Gruwelijke Bombshell! Connecticut waarschuwt Moderna VAX bevat dodelijk gif

Overheidsadvies waarschuwt dat de door Gates ondersteunde moderne mRNA-gentherapie SM-102 bevat in verband met kanker, onvruchtbaarheid en overlijden.

Dit is slechts een van de honderden overheidsadviezen en door de universiteit gesteunde onderzoeken die duidelijk aantonen dat het medische systeem van het westen met voorbedachten rade deze Frankenshots heeft gecreëerd om doden te verminken in hun ultieme EINDSPEL van wereldwijde ontvolking.

Inhoud onderstaande video in het Nederlands:

We werken al meer dan een week aan dit verhaal. En we zouden het morgen breken. Maar we waren erg opgewonden en blij om te zien dat Mike Adams, de gezondheids-Ranger die kapot is gegaan omdat zijn wetenschappelijke achtergrond en onderzoek zelfs beter is dan die van ons, hij heeft geweldig werk geleverd om alles uit te leggen. De kop is een bom.

De regering van Connecticut vertelt in het geheim aan gezondheidswerkers dat de vaccins dodelijk zijn, maar onthoudt dezelfde informatie voor het publiek. Daarover gaat de eerste helft van het artikel. Het is zeer belangrijk. Het deel waar we aan werkten is het tweede deel van het artikel, en eerlijk gezegd denk ik dat dit het belangrijkste deel is. En dat zijn de ingrediënten van het COVID-19-vaccin, waaronder s m 102, de giftige stof waarvan bekend is dat ze schadelijk is voor mens en dier.

Nu, het is niet alleen het belangrijkste ingrediënt in antivries, we hebben onderzoek gedaan naar deze sm 102 is een slogan voor een hele klasse van giftige oliën. En in hun eigen interne document, dat is van de gezondheidsafdeling tot de werknemers van de gezondheidsafdeling. Dit wordt niet aan het publiek gegeven. En Connecticut bevestigde dat dit een echt document is, ze hebben het veiligheidsinformatieblad hierover dat ik je nu ga voorlezen. Het artikel dat we zojuist noemden, staat op natural news.com.

We zullen het woensdag ook hier posten, onder de live show feed, zodat je dit ook echt zelf kunt gaan bekijken en hopelijk kunt delen, maar wat je ook doet, ga het zelf onderzoeken. zoek dit zelf op. Laat me doorgaan en u op het scherm enkele close shots hiervan weer laten zien, voor uzelf, dit document staat op de Connecticut website, maar het werd niet wijd verspreid, ze zullen misschien proberen het te verwijderen. Dus voor die doeleinden hebben we het gespiegeld op infowars.com. Het wordt ook weerspiegeld op natural news.com. Dus het vertelt je dat het veilig is, en dat het prima is. En dat is iets wat je echt moet doen. Maar dan hebben ze het veiligheidsinformatieblad dat eraan is gekoppeld.

Dit was de gezondheidsafdeling daar in Connecticut, u kunt maar beter geloven dat uw gezondheidsafdeling hiervan op de hoogte is, nog een reden waarom ongeveer de helft van de gezondheidswerkers de wetenschappers, de onderzoekers van de NIH en CDC 1000 vorige week in het Congres hebben getuigd, ik neem niet het vaccin, weet u, zij waren de eersten die het tot hun beschikking hadden. Omdat ze weten dat het experimenteel is. Het is niet echt een handelsnaam voor vaccins sm 102. En nogmaals, het heeft een heel erg lange complexe naam die we voor je op het scherm hebben staan, het zijn artikelnummers, je kunt het zelf opzoeken is 334-743-3474. Laten we helemaal bovenaan het veiligheidsinformatieblad beginnen, waar staat dat het alleen voor onderzoeksdoeleinden is. En niet om op mensen direct uit de poort te worden gebruikt, precies daar in het document. En laten we doorgaan en lezen wat dit ding doet, vermoedelijk kanker te veroorzaken waarvan wordt vermoed dat het de vruchtbaarheid schaadt. En het ongeboren kind veroorzaakt schade aan het centrale zenuwstelsel, de nieren, de lever en het ademhalingssysteem door langdurige of herhaalde blootstelling en ik wil dat je hiervan twee foto’s maakt en vervolgens terugkerende boosterschoten vermengd met andere dingen die het lichaam is. het creëren van een immuniteit waartegen veel wetenschappers het goed zeggen, en vervolgens een auto immuunrespons op deze chemische stof creëren.

