Ondertussen, terwijl China de wereld wil overnemen, heeft de UK dat al gedaan!

Ondertussen, terwijl China de wereld wil overnemen, heeft de UK dat al gedaan!

Douglas en Tyla Gabriel en Michael McKibben zijn de drijvende krachten achter AIM4Truth.org en Americans4Innovation.blogspot.com, twee van mijn favoriete onafhankelijke nieuwswebsites, door enkele van de beste onderzoekers op internet.

Ik ben op zoek om te begrijpen hoe deze wereldwijde griep d’État werd gecoördineerd en uitgevoerd. Terwijl iedereen China, de globalisten of de Sabbatean/Illuminati de schuld geeft van COVID, hebben deze drie vanaf het allereerste begin volgehouden dat de Britse Kroon, via het Pirbright Institute en QinetiQ, de echte schurk van dit hele verhaal is.

Neem daarbij onze eerdere publicaties over het verhaal van de vermoorde klokkenluider David Goldberg m.b.t. o.a. Donald Trump en de gecontroleerde oppositie en dan heb je een heel serieuze zaak aan het licht gebracht.
Voor wie het hele interview wil beluisteren kan dat via deze LINK.
We hebben echter de transcriptie in het Nederlands vertaald, zodat deze cruciale inhoud zo snel mogelijk in Nederland kan bijdragen tot bewustwording van wat er werkelijk aan de hand is.

Ten eerste kijken de drie naar de pandemiewetten, omdat het Congres hier de Amerikaanse soevereiniteit heeft weggegeven. Doug zegt: “We hebben ons hele land weggegeven aan de World Heath Organization, dat is de Verenigde Naties, die natuurlijk een Brits instituut is.”

Deze wetten werden meermaals bevestigd; in 2006, 2013, 2019 en vervolgens in het 116e Congres en telkens werden ze breder en breder gemaakt.

De eerste, in 2006, heet de Pandemic and All Hazards Preparedness Acts van 2006, die onder de Public Health Service Actvielen en de bevoegdheid gaven om allerlei noodsituaties te beheren – zonder ooit te definiëren wat noodsituaties zijn – aan de plaatsvervangend assistent-secretaris voor paraatheid en respons bij het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Menselijke Diensten. Vier mensen hebben deze positie bekleed sinds de pandemie begon. De huidige persoon in die rol is Nikki Bratcher-Bowman, een 31-jarige veteraan bij HHS.

Terwijl eerdere wetten hadden opgeroepen tot een herziening na 90 dagen of een pandemie nog steeds een pandemie is nadat deze is uitgeroepen, heeft de wet van 2006 een dergelijke limiet niet vastgesteld.

In 2013 voegden ze taal toe om vast te stellen dat als de Wereldgezondheidsorganisatie iets verklaart, de Centers for Disease Control en de National Institutes of Health de richtlijn van de WHO moeten volgen – en zoals we weten, wordt de WHO momenteel geleid door Tedros Adhanom, een rabiate communist en een persoonlijke vriend van zowel Bill Gates als Xi Jinping.

Deze wet is hoe we onze soevereiniteit verloren. Een buitenlandse mogendheid mag nu beslissen of we de economie sluiten. Mike zegt dat het ongrondwettelijk is en dat het nietig moet worden verklaard. Doug zegt dat iedereen die hiervoor gestemd heeft opgesloten moet worden in Gitmo voor verraad.

De update van 2016 van deze wetgeving, de 21st Century Cures Act, geschreven door 1.400 lobbyisten die 400 Big Pharma-bedrijven vertegenwoordigen, ten behoeve van degenen die zouden profiteren van een pandemie, richtte zich volledig op “baanbrekende” therapieën en vaccins (d.w.z. geneesmiddelen met patenten die eigendom zijn van de CDC, NIH of Fauci, zelf) en verwijderde elke resterende aansprakelijkheid die Big Pharma had overgelaten van de National Childhood Act van 1986.

In 2019 werd het opnieuw bijgewerkt, met de Pandemic and All-Preparedness and Advancing Innovation Act. “Advancing Innovation” betekent dat ze op ons mogen experimenteren. Zo komen we terecht met mRNA-injecties,  Superparamagnetische Iron Oxide Nanodeeltjes (SPIONS)  en  manipulatieve magnetische nanodeeltjes en nul aansprakelijkheid voor de Big Pharma-bedrijven voor dit afval.

Doug zegt dat het erger wordt. Het deel “Alle gevaren” van de naam van deze wetgeving verwijst naar de geïnjecteerde mensen die nu ambulante gevaren verspreiden Transmissable Spongiform Encephalopathies (TSE’s)  aka prionziekten. Als je eenmaal de vaxx hebt gehad, ben je nu een gevaar voor jezelf en voor iedereen met wie je contact hebt.

Hij herinnert ons eraan dat mad cow disease (bovine spongiforme encefalopathie) ontsnapte uit het lab van het Pirbright Institute en dat het overdraagbaar was, waardoor de ziekte van Creutzfeldt-Jakob bij mensen werd veroorzaakt.

Hij zegt: “Ze hebben de piloten in Groot-Brittannië tegengehouden om vliegtuigen te vliegen, want waarom? Omdat het gevaren zijn – en dat staat in deze wet. En jullie hebben geen rechten, mensen, totdat deze wet wordt ingetrokken en de mensen die ze hebben aangenomen verantwoordelijk worden gehouden.”

Hij zegt dat de term “Paraatheid” in de wetgeving verwijst naar het oproepen van het leger en de politie om dit af te dwingen. Voorheen konden alleen gouverneurs dit doen, maar nu kan DOD dat.

Hij zegt dat Big Pharma vorig jaar $ 2,9 miljard heeft uitgegeven aan lobbyen in Washington DC en dat Big Pharma voor elke $ 1 die aan onderzoek wordt uitgegeven $ 19 uitgeeft aan reclame (ook bekend als propaganda). Hij noemt het het grootste racket in Amerika, goed voor 20% van het BBP van de VS en we hebben geen grondwettelijke rechten meer totdat waarnemend assistent-secretaris Nikki Bratcher-Bowman zegt dat de pandemie voorbij is.

Mike lanceert vervolgens in een grote dot-connecting die de Britse Oost-Indische Compagnie, de Afrikaanse slavenhandelsfamilies, Kamala Harris’ betovergrootvader, Boris Johnson’s vrouw, Barclays Bank, JP Morgan, de Velvet Mafia, de YMCA, Jeffrey Epstein en het wereldwijde netwerk voor kinderhandel dat nu de controle heeft over de Amerikaanse zuidelijke grens, met elkaar verbindt.

