Bombshell: Nobelprijswinnaar onthult – Covid-vaccin is ‘producent varianten’

Prof. Luc Montagnier zei dat epidemiologen het fenomeen kennen, maar “zwijgen”, bekend als “Antibody-Dependent Enhancement” (ADE).

 

Hoewel het wordt begrepen dat virussen muteren, waardoor varianten ontstaan, beweert de Franse viroloog en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier dat “het de vaccinatie is die de varianten creëert.”

Dit werd reeds vastgesteld in mei dit jaar!

De Nobelprijswinnaar van 2008  maakte de explosieve opmerkingen als onderdeel van een groter interview met Pierre Barnérias van Hold-Up Media eerder deze maand. De clip werd exclusief vertaald voor RAIR Foundation USA en is behoorlijk verdoemd voor het agendagestuurde linkse establishment.

Lees ook: Nobelprijswinnaar Luc Montagnier – Waarschuwt covidaalvaccin kan leiden tot ‘neurodegeneratieve ziekte’ (Video)

Zoals gemeld bij RAIR  in april vorig jaar, presenteerde prof. Montagnier een krachtig geval dat het coronavirus in een lab werd gecreëerd. Zijn opmerkingen destijds beledigden het linkse establishment zo erg dat ze agressief probeerden zijn verklaring in diskrediet te brengen.  Nu zijn de media  terug op de oorsprong van het coronavirus nadat prominente wetenschappers om verder onderzoek hadden gevraagd.

Vaccins maken de varianten

Prof. Montagnier noemde het vaccinprogramma voor het coronavirus een “onaanvaardbare fout”. Massavaccinaties zijn een “wetenschappelijke fout en een medische fout”, zei hij. “Het is een onaanvaardbare fout. De geschiedenisboeken zullen dat laten zien, omdat het de vaccinatie is die de varianten creëert,” vervolgde prof. Luc Montagnier.

Het ontvangen van de Nobelprijs in 2008

De prominente viroloog legde uit dat “er antilichamen zijn, gemaakt door het vaccin”, waardoor het virus gedwongen wordt om “een andere oplossing te vinden” of te sterven. Hier worden de varianten gemaakt. Het zijn de varianten die “een productie zijn en het resultaat zijn van de vaccinatie.”

Antilichaam-afhankelijke verbetering

Prof. Montagnier zei dat epidemiologen het fenomeen kennen, maar “stil” zijn over het fenomeen, bekend als “Antibody-Dependent Enhancement” (ADE). In de artikelen waarin ADE wordt genoemd, worden de zorgen van prof. Montagnier afgewezen. “Wetenschappers zeggen dat ADE vrijwel een non-issue is met COVID-19-vaccins”, meldde een artikel op Medpage Today in maart.

Prof. Montagnier legde uit dat de trend zich voordoet in “elk land” waar “de curve van vaccinatie wordt gevolgd door de curve van sterfgevallen.”

ZIE OOK: Luc Montagnier zei niet dat vaccin mensen in twee jaar zou doden – Dit is wat hij zei (Video)

Het punt van de Nobelprijswinnaar wordt benadrukt door informatie die in een open brief van een lange lijst artsen aan het Europees Geneesmiddelenbureau wordt onthuld. In de brief stond gedeeltelijk dat “er binnen enkele dagen na vaccinatie van bewoners talloze mediaberichten uit de hele wereld zijn geweest over verzorgingshuizen die getroffen zijn door COVID-19.”

Eerder deze maand berichtte RAIR over een verklaring van de Franse viroloog Christine Rouzioux:

“… de toename van nieuwe gevallen doet zich voor bij gevaccineerde patiënten in verpleeghuizen in ‘Montpellier, in de Sarte, in Rheims, in de Moezel…’

Prof. Luc Montagnier bleef zeggen dat hij zijn eigen experimenten doet met degenen die besmet raken met het coronavirus na het krijgen van het vaccin. “Ik zal je laten zien dat ze de varianten maken die resistent zijn tegen het vaccin,” zei hij.

Bekijk de clip (hieronder getranscribeerd):

Veel dank aan HeHa en Miss Piggy voor de vertaling!

(Vragen worden vetgedrukt)

Als we kijken naar de curve van de WHO, sinds de vaccinaties in januari begonnen, is de curve met nieuwe infecties (besmetting) geëxplodeerd, samen met sterfgevallen.

Met name onder jongeren.

—Ja. Met tromboses, enz.

Hoe kijk je naar het massavaccinatieprogramma? Massavaccinatie in vergelijking met behandelingen die werken en niet duur zijn.

Het is een enorme vergissing, nietwaar? Een wetenschappelijke fout en een medische fout. Het is een onaanvaardbare vergissing. De geschiedenisboeken zullen dat laten zien, omdat het de vaccinatie is die de varianten creëert.

—Voor het China-virus zijn er antilichamen die door het vaccin worden aangemaakt. Wat doet het virus? Sterft het of vindt het een andere oplossing?

—De nieuwe varianten zijn een productie en het resultaat van de vaccinatie. Je ziet het in elk land, het is hetzelfde: de curve van vaccinatie wordt gevolgd door de curve van sterfgevallen.

—Ik volg dit op de voet en doe experimenten in het Instituut met patiënten die ziek werden met Corona na vaccinatie. Ik zal u laten zien dat ze de varianten maken die resistent zijn tegen het vaccin.

Moeten we vaccineren tijdens een pandemie?

Het is ondenkbaar.

Ze zijn stil… veel mensen weten dit, epidemiologen weten het.

—Het zijn de antilichamen die door het virus worden geproduceerd die een infectie sterker maken.

—Het is wat we antilichaamafhankelijke verbetering noemen, wat betekent dat antilichamen een bepaalde infectie bevorderen. Het antilichaam hecht zich aan het virus, vanaf dat moment heeft het de receptoren, de antilichamen, we hebben ze in de macrofaag enz.

—Het prikt het virus en niet per ongeluk, maar vanwege het feit dat ze zijn gekoppeld aan de antilichamen.

—Het is duidelijk dat de nieuwe varianten ontstaan door door antilichamen gemedieerde selectie als gevolg van de vaccinatie. Oké?

3 thoughts on “Bombshell: Nobelprijswinnaar onthult – Covid-vaccin is ‘producent varianten’

  1. Wij zijn de oplossing Franci en dan bedoel ik natuurlijk de mensen met een gezond verstand en durf om burgerlijk ongehoorzaam te zijn en je gedachten over deze wereldwijde zwendel durven te bespreken met anderen.
   Ikzelf ben ervan overtuigd dat deze ellende nog wel even voortduurt, maar dat de groep anders denkenden gestaag groeit.
   En als die massa groot genoeg is dan stopt deze gekkigheid.
   Het recht komt dan ook weer terug en dan zullen er velen worden vervolgd.
   In de tussentijd moeten we ondanks alle ellende van deze dag ook de mooie dingen willen zien en die zijn er zeker!

 1. Deze zwendel kan alleen opgelost worden als men de main stream media de msm ontleed/oppakt/vernedert/opjaagt/stenigt/verjaagt/met pek en veren op een strontkar door de wijken ,pleinen,dorpen rondrijd.
  Weg ermee, zij zijn de duivels die gratis meeliften met de genocide spuiterij van de WEF,de WHO, de NWO, de BILDER
  BERGERS, en de corrupte politici.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!