Dus zeer, zeer ernstige gevaarbepalende componenten van etikettering. En dan gaat het verder met te zeggen dat het zeer giftig is, dodelijk bij contact met de huid huidirritatie veroorzaakt ernstige oogirritatie veroorzaakt waarvan wordt vermoed dat het de vruchtbaarheid van het ongeboren kind schaadt veroorzaakt schade aan het centrale zenuwstelsel de nieren, de lever, het ademhalingssysteem door langdurige herhaalde blootstelling, schadelijk voor in het water levende organismen. zeer giftig voor in het water levende organismen en langdurige gevolgen.

Zorg voor speciale aantrekkingskracht voor ons. Pas gebruiken nadat u alle veiligheidsmaatregelen hebt gelezen en begrepen. Ze vertellen je dit niet wanneer je naar Walgreens gaat of wanneer je naar Walmart gaat of naar CVS. Houd de container goed gesloten en het gaat gewoon verder vanaf daar. Niet inademen. Zorg ervoor dat uw ogen, huid of kleding niet grondig worden gewassen na gebruik. Niet eten, drinken of roken. Vermijd bij het gebruik van dit product lozing in het milieu, veel minder mensen dragen beschermende handschoenen beschermende kleding wanneer u het gebruikt als het wordt ingeslikt. Bij onwel voelen een arts van het antigifcentrum raadplegen. Dus mensen worden ziek terwijl ze instorten, en de rest krijgen hartaanvallen. Dit is slechts één reden. Dames en heren. Dat is slechts de eerste pagina. Oké, dus ik bedoel, dat is pagina één.

Dus de eerste pagina die er echt op ingaat. Ik heb pagina drie en ik heb pagina vier, er zijn 11 pagina’s hiervan en ik heb hier alleen het topje van de ijsberg voor gekrast en ik ben gewoon voortdurend, absoluut verbluft. Oh, en tussen haakjes, ze noemen de andere dingen die in dit vaccin zitten. En twee van de andere zijn ook gevaarlijke industriële oliën waarvan ze zeggen dat zelfs kleine hoeveelheden extreem giftig zijn. En zo leveren ze het nanotech-zucht-RNA in je cellen om ze te herprogrammeren met een spike-eiwit waarop je lichaam ook een auto immuunrespons heeft.

Ze gaan voor blut, dit is totaal gestoord. Het beschermt u niet tegen COVID. De meeste mensen in het ziekenhuis sterven aan COVID. Nu, ze geven toe dat ze afkomstig zijn van COVID-vaccins, iedereen moet dit rapport krijgen en het naar je vrienden, je familie, je buren schreeuwen en ze dan een link sturen naar dit industriële, uiterst gevaarlijke chemische SCM-dashboard 102. Van het veiligheidsinformatieblad staan ​​er duizenden exemplaren van het veiligheidsinformatieblad online. Degene die we daar hebben gevonden link naar het artikel is een veiligheidsinformatieblad van OSHA HCS. En dit is van de Kaaimaneilanden, waar deze specifieke chemicaliën worden vervaardigd, maar het wordt ook op andere plaatsen vervaardigd. Nogmaals, ik ben een vader, ik ben een mens, ik heb ouders, ik kijk toe hoe mensen overal om me heen ziek worden en sterven aan de zogenaamde vaccins. Je vraagt ​​hoe ze hiermee wegkomen?