Doug komt in de 800.000 jonge mensen, meestal meisjes die elk jaar vermist raken in Amerika en hoe “Twee keer, China stuurde… hun grootste troependragers leeg naar Syrië, zeggend: ‘Hé, we zijn hier om te helpen’, en 1,4 miljoen Syrische vluchtelingen werden vermist na de twee reizen van die troependragers. “Met andere woorden, ze werden verkocht aan China.” Meer dan 2 miljoen Oeigoeren zijn vermist in China.

De Britse Oost-Indische Compagnie lag jarenlang inactief, maar werd in 2018 nieuw leven ingeblazen, volgens bedrijfsdossiers die Mike heeft gezien. Voor Tyla betekent dit dat ze zich klaar maken om “Te verkondigen dat ze de hele wereld hebben overgenomen en dat… Het Amerikaanse experiment was gewoon een kleine verkeersdrempel. Ze zullen van ons afkomen en dat vernietigen in alle geschiedenisboeken, elke vermelding van Amerika en wie we zijn.”

Mike zegt: “Nu, we zijn de cirkel rond, hier van ‘Waarom Jeffrey Epstein?’ Ik krijg het idee dat mensen gechanteerd kunnen worden, maar wat we nu zien is een systemisch begrip dat de Britten hebben gehad over hoe ze moeten misbruiken, om die mensen hun wil te laten doen over een lange periode van tijd. Met andere woorden, het zijn experts op het…

“We kunnen zien dat de zelfgezalfde elitisten in Groot-Brittannië sinds 1600 geloven dat ze voorbestemd waren om de wereld te regeren en ze leerden dat seksueel misbruik een belangrijk element was om de controle over hele samenlevingen te behouden en dat is precies wat ze hebben gedaan en ze voerden het uit met de YMCA, in het volle zicht … Jeffrey Epstein had gewoon een lange en sterke traditie.”

Doug zegt: “De YMCA, YWCA, Het Leger des Heils, USO, de Society of the Elect, de City of London, marxisme, communisme, fascisme en imperialisme zijn allemaal geboren in Londen, punt.”

Mike antwoordt: “Wat we hier zien is de vervanging van slavernij door de Britten was het ontstaan van de Settlement Movement, communisme, socialisme, fabianisme; ze waren op zoek naar een manier om slaven van mensen te maken door een of ander “-isme” en het kon ze niet echt schelen of het fascisme of communisme was. Dat waren allemaal creaties van deze vervanging van het Britse Rijk door een nieuwe manier om de burgers van het land dat ze domineerden te onderwerpen. Dat is wat we zien.”

Doug zegt: “En we weten dat om dat te doen, je de beste propaganda moet hebben die beschikbaar is voor de mensheid…”

Doug, Tyla en Mike behandelen alleen tenlastegelegd bewijs en deze podcast slaagt erin om heerlijk te zijn, ondanks de ernst van het onderwerp. Ik hou zoveel van deze jongens! Het is elke minuut van je tijd waard.

 

Onbekende spreker 0:00

Welkom bij de Dugan Tyla en Mike show. En ik hoop dat we Thailand op dit punt krijgen, want we gaan praten over een aantal onderwerpen die ze ons vroeg aan te pakken, waarvan we er een aantal eerder hebben behandeld. Ik ga een diatribe geven over de pandemie wetten. Michael gaat nu wat van zijn onderzoek onthullen, wat ons allemaal schokte. Maar toen hij het onderzoek naar voren bracht, zeiden we: Oh, mijn god, dit moet kloppen. Welkom bij de show. Hoe gaat het, Michael? Ik doe het geweldig. Leuk om jullie allebei te zien. Hallo, Tyler, Betsy. Oké, dus dat is niet echt de line-up van de show vandaag, het eerste wat we gaan doen is praten over de pandemie wetten, want dit is waar Amerika zijn soevereiniteit heeft weggegeven. En dan willen we over een paar andere dingen praten. Maar ja, wat Michael en de mijnwerkers ontdekken over het netwerk van kinderhandel is verbazingwekkend, en iets waar we waarschijnlijk nooit aan hadden gedacht. Wat er echter gebeurde, is dat Michael wat onderzoek deed naar Boris Johnson, en de YMCA kwam ter sprake. En hij zei, oh, mijn god, ze hebben een wereldwijd netwerk, wat een perfecte plek om kinderen te verbergen. En de mijnwerkers kregen dat te pakken. Zullen jullie niet geloven wat ze gevonden hebben, mensen? Zoals velen van jullie misschien weten, hebben we hier negen rapporten over opgesteld en zo is begonnen. En wij waren degenen die onthulden hoe dit allemaal begon in China die het Pirbright Institute, de Britse kinetiek en zo deden. Maar wat we ook onthulden is iets dat nog nooit iemand heeft gehoord in een persbureau, mainstream media, anders praten over, dat is wat ik noem de pandemie wetten, ik ga ze hier noemen. En geef je een kort overzicht van hen. Want zoals Tyler net zei, we hebben ons hele land weggegeven aan de Wereldgezondheidsorganisatie, de Verenigde Naties, wat natuurlijk een Britse instelling is.

 

Onbekende spreker 2:00

Toen deze wetten werden aangenomen, en dan zijn ze echt schokkend is dat ze keer op keer werden bevestigd. En elke keer maakten ze het breder, minder gedefinieerd, vager, en gaven toch alle macht. Elk vlekje macht, komt neer op de Wereldgezondheidsorganisatie, wat ze zeggen, en één persoon in Amerika die we al minstens vier mensen in die positie hebben gehad sinds COVID, is begonnen. En die persoon heeft de controle over deze pandemie. En dat wil ik hier beschrijven. Wil er nog iemand iets zeggen voordat ik begin? Want weet je, ik, als ik eenmaal begonnen ben, ga ik gewoon door. In welk jaar waren dat?

 

Onbekende spreker 2:42

Is die wet ingevoerd? Slechts 2006 voor de eerste, toen 2000.

 

Onbekende spreker 2:50

Ik weet dat je van je gegevens houdt. 2013 bevestigde en maakte breder in 2016, bevestigde en maakte breder in 2019 dash 20 in de 100 en 16e. congres. en

 

Onbekende spreker 3:05

deze zijn schokkend. De eerste heet de Public Health Service Act.

