Schokkend! Miskramen stijgen met 366% door Covid-vaccins

Schokkend! Miskramen stijgen met 366% in slechts 6 weken vanwege Covid-vaccins

31 maart 2021

Het verliezen van een pasgeborene is een hartverscheurende onderneming, net als de pijn bij het verliezen van een ongeboren kind.

Daarom zijn we zowel verdrietig als geschokt om u de laatste update te brengen over het aantal ongeboren en pasgeboren kinderen dat hun leven verliest als gevolg van de toediening van een van de Covid-19-vaccins aan zwangere vrouwen in het VK.

De regering heeft wekelijkse rapporten gepubliceerd over bijwerkingen op de experimentele Covid-19-vaccins. Het eerste rapport bevat gegevens die zijn ingevoerd in het MHRA Yellow Card Scheme van 9 december 2020 tot en met 24 januari 2021. Het laatste rapport, het zevende dat wordt gepubliceerd, bevat gegevens die zijn ingevoerd in het MHRA Yellow Card Scheme van 9 december 2020 tot 7 maart 2021.

Er zitten slechts zes weken tussen de eerste en de zevende melding, en de schokkende toename van het aantal vrouwen dat in die tijd hun ongeboren en pasgeboren kind verliest omdat ze het Pfizer- of AstraZeneca-Covid-vaccin hebben gekregen, is verschrikkelijk.

Dit was het eigen advies van de regering bij de noodtoestemming van het vaccin van Pfizer / BioNTech –

,Zwangerschap’

Er zijn geen of een beperkte hoeveelheid gegevens over het gebruik van het COVID-19-mRNA-vaccin BNT162b2.

Reproductietoxiciteitsstudies bij dieren zijn niet voltooid. COVID-19-mRNA-vaccin

BNT162b2 wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap.

Bij vrouwen die zwanger kunnen worden, dient zwangerschap voorafgaand aan vaccinatie te worden uitgesloten. Bovendien moeten vrouwen in de vruchtbare leeftijd worden geadviseerd zwangerschap te vermijden gedurende ten minste 2 maanden na de tweede dosis.

Wij hebben u hierover in december al geïnformeerd omdat de overheid ook uitspraken deed over borstvoeding en vruchtbaarheid in haar eigen advies, dat luidde als volgt:

Borstvoeding

Het is niet bekend of het COVID-19-mRNA-vaccin BNT162b2 in de moedermelk terechtkomt. Risico voor pasgeborenen / zuigelingen kan niet worden uitgesloten. COVID-19-mRNA-vaccin BNT162b2 mag niet worden gebruikt in de periode dat borstvoeding wordt gegeven.

Vruchtbaarheid

Het is niet bekend of COVID-19-mRNA-vaccin BNT162b2 invloed heeft op de vruchtbaarheid.

Vanwege deze aanbeveling van de Britse regering waren we zo geschokt toen we in het eerste gepubliceerde rapport over de bijwerkingen van Covid-vaccins op basis van gegevens die in het MHRA Yellow Card Scheme tegen 24 januari 2021 waren ingevoerd, zagen dat in totaal 4 vrouwen die hebben gehad een miskraam als gevolg van het gebruik van het Pfizer / BioNTech-vaccin:

Evenals in totaal 2 vrouwen die hun ongeboren kind hebben verloren als gevolg van het Oxford / AstraZeneca-vaccin:

We kunnen nog steeds niet beantwoorden waarom deze vrouwen een van de Covid-vaccins kregen, tegen het advies van de regering in, maar wat echt schokkend is, is hoeveel dat aantal is toegenomen in de 6 weken die sindsdien zijn afgespeeld.

Volgens het zevende rapport van de Britse regering over de bijwerkingen van Covid-vaccins, gebaseerd op gegevens die vanaf 7 maart 2021 in het gele kaartsysteem van de MHRA zijn ingevoerd, is het aantal vrouwen dat stierf na het ontvangen van het Pfizer-vaccin, hun ongeboren kind met 475% gestegen sinds 24 januari, waarmee het totaal op 23 komt. Dit is verbijsterend.

Helaas is er nu 1 melding over een te vroeg geboren baby die helaas stierf nadat de moeder het Pfizer-vaccin had gekregen:

De vraag is: waarom zien we deze cijfers als de regering zelf adviseerde dat zwangere vrouwen niet gevaccineerd mochten worden?

Welnu, we hebben wat onderzoek gedaan en ontdekten dat de regering sindsdien hun oorspronkelijke advies als volgt heeft bijgewerkt –

4.6 Vruchtbaarheid, zwangerschap en borstvoeding

Zwangerschap

Er is beperkte ervaring met het gebruik van het COVID-19-mRNA-vaccin BNT162b2 bij zwangere vrouwen.

Dierstudies duiden niet op directe of indirecte schadelijke effecten met betrekking tot zwangerschap, embryonale / foetale ontwikkeling, bevalling of postnatale ontwikkeling.

Toediening van het COVID-19-mRNA-vaccin BNT162b2 tijdens de zwangerschap mag alleen worden overwogen als de mogelijke voordelen opwegen tegen de mogelijke risico’s voor de moeder en de foetus.

Dit is crimineel! We willen niet eens nadenken over de cijfers die we de komende weken zullen zien.

Geïnformeerde toestemming is belangrijk, we geloven niet dat deze vrouwen in het minst zijn geïnformeerd, en nu zullen ze de eeuwige pijn moeten doorstaan ​​van het op deze manier verloren hebben van hun ongeboren of pasgeboren kind.

Bron

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!