Nou, het antwoord is dat ze dat niet zijn. Maar ze kwamen weg met tientallen miljoenen mensen die autistisch waren door vaccins. En nu kwam dat er allemaal uit. Dus dit had een nog groter evenement moeten worden. Dus vergeten we de oude gebeurtenis. En dan komt er een nog grotere gebeurtenis in de toekomst. Bill Gates zei dat we citeren dat terroristen een biowapen vrijgeven. En we hebben ook Bill Gates die zegt dat we tegelijkertijd de aarde ontvolken. Dus als je iemand hebt die zegt dat je je wilt ontvolken, maar ze willen echt iets in je lichaam stoppen, dan moet je twee en twee bij elkaar optellen. Paul Joseph Watson het grote verhaal over Klaus Schwab heeft een economisch forum in Davos is de frontman van Henry Kissinger. En Paul Watson zei: Waarom is hij zo bezorgd over het feit dat er meer homoseksuele personages op tv zijn, omdat slechts 10% van de personages op tv homo is, terwijl slechts ongeveer 5% van de wereldbevolking tandpasta’s citeert, homoseksuelen gestegen van 1% een paar jaar geleden , en het is vanwege de bevolking. Ik haat iemand niet vanwege hun, citaat, seksuele voorkeur. Maar als ze door de media en de overheid worden georganiseerd voor ontvolking, is er een oorlog tegen het gezin en een oorlog tegen het kerngezin. En Black Lives Matter zegt dat we van het kerngezin af willen en zwarte mannen en transmannen willen steriliseren, zwarte mannen zijn het belangrijkste. Het is niet eens twee plus twee is gelijk aan tirannie. Het is gewoon op het eerste gezicht, ze doen dit, het is niet eens een berekening en ze doen het, ze vertellen ons dat het over de bevolking gaat. En daarom tast het de vruchtbaarheid aan. Daarom valt het de rest van het lichaam aan. En daarom veroorzaakt het deze vreselijke auto-immuunziekten. Als dit lipide, levert deze olie dit door je celmembraan. Dus nogmaals, we gaan deze vraagvideo posten, onthoud dat grote techneuten dit allemaal censureren en blokkeren, ze begaan oorlogsmisdaden tegen de menselijkheid, ze schenden de code van Neurenberg, samen met Big Pharma in hun pogingen om de medische hulpverleners te onderdrukken. , en wetenschappers en anderen die dit hebben blootgelegd.

Ik weet dat Elon een heel speciale arts heeft die zich vandaag bij hem voegt, die ook is vervolgd en aangevallen, omdat hij de waarheid vertelde, die beroemde persconferenties voor het Capitool. En dus laat ik dat aan de eigenaar over en vertel ik je wie er komt, het zal buitengewoon informatief en buitengewoon krachtig zijn. Maar ik wilde de hoofduitzending van de dag aftrappen met deze informatie. Ik heb ook net met Mike Adams gepraat, en hij zal ook in de uitzending kunnen verschijnen. En nogmaals, hij heeft een biochemisch onderzoekslaboratorium en is echt op een ander niveau wat betreft het begrijpen van dit alles dan ik. Ik ga gewoon van het hoofdonderzoek af en wat andere artsen en wetenschappers zeggen, dus ik zou je tekst nu meteen laten zien. Neem alsjeblieft de livefeeds infowars.com en onze video-sharing met iedereen die je kent, en vertel mensen alsjeblieft over die lokale am- en FM-stations, tv-stations. Dat is hoe de show is, het is betrokken bij een kettingreactie. Overal waar ik kom, kom ik luisteraars of kijkers tegen, zelfs als ik op vakantie ben, die weten wat er gebeurt en me vertellen dat ik moet blijven vechten. Nou, ik blijf vechten, maar ik vraag ze om te blijven vechten door simpelweg het woord te verspreiden over de omroep die mensen de waarheid vertelt. Het nieuws van info wars.com morgen vandaag.

Government Advisory Warns That The Gates Backed Moderna mRNA Gene Therapy Contains SM-102 Linked To Cancer, Infertility and Death

This is only one of Hundreds of Government Advisories and University Backed Studies clearly demonstrating that the medical system of the west has premeditatedly created these Frankenshots to maim kill in their ultimate ENDGAME of global depopulation.

Links to Articles: https://www.infowars.com/posts/bombshell-connecticut-govt-secretly-tells-health-care-workers-covid-vaccines-are-deadly-but-withholds-the-same-information-from-the-public/

https://www.naturalnews.com/2021-05-18-connecticut-govt-secretly-tells-health-care-workers-covid-vaccines-are-deadly.html#

https://portal.ct.gov/-/media/DDS/COVID-19_2021/DPH_covidvaccine_ingredients_and_work_2_3_21.pdf

https://www.caymanchem.com/msdss/33474m.pdf

https://portal.ct.gov/-/media/Departments-and-Agencies/DPH/dph/infectious_diseases/immunization/VAMS-Training-materials/pre-vaccination-screening-form-v20_021121.pdf

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!