5 thoughts on “LONDEN WORDT MASSAAL WAKKER!

 1. geachte heren van wees deweerstand , vanaf wanneer organiseren we nou eens iedere week een massale demonstratie , tegen al het onrecht dat ons aangedaan word.
  Ben zelf ook naar demo,s geweest ook 21 juny. Maar er moet meer structuur komen . Het valt steeds stil . Als we iedere week zouden demonstreren , dan zal de massa steeds meer aan zwellen dus steeds groter worden. En dat hebben we nodig. Want jullie hebben gelijk , het gaat pas effect hebben als we met 100000de of 1000000nen zijn. De harde kern zal altijd opkomen dagen . Met zo,n demo zal je steeds meer mensen aanspreken en de massa zal groeien. Maar blijven herhalen . Nu is het te versnipperd , en de mensen weten niet waar ze naar toe moeten gaan , dat merk ik ook aan mezelf. Zit op het puntje van me stoel om de straat op te gaan , maar naar welke demo . Het is allemaal te klein en te versnipperd naar mijn mening. Jullie doen super goed werk begrijp me niet verkeerd , ben enorme fan van jullie , ook van Mischa en Wouter. Maar het moet los gaan barsten . Demonstreren is ook een grondrecht dus waarom aanvragen . Gewoon doen , want met aanvragen staan ze al van te voren met de bruinhemden klaar.
  Dus jullie zien en horen wij zijn er klaar voor , we wachten alleen nog op het
  begin teken. Een groepje real patriots. Gr aan jullie hele team ,Fred.

 2. Jullie zijn écht goed bezig! Ik heb meegedaan aan ‘The Return’ van Jonathan Cahn een gebedsoproep van 10 dagen, waarin de wereld en dus ook Nederland, opgeroepen worden om terug te keren naar God en zich te bekeren van hun zonden. Er komen oordelen omdat God het haat als kinderen hier het slachtoffer van worden, zoals jullie laten zien in de video.
  Over iets heel anders heb ik een vraag. De niet medische mondkapjes helpen niet, is bekend. Ik heb wél een probleem namelijk als je in het OV zit moet je een mondkapje op. Doe je dat niet moet je een boete betalen. Hoe hoog precies, weet ik niet meer. Ik ben het daar niet mee eens, maar ik draag het alleen omdat ik die boete niet wil! Wat vinden jullie hier van?

  1. bedankt voor het bericht Liesbeth, ik ga straks om 18.00 pas weer eten 🙂 (Hans)…net als sommige andere teamleden. Mijn devies is: nooit een muilkorf op en NOOIT een boete hiervoor betalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!