 

Onbekende spreker 3:11

Ik weet het niet, ik bedoel, om dit zelfs maar te beschrijven.

 

Onbekende spreker 3:15

is ongelooflijk. Als je dit hoort, geloof je het niet. Dat is de reden waarom ik deze wetten zelf wil lezen, omdat ik deze wetten wil zien. Omdat het ongelooflijk is. Dus ik denk dat mensen me niet geloofden toen ik dit zei, maar dit is de kern van de zaak. Als je dit niet weet, ben je onwetend. En als je dit weet, en je hebt ervoor gestemd, en je zit in het Congres, dan ben je een massamoordenaar. Niet alleen dat je verraderlijk bent, Lee gedraagt zich op een anti-constitutionele manier. En u hebt afstand gedaan van de grondwet in de drie takken van onze regering, allemaal door het aannemen van deze wet genaamd de pandemie en alle gevaren paraatheidswet van 2006. Maar eerst moesten ze het opzetten. En dus hebben ze onder auspiciën van iets heel groots de Public Health Service Act gecreëerd. Is dat niet dandy? Dat betekende dat ze in principe alles konden doen wat te maken had met noodsituaties en of ze een noodsituatie hadden afgekondigd, maar ze definiëren niet wie een noodsituatie mag claimen of wat het inhoudt of wat het is wanneer het begint en wanneer het eindigt of enige vorm van periode, behalve dat als er een soort noodsituatie is , BINGO BINGO en assistent van de directeur van Gezondheid en Menselijke Diensten, als secretaris vrijelijk een assistent-secretaris, die een benoemde is die niet eens in de meeste gevallen een arts is, en hoogstwaarschijnlijk senior uitvoerende diensten zal zijn zonder enige twijfel. Dit, ze heeft hoogbetaalde persoon die een van hen de laatste, en dit is echt teleurgesteld tijdens de Trump-regering. Ze veranderden wie hier de leiding over had en ze stelden een generaal aan het roer.

 

Onbekende spreker 5:01

Generaals doen kijk, ze zijn verantwoordelijk voor het doden van mensen. Oké, dus dat zou je iets moeten vertellen. Op dit moment, voor het geval je geïnteresseerd bent om dit te doen, hoeven we niet te raden dat we het hebben over bio-oorlogvoering. Natuurlijk, de nieuwe persoon die hier de leiding over heeft, haar naam is Nikki Bratcher Bowman en ik, ze werkt al 31 jaar op deze afdeling. En eigenlijk is zij de secretaresse met, weet je, dat is het, ze hebben de secretaresse nu de leiding gegeven, zodat als er enige vorm van schuld wordt ontkend, er ooit enige vorm van schuld is geuit aan deze persoon, die de akte uitvoerde om te zeggen dat er een pandemie is bij het starten van de pandemie, die dan 90 dagen later zou worden herzien , en dat was het niet, maar heeft nu geen einddatum. Zodra een pandemie is afgekondigd op niet in de 2006 Public Health Service Act, dat men had ook een limiet van 90 dagen. Maar in de volgende, pandemie, en alle gevaren paraatheid act van 2006, geen grenzen. Dus ooit was de Wereldgezondheidsorganisatie, en dat was in 2006, en veel meer gedefinieerd in de

 

Onbekende spreker 6:17

pandemie en alle gevaren omdat ze een pandemie, pandemie en alle gevarenparaatheid hebben gehad Herauthorisatiewet van 2013, voegden ze nog meer toe om te zeggen wat die parameters zijn. En als je die parameters opzoekt, is het eigenlijk alles wat ze zeggen dat de parameters zijn als de Wereldgezondheidsorganisatie iets zegt, de CDC en de NIH moeten volgen in het voorbeeld, het Centrum voor Ziektebestrijding en Preventie. En het National Institute of Health Institutes of Health moet de richtlijn van de Wereldgezondheidsorganisatie volgen, die nu wordt gerund door een communist die letterlijk een vriend van president ci is, en een volwaardige communist is die China de hele tijd heeft beschermd, wetende dat het echt de Britten waren die het hebben vrijgegeven , en toch china de schuld laten nemen en er zelfs voor aangeklaagd worden. Maar eigenlijk, als je vanaf 2013 omhoog gaat kijken, wat een pandemie zou zijn, zijn er 10 gebieden waar de Wereldgezondheidsorganisatie de wereld in heeft gehakt. En dus is het even. Ja, je hebt me gestuurd dat ik er kort naar heb gekeken. Ik kan het me niet herinneren, staat er dat de persoon die deze verantwoordelijkheid heeft gedelegeerd een Amerikaans staatsburger moet zijn? Oh, nee, nee, nee, dat herinner ik me niet. Oké, zodat er een advocatenspel is, zo hebben ze onze soevereiniteit verraden, door het vaag over te geven aan een buitenlandse mogendheid, wie er ook benoemd is, en wie ze benoemt, ze zijn een baas. Laten we daar even naar toe gaan. Als ik een van de meest corrupte leiders van de Democratische Partij zou noemen, die toen ook procureur-generaal werd in Californië, net als Kamala Harris,

 

Onbekende spreker 8:08

We zouden xavier Biss erfgename moeten noemen, die nu het hoofd is van het ministerie van Volksgezondheid en Menselijke Diensten, hij benoemt zijn assistent-secretaris.

 

Onbekende spreker 8:20

Hij was de man die de server had waar de Imran broers het hele Congres door lieten spioneren in zijn kantoor. Maar Sarah bezat deze extra server in zijn kantoor die nooit was goedgekeurd. En het was het ding dat die informatie naar Pakistan stuurde en iedereen die de servers had, wat dan ook, je weet wel, de technische naam voor een identificatienummer. Dus wat we hier hebben is een van de meest corrupte en kwaadaardige mensen die er zijn.

