Respect, Met al zijn en jouw fouten. Met je talenten en (ook bovennatuurlijke) gaven, Rom12, 1Kor12, Eph4, Trump is ook een unieke creatie van Vader en heeft DE supercomputer en weet alles. Ook dat er een voterfraud zou komen, ook dat er ‘vaccins’ (illegaal woordgebruik) door de DeepState elites allang werden voorbereid. Ook dat de meeste domme mensen, ja helaas ook teveel (reeds gebrainwashte, mediavirus kwelbuis) ‘Christenen’ absoluut die ‘reddende’ prik zouden willen!
  Soms een tandje minder mag wel, met schelden en bevooroordeeldheid en ja een tandje meer voor respect en geduld hoe Vader die ANDER gebruikt? Hij heeft altijd iemand nodig gehad op aarde, maar nooit kon hij iemand vinden die niet volmaakt is… behalve onze Machtige en Liefdevolle Heer Jezus, halleluuuuujah!‼️❤️
  God gaf ons handen, voeten en een grote bek🙌🏻🤣

  1. Als hij zo slim is, leg dan eens uit waarom hij in ‘warp speed’ de wereld de dood in jaagt met de grootste vaccin genocide aller tijden? Niemand heeft dit covid ‘vaccin’ wat een dodelijke cocktail is van bizarre ingrediënten meer gepromoot dan mr Trump. David E Goldberg was de eerste die hier voor waarschuwde, maar werd voor gek verklaard, vermoord en massaal gewist van internet. Binnenkort komen we met de verdwenen materialen en een verslag.

  2. Schelden? Heb ik niet gehoord, Hans is duidelijk
   houdt zich bij de waarheid. Dat is de ellende
   van al jaren je mag niet meer zeggen wat echt
   Waar is, politiek correct denken/spreken
   noemt men dat. C.K-M

 9. Fantastisch, wat een geweldig Zegenrijke, duidelijke, puur Bijbelse boodschap!!
  Heel Veel Zegen op uw werk, tot De Wederkomst van De Heiland der Wereld, Christus Jezus, onze HEER.

 10. Dankjewel, voor je woorden. Ik kan hier achterstand, ik bid en hoop dat Wouter, Joost en Micha worden aangeraakt door Gods Geest, en deze tijd gebruiken om Jezus Christus te verkondigen, wat zou dat geweldig zijn. Jezus Christus is de weg de waarheid en het leven. Nog even en we zullen Hem zien.
  Gods zegen en ga zo door. .
  Interview met Jaap Dieleman was tof!
  Hebben jullie ook een eigen telegram, zodat we jullie uitzending kunnen delen?
  Liefs een biddende en uitziende zuster.

 11. Eindelijk eerlijk en duidelijk verwoord waarom je deze koers vaart. Voor mij persoonlijk een paar aha momentjes. Dank je wel voor de spiegel die je me hebt voorgehouden. Eerlijk is eerlijk. Het gaat allemaal om de Here Jezus. Om Hem alleen.

 12. AMEN, u spreekt hier de absolute waarheid. U preekt de woorden van onze heer, mijn buurjongen was vroeger autistisch omdat hij was ingeënt. Dus nu laat ik mij ook nooit meer inenten het was zo zo zielig om te zien hoe wij langzaam dat kind aan de duivel verloren. Elke keer dat hij werd aangesproken begon hij over hoe de NWO zijn huisdier reptielen homofiel had gemaakt. Het geloof heeft mij hier doorheen gebracht en ervoor gezorgd dat dit duivels kind snel van de wereld is gehaald.
  HALLELUJA

  MVG,

  Gerrit N

 13. Hi Hans,
  Super mooi te zien dat je deze richting uit gaat. Ik was juist gestopt met kijken naar wdw precies om de reden dat je aangeeft. Alleen focus op het kwaad en bijna niet op Jezus. Tuurlijk is het kwaad slecht en heel aanwezig maar we moeten juist het goede nieuws delen. Liever 1 persoon gered dan 1000 afgeleid met een verkeerde boodschap. Hoop dat jullie dit volhouden. Grappig dat je in een andere video Amir Tsarfati noemt, ik had altijd al gemengde indrukken van hem maar na het overduidelijk promoten van het vaccinatie beleid is het overduidelijk, stoppen met volgen van hem.

  Succes!

 14. Beste Hans,
  Hoewel ik het gedeeltelijk eens ben met jouw standpunten, heb ik er toch moeite mee dat je dat je sommige zaken én mensen zo zwart-wit neer wilt zetten. En hier en daar zijn jouw beweringen wat tegenstrijdig. In mijn ogen. Het één hoeft het ander niet uit te sluiten. Het gaat er niet alleen maar om wat mensen zeggen, maar vooral om wat ze doen tijdens hun leven hier op deze aardkloot. Er zijn genoeg mensen geweest die een Christelijk leven hebben geleid, zonder ooit in de Bijbel te hebben gelezen of in de Kerk hebben gezeten. Anderzijds zijn er genoeg mensen die een duivels leven hebben geleid met de Bijbel in de hand en vooraan in de Kerk. Dat wil niet zeggen dat de één automatisch naar de Hemel gaat en de ander naar de hel. Het is niet aan ons om een oordeel te hebben over het wel of niet toegelaten worden in de Hemel. Jezus is juist aan het Kruis gestorven om mensen een tweede kans te geven, zelfs misdadigers. Iedereen die op zijn/haar manier tegen het kwaad strijd of het wil ontmaskeren om andere mensen te beschermen is hard nodig in deze tijd. Jaap van Dissel lijkt zowel linksom als rechtsom een vertegenwoordiger van het kwaad. Jij vindt het belangrijk om weerstand te bieden aan zijn vaccinatie beleid waar slachtoffers door vallen, de mensen van de Red Pill doen dat ook, maar gezien de ervaringen van Joost en Micha zijn zij ook veel bezig met de andere satanische kant van deze man en zijn vriendjes. Daar is niets mis mee en dient hetzelfde doel. Ik geloof niet dat God/Jezus van ons van ons verwacht dat er maar 1 weg of manier van leven goed is. Het gaat er inderdaad om dat je leeft vanuit je hart en met liefde voor de medemens. Zoals je terecht zegt is kent God alleen maar liefde. Maar hij leert ons ook lessen, waar ieder op zijn/haar manier mee moet dealen. Laten we dat als voorbeeld nemen en niet elkaar gaan aanvallen omdat we verschillende manieren hebben om hetzelfde Doel te dienen. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt.

 15. We misten je al en hadden al een idee dat er iets mis was tussen jou en wouter, kat en knevel.
  Een zeer goede video. Er is inderdaad veel religie en misleiding in de wereld. Ik vraag altijd aan de maker van videoos waar is de Allerhoogste in je verhaal. Nog een woord spelletje
  YHVH (YAHUAH) = Ik Ben
  Y’SHUa = Redding
  Dit zijn de namen waarin de Waarheid al in besloten ligt.
  Bedankt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!