NL Artsenvereniging staat achter kort geding en roept op de uitrol van 5G te stoppen!

NL Artsenvereniging staat achter kort geding en roept op de uitrol van 5G te stoppen!

Artsen Vereniging Integrale Geneeskunde (AVIG) heeft op 14 mei een verklaring uitgedaan waarin zij aangeeft zeer bezorgd te zijn over de uitrol van 5G. Zij roept op 5G niet uit te rollen zolang er geen onafhankelijk bewijs is voor de veiligheid van 5G-straling.

Stichting Stop5GNL is zeer verheugd dat AVIG achter het kort geding staat en hiertoe oproept. De uitrol van 5G kan reële, ernstige en onomkeerbare gevolgen hebben voor onze gezondheid, die niet te rechtvaardigen zijn.

Het bestuur van AVIG geeft aan dat volgens hun gegevens de gezondheidsrisico’s nog onvoldoende onderzocht en in kaart gebracht zijn door onafhankelijke wetenschappers.

AVIG geeft aan dat er nu al regelmatig patiënten in hun artsenpraktijken komen die aangeven klachten te krijgen door straling en dat door de uitrol van 5G dit alleen maar toe kan nemen.

Naast deze Nederlandse artsen hebben onlangs ook Belgische en Duitse artsen gewaarschuwd voor de risico’s van 5G en vragen om bescherming van de bevolking.

https://www.stop5gnl.nl/blog/2020/05/18/avig-roept-op-de-uitrol-van-5g-te-stoppen-en-steunt-het-kort-geding/

Hier een link naar het persbericht/brief van Artsen Vereniging Integrale Geneeskunde https://avig.nl/208214-2/

5G | de AVIG
Artsen Vereniging Integrale Geneeskunde. De AVIG staat voor de bevordering van de integrale geneeskunde en de wetenschappelijke ontwikkeling daarvan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!