KERKEN BUIGEN VOOR BAAL – REN VOOR UW LEVEN

KERKEN BUIGEN VOOR BAAL – REN VOOR UW LEVEN

Interkerkelijk contact in overheidszaken gebruikt uw lidmaatschap om u over te leveren aan het Hitler kabinet. Denk niet dat dit overdreven gesteld is. Het is een understatement. De religieuzen ( hiermee worden dus niet de ware kinderen van God bedoeld volgens Bijbelse definitie)  hebben een pact met de duivel, hetzij door hun geest van angst, zucht naar geld en/of totale verblinding waardoor ze een deal hebben gesloten met Grapperhaus, de hedendaagse SS standartenführer die o.a. een onderzoek naar ritueel satanistisch kindermisbruik en moord niet noodzakelijk acht, nadat van meerdere bronnen de meest weerzinwekkende bizarre zaken waren aangeleverd.

Een 100% anti christ gecompromitteerde uiterst gevaarlijke pion in het covid bedrog.
Alle hierbij aangesloten kerken zijn een bedreiging voor de mensheid en samenleving, omdat ze geweigerd hebben zich te verdiepen in de ware toedracht van het covid vaccin, het fake virus en alles wat ermee bereikt dient te worden. Erger nog, ze kleineren en veroordelen zelfs christenen uit hun eigen midden en sturen ze hun club uit omdat ze zich wel verzetten tegen de grootste hoax aller tijden.

Een blinde kun je niet kwalijk nemen dat hij niet kan zien, maar wie zegt God te dienen en de naam boven alle naam gebruikt om eigen kortzichtigheid, verblinding en buigen voor de vijand te verhullen, is een ergere verrader dan Judas die Jezus met een kus heeft verraden. Erger, omdat hiermee duizenden levens van kinderen en volwassenen in gevaar zijn gebracht en zelfs al vermoord zijn. Het is allereerst de taak van de kerk te waken voor de gezondheid van hun leden en de rest van de samenleving. Daartoe heeft God Zijn kinderen de wereld in gestuurd.

Het is bijna niet voor te stellen, maar van wie je het het minst zou verwachten, komen de grootste leugens. Ze staan hun kerkleden voor te doen hoe ze zich met de gifspuit moeten late ontmenselijken. Leiden ze daarmee via afgodendienst rechtstreeks de hel in, want in het komend najaar zal de gigantische vaccinatieschade misbruikt worden door de vele doden en gewonden te interpreteren als slachtoffers van een ‘nieuwe variant’ om zodoende het vaccin 100% VERPLICHT te kunnen stellen. Wie weigert, zal worden afgevoerd naar concentratiekampen. De wetgeving hebben ze terwijl u lag te slapen al in gereedheid gebracht een paar weken terug. Zonder enig pardon kunnen ze nu al kinderen uit huizen trekken en opsluiten als ZIJ denken dat dat moet voor ‘uw en hun veiligheid’.

Sta opper direct! Verlaat die kerk die uw leven niet waard is en geef het met de daad in de handen van Jezus Christus, dat zal Hij u in deze tijd machtig gebruiken om nog vele zielen de hemel in te sleuren i.p.v de hel wat de religieuzen nu doen.
Als u zich aan deze tekst irriteert, moet u bevrijd worden van een leugengeest. U bent ernstig misleid, want dit is 100% de waarheid, zoals mensen die in Bijbelse tijden leefden openbaringen van God kregen om het volk te waarschuwen, zo gebeurd dat heden nog steeds omdat God niet wil dat 1 ziel verloren gaat. Joh 3:16

Ze sloten de kerk omdat ze bogen voor Baal. Ze veroordelen de echte broeders die wel open bleven. Nu ze allemaal (deels) open mogen, komt er niemand meer en zijn ze hopelijk snel failliet. Moge de tegoeden zsm in handen komen van de ware gelovigen om Gods werk in deze laatste ogenblikken der tijd te kunnen blijven doen op ZIJN AARDE.

 

4 thoughts on “KERKEN BUIGEN VOOR BAAL – REN VOOR UW LEVEN

 1. Wij hebben onze “kerkelijke organisatie” verlaten.
  Heel veel mailverkeer gehad met de kerkenraad. Nergens werd op de inhoud ingegaan (zoals op de vraag: Is corona zo erg dat de “kerk” zijn deuren gesloten mag houden? Werken mondkapjes, en waarom worden deze gedragen? Is het bidden om dit “vaccin” tegen corona wel geoorloofd? Is dit “vaccin” wel veilig en getest?
  Als antwoord kregen we ernstige vermaningen om geen verdeeldheid te zaaien!

  1. wijs besluit hoe controversieel het ook lijkt..Jezus zal u persoonlijk leiden, elke dag een avontuur met Hem het wordt alleen maar beter! Gods rijke zegen toegewenst van t hele team!

 2. zoals deze overheid
  vandaag de dag bezig
  zijn ze net zo erg bezig als de
  o&d waffen ss ook wel adolf hitler
  ferdinand grapperhaus
  en niet te vegeten mark rutte
  hugo de jonge 3 vuile grote landelijke flikkers

 3. Over Hitler cq nazi Duitsland zijn veel leugens verspreid en ons aangepraat. Gaat u maar eens onderzoeken hoeveel joden er in Europa waren in 1940 en hoeveel er echt in concentratiekampen zijn omgebracht. Het zal u verbazen. Ook dat de Winston Churchill vele malen een oplossing om oorlog te voorkomen- aangeboden door Hitler- weigerde. Wat we niet geleerd hebben is dat van Stalins regime incl KGB ca de helft joods was. Deze voerde gruwelijke misdaden uit met miljoenen doden in de Gulags en Oekraine. Let op de propaganda machine die al jaren uit maar een hoek komt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!