 

Onbekende spreker 8:51

Mr Bursera, runt dit nu omdat hij benoemd is door Biden. Dus hij is een aangestelde. Hij is geen dokter, hij weet hier niets van. En hij is net zo corrupt als ik niet eens wil weten hoe slecht hij is. Oké, hij heeft de leiding. En hij benoemde Nikki tot zijn secretaresse die de schuld op zich zou nemen, omdat nikki de assistent-secretaris is die de pandemie noemt. Hoe belt ze nu? Ze belt Redmon. En ze zou Fauci waarschijnlijk bellen omdat Fauci echt de NIH leidt. En dan belde ze het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie en zei: Wat wil je dat ik doe? En ze zeggen, oh, er is een pandemie omdat we griep hebben. hier is het pand, er zijn zes stadia pandemie is de zes in fase vijf, als er twee zijn, en ze specificeren letterlijk influenza of andere besmettelijke virussen. Als er letterlijk twee gevallen zijn. En ik weet dat je dit niet gaat geloven, je moet naar deze wet gaan kijken. Het is onder de Wereldgezondheidsorganisatie. Ze hebben het duidelijk gezegd.

 

Onbekende spreker 10:00

Het is de zesde fase voor een pandemie. fase vijf, als twee mensen in twee verschillende zones van de 10 zones griep hebben, en letterlijk zeggen ze invloed. Met andere woorden, als er twee mensen met griep zijn,

 

Onbekende spreker 10:14

dan is dat de voorbereidende fase voor een pandemie, wanneer er drie mensen zijn met de griep of een andere besmettelijke ziekte, dat ze gevaar lopen. Het dekt ook elk gevaar.

 

Onbekende spreker 10:25

Als er drie mensen in drie zones zijn, is het een pandemie.

 

Onbekende spreker 10:29

drie mensen met griep. En ik overdrijf niet, het maakt me zo boos dat niemand het kwaad hiervan wil aanpakken, maar we hebben het gehad over de manier waarop demonen in wetten komen, toch? Dit zijn wetten die de ergste demonen ter wereld bezitten die ooit zijn gecreëerd. oké. En het wordt gerund door de Wereldgezondheidsorganisatie. Als ik me goed herinner, als ik me herinner dat ze daar ook de wiebeltaal hebben, creëren ze zo’n definitie. En dan zeggen ze, tenzij anders aangegeven door de secretaris. Dus ze hebben al deze vrijstellingen, of uitzonderingen waar de secretaris kan doen wat ze willen, of de assistent-secretaris, maar waar ze kunnen doen wat ze willen. Dus het is een kwestie van wie aan de ketting van die persoon trekt, degene die de regels bepaalt waar we ons aan houden. Maar het probleem is als we iemand van een buitenlandse mogendheid, die niet onderworpen is aan onze wetten, vragen om die oproep te doen, dat is ongrondwettelijk, dat is illegaal, dat is frauduleus, daarom is hun oproep nietig. Zo zou het moeten zijn. Dat doen we duidelijk niet. Dus wat zegt dat over onze gekozen ambtenaren, ze slapen achter het stuur, ze zouden hier nu een einde aan moeten maken. Iedereen die op een van deze wetten heeft gestemd die pandemie of gevaar in zich hebben, degene die ik vandaag noem, naast de eerste, iedereen die op hen heeft gestemd, moet worden opgesloten voor verraad en een mo-periode krijgen. Dat is het, je hebt gestemd, je bent weg, omdat ze onze grondwettelijke rechten hebben weggegeven. Toen je deze wetten las, Douglas, had ik die dag familieproblemen, en ik kreeg een grote stapel papier en de stemming kwam die avond, Schumer noemde het en ik had gewoon geen tijd om het te lezen. Wat had ik moeten doen? U zou stemmen voor de wet die is gecreëerd door 1400 geregistreerde lobbyisten die op Capitol Hill werken en meer dan 400 verschillende organisaties vertegenwoordigen, voornamelijk farmaceutische bedrijven. ja.

 

Onbekende spreker 12:32

En vijf daarvan doneerden aan mijn campagne. Dus wat was ik van plan, ik heb de neiging om daarheen te gaan, mijn vrienden, en ik had geen tijd om deze wetten te lezen, dan doe je je werk niet, en je bent ontslagen. En omdat het verraderlijk was, maakt het niet uit, want je moet nog steeds de wet volgen, je gaat naar de gevangenis, of veel ergere straffen. Nu, in 2013. Plan, dat ik heb genoemd, er is een vermelding van een deadline, en dat er een plan moet zijn voor een deadline. Er is geen deadline voor deze pandemie. En dan in de wet van 2016 genaamd de 21st Century Cures Act van 2016. Wacht even, dat ga ik nog eens herhalen. Cu r s cures 21st Century Cures Act. Met andere woorden, het is niet gericht op je gezondheid. Het is gericht op vaccins, want dat is de enige remedie die ze zeggen dat er is. En in deze pandemie is iedereen vrijgesteld van elke vorm van aansprakelijkheid die iets te maken heeft met de remedie. Oké, en die is geschreven die ze de meeste tijd besteedden aan degene die ik net citeerde 1400 lobbyisten schreven dat met 400 verschillende organisaties, in de meeste gevallen, mensen die profiteerden van het noemen van een pandemie. In 1613 zouden ze een deadline in 16 creëren. Ze moeten

 

Onbekende spreker 14:00

een plan en dat plan is een strategisch uitvoeringsplan, dat in elk geval een deadline heeft.

 

Onbekende spreker 14:10

Zo’n plan bestaat niet. En zo’n deadline is er niet. Dus Masaryk en.

 

Onbekende spreker 14:16

Xavier Bursera kan zich tot zijn secretaresse wenden en zeggen dat je ontslagen bent. Je hebt nooit de deadline voor deze pandemie gecreëerd. Maar hij maakte een deadline dat je zegt hoeveel mensen getroffen zouden worden, je creëert een soort strategisch implementatiewerk en strategieplan en wanneer je die benchmark bereikt, zijn de pandemieën voorbij wanneer was de pandemie in dit geval voorbij? Nou, de maskers gingen uit het gezicht toen CDC moest beginnen met de aanval op hen voor het feit dat longontsteking, die werd gecreëerd door de maskers, bacteriële longontsteking is 8. Wat zijn die 800% acht keer de hoogste waar het ooit in is geweest

 

Onbekende spreker 15:00

Met andere woorden, de CDC met hun maskers tot nu toe gedood, tenminste, ik zal genereus voor ze zijn, ik zal heel aardig tegen ze zijn. Slechts 700.000 mensen zijn direct gestorven door het gebruik van die maskers. Het is eigenlijk meer acht en nou, we zijn nog niet begonnen aan het griepseizoen. oké. En dat is wanneer meestal 100.000 mensen sterven aan longontsteking, ongeveer 60 tot 80.000 sterven aan invloed van de griep. En in beide gevallen heeft ongeveer 65% van hen beiden de vaccinaties gehad.

