ALS JE HET GEWEERSCHOT NIET HOORT, IS HET DAN GEEN MOORD?!

KINDER ROOF VANWEGE VACCIN GENOCIDE! MOORD ERGER DAN TIJDENS HITLER WO2!

als je het geweerschot niet hoort, is het dan geen moord???

HOE VAXX-PASPOORTEN TE VERSLAAN ZONDER HET HUIS TE VERLATEN.

 

Met dank aan de originele poster!

Hoe Russische burgers uit Moskou vaccinpaspoorten verpletterden in slechts 3 weken.

~ Jasper Vdf de Knegt ~

 

Uittreksel:

Hier is hoe ze het vaccinpaspoort van burgemeester Sobyanin verpletterden – en het was vrij eenvoudig.  Inwoners van Moskou stopten gewoon met het bezoeken van bedrijven waarvoor een vaccinpaspoort nodig was.

Het mooie hiervan was dat de gevaccineerde mensen solidair waren met de niet-gevaccineerden.  In alle vestigingen waar het vaccinpaspoort vereist was, druppelden de zaken bijna tot nul.

Inwoners van Moskou lieten hun haar groeien, gingen niet naar bars en restaurants, gingen niet naar de bioscoop, verbleven niet in hotels of deden niets anders waarvoor een vaccinpaspoort nodig was.

Ondernemers uit de hele stad belden plotseling het kantoor van burgemeester Sobyanin om zijn oor af te kauwen over de vaccinpaspoorten.  Ze gingen failliet, en ze waren er helemaal gek van.

Marina Zemskova, het hoofd van een regionale hotel- en restaurantvereniging in Rusland, zei dat het vaccinpaspoort slechter bleek te zijn voor het bedrijfsleven dan een volledige afsluiting.  Als er tenminste nog een lockdown zou komen, merkte ze op, zouden bedrijven “kunnen rekenen op een soort van steunmaatregelen van de overheid”.

Er is geen overheidssteun die onder een vaccinpaspoortsysteem valt.  Wat de niet-erg-elite elites niet konden voorzien over de inwoners van Moskou, was dat ze gewoon helemaal niet zouden deelnemen aan de zwendel.

De ondernemers waren zo woedend op de burgemeester dat Sobyanin op 19 juli een plotselinge, verrassende aankondiging deed dat niemand een vaccinpaspoort meer hoeft te gebruiken.  Hij verzon een hilarisch excuus en beweerde dat de COVID-gevallen plotseling allemaal beter waren, als reden voor het opheffen van de QR-codepaspoorten.

Maar iedereen kende de waarheid.  Inwoners van Moskou besloten dat hun medische privacy en hun recht om te reizen belangrijker zijn dan wat de verantwoordelijken hen ook vertelden.

Het was een enorm geval van burgerlijke ongehoorzaamheid – en ze hoefden niet eens naar buiten om de boel in brand te steken in een groot protest.  Het enige wat ze deden was zeggen: “Elk bedrijf dat een vaccinpaspoort van mij wil zien, krijgt niets van mijn geld.”

Zo doe je dat.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “ALS JE HET GEWEERSCHOT NIET HOORT, IS HET DAN GEEN MOORD?!

  1. precies. Men hoeft niet altijd aarde en hemel te bewegen om doelgericht resultaat te behalen. Door massaal geen mondkapje te dragen, zich niet laten te testen, zich niet laten te ‘vaccineren’ met het horrorvaccin en bedrijven die een Coronapas(poort) eisen de rug toe te keren vervalt het gehele criminele hoaxbeleid binnen korte tijd en kan er snel weer overgegaan worden tot de orde van de dag. Dat wil zeggen dat we dan snel terug kunnen gaan naar het oude normaal, maar tevens dat de verantwoordelijken voor deze criminele hoax, maar ook hun handlangers dus dienen te worden opgepakt, gearresteerd en berecht, zodanig dat ze minimaal geen toegang meer hebben tot het maatschappelijke leven. Dan denk ik niet alleen aan de leden van het WEF, de Bilderberg Group, Big Farma, het internationale bankenkartel, de Rotschilds, de Rockefellers, Soros en Gates. Maar ook hun handlangers, zoals de politieke elite die medewerking verleent aan de bevelen van bovenstaanden, maar ook medici zoals huisartsen en GGD’ers die de moordspuiten maar al te graag gezet hebben dienen zwaar berecht te worden, ivm het verbreken van de eed van Hypocrates en het verbreken van de Code van Neurenberg uit 1947.

  2. In Nederland worden zeer jeugdige autistische (stel je dit voor, voor een niet dusdanig gehandicapt kind is dat al het laatste wat je doet !!!) kinderen door “Jeugdzorg” weggesleurd bij goed verzorgende christelijke ouders, die wel financiële steun behoeven omdat er nu eenmaal ook buitengewone uitgaven zijn, die als een ‘black swan event’ op het jonge gezin afkomen.
    De aanvraag PGB (persoonsgebonden budget) wordt ijskoud tot 3 x toe afgewezen en als de zaak dan vastloopt en de ouders tegen een burnout aanzitten, komt “Jeugdzorg” je kind ontvoeren…..alsof dat kind eigendom van “de staat” zou zijn.
    Voor de belastingbetaler wordt dat vele malen duurder dan het PGB, kind en ouders worden diep ongelukkig gemaakt en veelal belogen en vals beschuldigd om dit maar vol te kunnen houden. Officiële diagnoses, rechtszaken, protesten…..niets helpt om deze krankzinnigheid af te stoppen.

  3. Ik wil niet terug naar ‘het oude normaal’, ik evolueer liever naar een nieuwe, echt betere wereld.
    Daarvoor zal bottom-up, vanuit een verhoogd bewustzijn, eerst ons huidig systeem moeten verkruimelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!