Alle genoemde links zijn voor zover nog online terug te vinden op deze pagina.


WDW
WDW

  7 replies to "Laat jij de leugen ook regeren?"

  • Avatar Andere dame

   Beste mensen,

   Kunnen jullie a.u.b. in bovenstaand filmpje ook de links tonen waar de dame naar verwijst, zodat je naderhand zelf je onderzoek kan doen?
   Alvast bedankt!

  • Avatar Willem

   Dit stopt nooit meer hoor medemens die dit leest, dit stopt alleen als iedereen alles gaat negeren en gewoon zijn/haar leven weer oppakt, boa’s de bijstand weer in gaan en de politiemacht een debriefing krijgt. Men kan oeverloos doorgaan over Pcr testen en ventilatie en weet ik wat nog meer maar het gaat helemaal niet om een killervirus dat is de laatste 8 maanden wel duidelijk geworden. Dus wetenschappers, artsen en noem ze maar op zullen niks veranderen aan wat er is en komt. Overheid komt met de grootste misdaden weg en blijven gewoon zitten, een groot deel van je medemensen doen er aan mee en verraden je, vallen je aan als je geen niet werkend mondkapje op hebt tegen een killervirus dat niet eens bestaat en minder is dan een gewone griep. Deze waanzin stopt nooit, de meesten met een smartphone (ook kamerleden enz) zijn en worden door die dingen geïndoctrineerd en men klampt zich nog steeds vast aan die apparaten. Is het dan einde verhaal? Ja het is einde verhaal, komt er actie? Nee, er komt geen actie op wat halfbakken demonstraties na die dan direct de kop weer worden ingedrukt door politie en straks ook leger. 17 November de boeren weer op pad, het leger en een grote politiemacht zullen weer klaar staan met pantservoertuigen en bereid zijn tot grof geweld en razzia’s en mensen zullen het zien en het normaal vinden al dat geweld.

  • Avatar Willem

   Het is ook onbegrijpelijk, ja ergens ook weer niet gezien het gedrag van veel mensen, dat Mona Keijzer 5G in de 2e kamer gewoon benoemt als zijnde crowdcontrol en dat er niemand, ook Fvd niet, over door vraagt. dringt het dan nooit door of denkt iedereen nog dat het wel mee zal vallen en dat dit nooit zal gebeuren. heeft men dan zitten slapen de laatste 8 maanden, zie wat er van ons en ons land is geworden in zo’n korte tijd. Dit is de hel en het wordt nog veel erger.

  • Avatar Jan van Beest

   Hartelijk dank voor je gedurfde en eerlijke verhaal, God zal je ervoor belonen, Hij heeft wachters op de muren van de wereld gezet om te waarschuwen voor wat gaat komen, ik wens jou en jouw gezin en allen waar je van houd, Gods schatrijke en onmisbare Zegen toe en uiteindelijk de Shalom die in Christus Jezus is !
   Vriendelijke groet van een broeder in Christus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.