 

Onbekende spreker 15:34

vaccinaties voor longontsteking vaccinaties voor griep, oke, dus proberen om hier doorheen te komen, dan springt het omhoog, maar zoals ik al zei, de Cures Act creëert verbazingwekkende speelruimte voor vaccins, en slechts één keer wanneer er baanbrekende therapieën staan. Met andere woorden, absoluut gloednieuw, uitgevonden, gepatenteerd door CDC of de NIH of Fauci zelf. Dat bedoelen ze met baanbrekende therapieën. En dan is al het andere vaccins. Laat me je een statistiek geven. Op dit moment moet een kind met de normen die hier zijn 70 vaccins hebben tijdens hun leven. Het plan voor de CDC en de NIH is om gedurende hun hele leven 130 vaccins te hebben voor een verscheidenheid aan zogenaamde ziekten als we weten dat vaccins nergens voor werken. Maar dat zijn 70 kansen om iets in je bloedbaan te stoppen waarvan we nu ontdekken dat er nanodeeltjes van ijzeroxidedeeltjes in zitten of grafeendeeltjes of al deze giftige dingen. En dit zijn levende virussen met echte adenovirussen, echte allerlei virussen zitten in deze vaccins voor kinderen. En dan de nieuwe vaccinatie, deze nepvaccinatie voor COVID heeft zoveel dingen en het is ongelooflijk maakt niet uit. Hierin staat duidelijk dat ze kunnen doen wat ze willen. Nu zullen mensen zeggen dat ik dit moest afmaken en dan zeggen dat 2019 de pandemie werd genoemd en alle gevaren paraatheid en het bevorderen van innovatie daad van liefde.

 

Onbekende spreker 17:12

Ze zijn altijd zo groots. Nou, dat zegt dat ze deze experimentele vaccins mogen gebruiken op mensen die hier staan om innovatie te bevorderen. Ze denken dat de messenger RNA de grootste vooruitgang en innovatie in vaccins is. En vergeet niet, de CDC bezit 53 vaccin patenten.

 

Onbekende spreker 17:31

Maar de overheid geeft ze een rechtbank, de vaccinrechtbank die hen volledige straffeloosheid geeft om te handelen, en ze zijn volledig immuun. U kunt dus geen aanklacht indienen tegen het farmaceutische bedrijf, omdat de CDC eigenaar is van het octrooi en u de aanklachten niet tegen hen kunt indienen. Hoe doen mensen het, ze doen het nog steeds vorig jaar $ 13 miljard moest worden uitbetaald voor vaccinatieschade, voor alleen de vaccins voor kinderen. En nu wat we zien, we kijken naar biljoenen dollars zullen moeten worden uitgegeven voor het nepvaccin dat je nu heeft gemaakt

 

Onbekende spreker 18:06

en ik wil dit in de pen stoppen als de naam van de wet van 2019, pandemie en alle gevaren paraatheid en geavanceerde innovatie. Wat ze bedoelen met gevaren zijn de schoten die ze mensen net hebben gegeven om die mensen in gevaar te brengen.

 

Onbekende spreker 18:27

Dus als je eenmaal bent neergeschoten, ben je een gevaar. Je gevaar voor iedereen met wie je in contact komt. Dat is al aangetoond. En we hebben letterlijk 1000s en 1000s en 10s of 1000s gevallen waarin de mensen die zijn gevaccineerd nu iets verspreiden dat overdraagbare spongiforme encefalitis wordt genoemd. Het wordt ook prionziekte genoemd. Het wordt al jaren bestudeerd als onderdeel van vaccins. Je kunt naar het onderzoek kijken, dit is een runder gekkekoeienziekte die ze ontwikkelden aan het Pirbright Institute in Groot-Brittannië en het lekte uit naar mensen en ze ontdekten of ze waren erg blij om erachter te komen, want dat is wat ze experimenten op dieren deden om de ergste virussen te krijgen om ze aan mensen te geven. Dus dit verspreidde zich per ongeluk naar mensen en werd een ziekte die te ingewikkeld was om uit te spreken, maar het is eigenlijk overdraagbare spongiforme encefalitis. En dat is wat deze grafeen- en ijzeroxidedeeltjes doen. Ze gaan naar dat deel van de hersenen dat het stratum wordt genoemd, dezelfde plaats die wordt aangetast door Alzheimer en mensen gekkekoeienziekte in een menselijke vorm geeft. Dat komt omdat het hier in de titel staat. Het is geen pandemie die niet goed genoeg is. Nee, we moeten paraat zijn. Dat betekent het leger roepen met behulp van politiemacht enzovoort. En ze bouwen dit in 2019 in deze wet die het ministerie van Defensie eerder kan gebruiken.

 

Onbekende spreker 20:00

Alleen gouverneurs kunnen worden gebruikt om de politie uit te schakelen om deze dingen af te dwingen. Maar nu God dat kan, kan defensie worden opgeroepen. Want dat is paraatheid en alle gevaren. Als je dit vaccin eenmaal hebt gehad, ben je niet alleen een gevaar voor jezelf, maar voor iedereen die je contact opneemt, dit is keer op keer bewezen, met de bloedaandoeningen die overdraagbaar zijn door gewoon bij iemand te zijn, als je vooral vrouw bent, onder elke leeftijd, elke leeftijd, letterlijk vanaf twee jaar oud. Tot 70 vrouwen hebben vrouwen die in de 60 zijn hebben enorme menstruaties, bloedstollingsbloed voorbij ik wil niet eens ingaan op hoe verschrikkelijk dit is. Maar dit zijn bloedaandoeningen die je besmettelijk maken. Ze hebben net de piloten in Groot-Brittannië tegengehouden om vliegtuigen te vliegen, want waarom zijn er gevaren, en dat staat in deze wet.

