15 thoughts on “MARK EN HUGO LATEN ZICH EN PUBLIEK VACCINEREN

 1. Ze kunnen dat EN PUBLIEK wel doen maar wij weten niet wat de inhoud van DAT vaccin is,het kan wel pure vitamine zijn,jaren geleden in de varkensgriep onzin kreeg Angela Merkel ook vitamine vaccin.
  Dus ik ben niet echt onder de indruk over deze handeling.

  Bird.

 2. Er bestaan spuiten waarvan de naald bij weerstand terug in het buisje gaat. En uiteraard laten zij zich niet inenten met waarmee zij het volk inenten.

 3. Hugocaust heeft zijn kinderen NIET laten vaccineren………
  Belachelijke vertoning dat ze zich en publiek willen laten vaccineren (met ws een zoutoplossing) …..Of het een feestje is !!
  Mijn hoop is gevestigd op Fuelmich, Heiko Schöning , Elke de Klerk en Pieter Borger. Zij kunnen ons nog redden van deze vreselijke dictatuur/politiestaat.
  Trouwens ik ga een mandarijnennetje gebruiken als muilkorf, kijken of dat “mag”……
  Ik wens zuurstof in te ademen , daar heb ik recht op!!

  1. Ik heb een “vrijstelling” kaartje via het internet besteld en het werkt uitstekend. Voor noodgevallen heb ik inderdaad aan een mandarijnennertje twee elastiekjes geniet, ook heb ik er één van een iets fijnmaziger netje gemaakt. Dit voor een eventueel ziekenhuis bezoek. Een slimme meid is op alles voorbereid. (Bijna 70)

 4. waarom wachten we niet op het vaccin uit Israël? Het verschil is dat er een vaccin wordt gemaakt wat om zieken cellen heen gaat zitten. Het kapselt als het ware de zieke cel in. Het vaccin waar ze hier mee willen enten kruipt juist de cel in. een groot verschil mijn inziens

  1. het bedoelde covid vaccin heeft niets met ziekte bestrijding te maken maar alles met het koppelen en dus kunnen besturen van het menselijk lichaam door de nieuwe wereld orde. Is is geen killer virus, wel een rookgordijn wat de hele wereld moet afleiden van wat de machthebbers aan het uitvoeren zijn.

 5. Hou vol met nieuws verzamelen. Jullie zijn mijns inziens de apostelen die we nu nodig hebben en ons de weg wijzen.
  G,D dank dat we mensen hebben die dit doen. Ga door en zoek de weg die wij moeten gaan. Velen weten het niet. Maar zo via dit medium hoop ik dat de ware G,D zoveel mogelijk bereikt. Jullie zijn de helpers op aarde.

 6. Kan ik nog voorkomen dat mijn vader in het zorgtehuis wordt gevaccineerd?
  Hij valt binnen de doelgroep.

  Ik had al met de verpleging gesproken, zij waren ook geen voorstander.
  Maar dit is geen garantie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!