 

Onbekende spreker 20:54

En je hebt geen rechten meer mensen totdat deze wetten worden ingetrokken. En de mensen die hen passeren worden verantwoordelijk gehouden. Ik wil nog één ding zeggen voordat we heel snel bij het volgende onderwerp komen. Cdc site zegt dat van de 1000 800.000 gevaccineerde mensen 442 sterven. Dat is voor alle vaccins. Dus als ze zeggen dat vaccins kinderen geen pijn doen, is dat een leugen. En we weten nu dat 5220 op de vericite zijn gestorven aan de valse feiten, die we nu hebben. wil er ook op wijzen dat er vorig jaar $ 2,9 miljard is uitgegeven aan de farmaceutische bedrijven die lobbyen bij Washington DC. Ik wil er ook op wijzen dat de farmaceutische bedrijven, voor elke $ 1 die ze uitgeven aan onderzoek, ze $ 19 uitgeven aan reclame, het woord propaganda invoegen. Dit is het grootste racket in Amerika, het is 20% van ons BBP. En het treft ieder mens in Amerika. En nu hebben we geen grondwettelijke rechten meer totdat de secretaris Nikki bepaalt wanneer de deadline van de pandemie goed komt. Maar dit gaat terug naar het Britse keizerlijke Rijk dat amerika voor altijd probeert over te nemen. Sinds we dachten dat we wonnen in 1776. We hebben ons niet geïnfiltreerd. En nu hebben we deze pandemische wetten die iemand anders gaven en we hebben dat geïdentificeerd als een Britse pelgrimssoevereiniteit over Amerika. En nu zit de koningin in het midden van een fase waar al haar kolonies vertegenwoordigd zijn. ja. En we zagen Boris Johnson zijn nieuwe jonge vrouw voorstellen. Een vrouw.

 

Onbekende spreker 22:41

Ja, voordat je daarheen gaat, want dat is een groot, harig onderwerp. Wat wat? Zijn ze niet getrouwd? Ja, dat zijn ze. Ze zijn een week getrouwd.

 

Onbekende spreker 22:51

Ze zijn in mei getrouwd. Twee weken voor de auto. Ze is verhuisd naar 10 downing. Ze is getrouwd. Dat is de baby een jaar geleden. De huwelijksakte die ik aan het eind heb opgehangen, ze zijn twee weken getrouwd, maar nee. ceremonie. Het was Westminster. Oké, ik ga over 10 uur naar boven. naar beneden mooi. Kunnen we even terug naar je toe gaan? Omdat ik denk dat het belangrijk is dat Mike naar deze bedrijven keek van lang geleden die weer tot leven waren gewekt. En je moet je afvragen waarom. Michael, kun je daar tegen praten? ja. Ik heb nog nooit twee minuten aan Boris Johnson besteed.

 

onbekende spreker 23:27

Omdat het heel duidelijk was door alleen maar naar zijn gedrag te kijken dat iemand met hem omging. En we namen aan dat het de pelgrimsvereniging was. Ik moet even een stapje terug doen, want toen ik jullie voor het eerst ontmoette, was Douglas aan het harpen op de Britse Oost-Indische Compagnie. En ik dacht toen dat hij gek was. Waarom gaat hij zo ver terug? Ik bedoel, dat het bedrijf begon in de jaren 1600. Hoe kan dat te maken hebben met iets wat er vandaag aan de hand is? Dat dacht ik toen ook. Ik moet eerlijk zijn. Sindsdien, zal ik Douglas zeggen, denk ik dat je gelijk hebt.

 

Onbekende spreker 24:04

Ik hou ervan om gelijk te hebben, Mike. Meestal ben jij degene die gelijk heeft. Ja, je hebt gelijk. En dit is hoe het gerelateerd is aan de oude Boris.

 

Onbekende spreker 24:15

Wat we onlangs ontdekten, is dat we bij het kijken naar zijn nieuwe vrouw en zichzelf ontdekten dat twee bedrijven de afgelopen jaren zijn hervormd. En een van de bedrijven was het bedrijf, de handelsonderneming die de thee leverde die in 1773 de haven van Boston binnenging. Datzelfde bedrijf, en ook een ander bedrijf werd hervormd, genaamd de East India Company, dat was de oorspronkelijke Britse Oost-Indische Compagnie. Nu worden ze gevormd met één aandeel en het einde van de dame, een geridderde vrouw uit het Caribisch gebied is de enige directeur van deze bedrijven. En ze.

 

Onbekende spreker 25:00

is ook of werd onlangs gekoeld, een trustee van de princess INTERNATIONAL TRUST, dat is Prince Charles, dit bedrijf dat in 2016 werd opgericht door niemand minder dan Sir Nigel Knowles, die directeur was van SGS smartmatic met Lord Mark Malloch Brown, en

 

onbekende spreker 25:27

Ze spelen nu spelletjes met ons. En ik denk dat je gelijk hebt, Tyler, ik denk dat de koningin die daar was, wat ongebruikelijk is, ik weet niet of ze ooit eerder naar een van die bijeenkomsten is geweest, waarschijnlijk Joe Biden en Kamala, een Attaboy, gaf.

 

Onbekende spreker 25:45

En wat we nu kunnen zien aan het kijken naar de familieachtergronden van zowel Boris als Carrie, is een fenomenale verbinding met alles waar we het over hebben gehad. Teruggaand naar de jaren 1900 met de vorming van de pelgrimsvereniging,

 

Onbekende spreker 26:06

eerste periode persconferentie in 1909. Maar dit verhaal gaat zelfs verder terug. En een van de dingen die je niet ziet in de artikelen over Carrie Johnson is dat ze een tweede naam Heeft Bevin. En het blijkt dat de Familie Bevin een slavenhandelsfamilie is die teruggaat tot voor de Amerikaanse Revolutie die wereldwijd een fortuin verdiende, en slavenhandel. Het waren allemaal advocaten, het waren allemaal bankiers, en ze maken allemaal deel uit van de agenten van de City of London. En ze ontmoetten elkaar, ze waren waarschijnlijk de rijkste mensen in Londen op het moment dat we het over hadden. En dit was tijdens de slavenhandel. Ze waren daar aan het einde van de slavenhandel met Hamilton Brown, die Kamala Harris is, zijn overgrootvader. En we zien een heel vreemde situatie ontstaan met deze mensen toen ze hun slaven opgaven in de jaren 1830 en 1840. En zou je dat niet weten? We zien dat Boris’s familielid aan moeders kant, groot, groot, overgrootvader de oprichter van de YMCA was. Slechts een paar jaar nadat de slavendrijvers eindelijk hun slaven hadden opgegeven, en werden gecompenseerd, trouwens door de Bank of England. Maar waar we toen naar begonnen te kijken is wat hier aan de hand is? Wat is deze timing, met de vorming van de YMCA in 1844. En toen viel het kwartje, zoals ze zeggen, in Engeland, dat is een Engelse uitdrukking. En we begonnen ons te realiseren dat wat we zien is verbinding maken met Jeffrey Epstein is verbinding maken met kinderhandel is verbinding maken met een soort philia sodomie verkrachting, een deel van deze subcultuur die we ontdekken, tussen al deze zelfgezalfde elites, die denken dat ze de macht over ons hebben. En wat we zien is dat de YMCA misschien gevormd is, voor doeleinden, veel anders dan we altijd geleerd hebben. En dat, in feite, waar we naar kijken is de extreme morele ontbering van de zelfgezalfde elites van het Britse Rijk die teruggaat tot de vorming van de Oost-Indische Compagnie. En de manier waarop ze naar een land zouden gaan, zouden ze in beslag nemen, ze zouden, ze zouden het volk tot slaaf maken, ze zouden alle middelen stelen. En ze deden nog iets, dat, wat we nu kunnen zien, een endemisch onderdeel was van goede slavenhandelaren zijn en dat eeuwenlang kunnen voortzetten. En dat was hun praktijk van systematische verkrachting, en sodomie van hun slaven. En ze gebruiken dat niet alleen om zichzelf te plezieren, maar ze gebruikten het ook om de mannen te ontmantelen en de slaven te onderwerpen en ze op de plantage te houden en te doen wat hen werd verteld. Dus, Michael, toen je zei dat Boris geassocieerd was met de YMCA, zag ik meteen de kust van Californië en we hebben ons altijd afgevraagd waar de mensenhandelnetwerken zijn. We kopen dit tuimelende ding niet in heel Amerika. Er zijn veel redenen waarom dat niet werkt voor mij als ik het in elkaar leg. Maar als je kijkt naar een wereldwijd netwerk, en je ziet dat ze toch met kinderen te maken hebben, dus wie zou er dan aan denken dat kinderen in een YMCA-bus zitten? Toen begonnen we te zien dat in Californië, die ymcas bijna bovenop elkaar liggen. Ze gaan recht de kust op, Oregon, Washington, ze gaan recht canada in en dan kijken we naar deze personages.

 

Onbekende spreker 30:00

Kamala Harris, wiens familie al generaties lang in de slaving business zit. Wat hield ze tegen? Nee, ze zeggen gewoon dat ze dat deden is, weet je, iedereen kan een slaaf zijn in dit netwerk. Het zijn niet alleen zwarten. We kijken naar de blanke Ieren in Jamaica. En nu zagen we wat we kindermishandeling zien. En we zien het bij de YMCA. En we hebben die informatie vroeg naar buiten gebracht, zodat als het goede mensen zijn die hier naar luisteren, je kunt beginnen met ingrijpen en meer te weten kunt komen. Maar Michael, je hebt meer te weten gekomen als je naar hun bedrijfsdocumenten kijkt en wie ze heeft gefinancierd? Rechts. Ja, dat is, ik denk dat we daar nog eens over gaan praten. En een andere keer. Maar zoals je weet, moest ik het belangrijkste bewijs hiervan zien. De theorie, de theorie, is logisch. Maar nu vinden we de documenten om te bewijzen dat we hier niet theoretiseren. En wat we moeten beseffen zijn de mensen die betrokken waren bij deze massale slavenhandel die werd afgeschaft in 1833, en uiteindelijk stopte in de jaren 1840. Maar de tijd dat de Y werd opgericht, waren de bankiers in Londen die de huidige Barclays Bank vormden. En dus waren ze extreem rijk. En wat we zien is een van de belangrijkste oprichters en weldoeners van de fortuinen die uit Jamaica kwamen. En de ziende de kan zich niet de volledige naam herinneren van dit bedrijf, Newman, het Newman bedrijf dat de Boston Tea Party bedrijf, de ze gaven een ongelooflijke hoeveelheid geld aan hun erfgenamen. En de trustee van die rekening, was de eerste voorzitter van de YMCA toen het werd opgericht in 1844. En hij heeft Bevin in zijn naam. En als je het weet, dat Carrie Johnson Bevin op haar naam heeft staan. En wat we ontdekken is dat Bevin een sleutelnaam is in de vorming en ontwikkeling van de moderne Barclays Bank. Wat we zien is dat Barclays Bank de ontwikkeling van de YMCA vanaf 1844 financierde. En waar je naar kijkt als je dat ziet is een explosie van activiteit. Dus 10 jaar later hebben ze operaties over de hele wereld. Ze werden duidelijk gefinancierd door Barclays Bank, in die vroege dagen. En dan zien we hun vorming van de New York waarom, en zou je het niet weten? Een 32-jarige bankier met de naam JP Morgan, was de eerste penningmeester en voorzitter van de YMCA in New York. En zoals we weten, hebben we veel bewijs gezien dat JP.

 

onbekende luidspreker 32:58

was, homoseksueel was, net als veel van die oprichters van de pelgrimsvereniging. En wat we nu zien is dat de slavendrijvers, denk je dat ze gewoon wegliepen van hun voorkeuren? Slavernij heeft twee kanten. Ten eerste, daar is het slachtoffer. En dan is er nog de slachtoffer. En wat we nu weten is dat deze slachtoffers, deze zelfgezalfde elites, die het Britse Rijk leidden, verslaafd raakten aan hun misbruik van hun slaven, hun verkrachting, hun sodomie, hun zweepslagen van hun slaven. En dat hield daar niet op, hun verlangen om dat te doen stopte niet toen het, tijdens de afschaffing, doorging. En wat we kunnen zien aan de vormende documenten van de YMCA zijn platitudes die christelijk klinken aan de oppervlakte. Maar wat ze in feite doen, is een verborgen agenda verbergen, dat wat ze deden was het opzetten van een nieuwe voorraad jonge mannen voor hun interesse in sodomie. En later werd de YWCA ook in Engeland opgericht, waarschijnlijk voor hun interesse in verkrachting. En dus droegen ze hun duidelijke kennis voort over hoe ze jonge mannen moesten ontmantelen en onderwerpen om hun wil te doen. En net zoals Groot-Brittannië industrialiseerde, wilden ze hetzelfde doen als ze zo goed hadden geleerd in de slavenhandel in de velden, en dat meenemen naar de industrieën van Engeland en de rest van de wereld en een hele klasse jonge mannen onderwerpen die elke kennis van normale seksuele relaties van vrouwen verloren , interesse in het huwelijk, heiligheid van de familie, en ze raakten verslaafd aan de kant van het slachtoffer en slachtoffer aan sodomie en verkrachting. En ze gebruikten deze enorme explosie van faciliteiten over de hele planeet die we noemden.

 

Onbekende spreker 35:00

De christelijke organisatie van de jonge mannen, ik zie niet veel christelijk in wat ze hebben gedaan. En weet je, ik zat jarenlang in de christelijke bediening, en ik heb vandaag met iemand gesproken. En ik vroeg: Werk je wel eens met ze samen? En het antwoord was nee, dat hebben we nooit gedaan.

 

Onbekende spreker 35:16

En nu weten we waarom ze, het ging niet over de agenda die op de PR stond, het was om een plek te creëren om de vooroordelen voor sodomie en verkrachting voort te zetten.

 

Onbekende spreker 35:30

Ik denk dat je gelijk hebt. En dit is een schokkende realiteit, dat als je kijkt naar sessile, Rhodes, en de drie Rothschilds en

 

onbekende luidspreker 35:39

Heer Escher, en nog later Edward, de koning van Engeland,

 

Onbekende spreker 35:45

JP Morgan, ja, al die mensen, de meerderheid van hen waren homoseksueel, en ze waren de rijkste mensen in de wereld. ja. Op dat moment. En wat hebben ze besloten dat er een tweeledige samenleving komt, er zullen zij de elite zijn, en er zal de rest van ons zijn, aan wie ze het socialisme gaan geven, ze geloven in imperialisme, blanke suprematie, imperialisme, en toen gaven ze toe, weet je, dat werd ontwikkeld door John Ruskin wie

 

Onbekende spreker 36:12

Weet je, vreemd genoeg, was hij erg een die hij nooit had, hij heeft nooit seks gehad met zijn vrouw, oké, dit is wie John Ruskin is. En dan heb je de Fabian Society en jeremy Bentham, en je hebt al die bewegingen met socialisme, democratisch socialisme, dat is voor het gewone volk. Maar wat is socialisme? Het is niets meer dan de belofte van wat dan verknipt raakt in het communisme, dat je krijgt, alles zal mooi zijn. Je hoeft niets te bezitten. En je zult gelukkig zijn. Weet je, dit is de boodschap van de nieuwe communistische boodschap van Klaus Schwab en Davos en het World Economic Forum, die wie hen ook maar macht gaf, en waarom zitten ze in een commissie? Of wie het via de Verenigde Naties heeft geleid, mag dat laten gebeuren? nu. We deden al vroeg een rapport toen we postte voordat het nieuws was. En het kreeg een enorme respons. Ik vergeet hoeveel mensen meer dan een kwart miljoen mensen dit artikel lezen. En toen werden mensen boos. En toen kwamen andere alternatieven, journalisten kwamen naar buiten en begonnen te zeggen, nou, je weet wat ze gelijk hadden. En hier had ik gelijk over, want het enige wat je hoeft te doen is dat ik het woord een zoekopdracht zeg. Google het niet, doe een zoekopdracht en bedenk hoeveel mensen er elk jaar vermist worden in Amerika? Niemand geloofde me dat dat aantal, op dit moment, de officiële telling vorig jaar, hoeveel mensen vermist werden? En de meesten van hen zijn meisjes, de meerderheid zijn meisjes, jonge mannen en jongere kinderen. 637.000. Hoeveel zijn er teruggevonden? Bijna geen. Is er een FBI bureau dat dit onderzoekt? Nee. Is er een agentschap dat dit onderzoekt? Nee. Ze worden beschouwd als weglopers. Kan ik erop wijzen dat 60% of meer afkomstig is van plaatsingen door de staat? En of zijn mensen die bewegen zoals hoe noem je dat? van voorbijgaande aard. En dat is wat het waarom in zijn 2700 locaties in Amerika volgens hen dient. De cijfers zijn onthutsend. Het is als een van de grootste organisaties die er is, het is een beetje zoals Carnegie bibliotheken. Onder het idee van filosofie, zijn ze letterlijk gewoon bezig met hun slavenhandel en herinneren ze zich slavenhandel, India, de Britse Oost-Indische Compagnie,

 

Onbekende spreker 38:35

Brachten hun slaven meestal naar Jamaica op de eilanden, juist. En toen bracht de VOC hun slaven naar het zuiden om de velden te bewerken voor katoen en tabak. En in het noorden hadden ze de molens, die het katoen namen en er een product van maakten dat vervolgens naar Groot-Brittannië werd gestuurd, we waren niets meer dan een uitbreiding van Groot-Brittannië in het noorden en een uitbreiding van de VOC in het zuiden. En dat is waar de oorlog waar onze revolutionaire oorlog en onze burgeroorlog om gingen, echt vochten om deze bedrijfsbelangen, die er niet om geven of we een grondwet hebben, ze gaan non-stop door als zaken, en wat zijn hun zaken?

 

Onbekende spreker 39:16

slavenhandel, mensenhandel, en dat betekent orgaanoogst. Het betekent pedofilie. Het betekent verhuizen, je weet hoeveel mensen ze kennen elk jaar naar China worden gebracht om vastgeketend te worden zodat ze onze tennisschoenen en andere dingen voor ons in Amerika kunnen maken. 200.000 zijn bevestigd om elk jaar naar China te zijn gegaan en niemand zegt iets tegen China en ze zijn nog steeds de meest favoriete natie

 

Onbekende spreker 39:45

favoriete handelsnatie.

 

onbekende spreker 39:49

Die status overwegen ze in te trekken dat ze het vanwege dit alles hadden moeten intrekken toen ze zagen dat de mensenhandel en slavenhandel zo uitgesproken was. Zo is de

 

Onbekende spreker 40:00

Syrië en mensen horen dit niet graag, maar het is de waarheid. Twee keer stuurde China een leegte als je kunt kijken naar de waterstanden op de boot, ze stuurden hun grootste troepenschepen naar Syrië en zeiden: Hé, we zijn hier om te helpen. Ze zijn daar nooit aangemeerd. Waar denk je dat ze in Turkije zijn aangemeerd? En raad eens welke 1,4 miljoen vluchtelingen uit Syrië vermist werden na die twee reizen van die twee troependragers. Met andere woorden, ze werden verkocht aan China 1,4. Nu denk je dat dat gek is. Hoe zit het met de Oeigoeren die slaven zijn die zijn geëxperimenteerd met het COVID-virus en vele andere virussen en vervolgens zijn vermoord, en ik voorspelde dat het meer dan een miljoen zou zijn, het zouden er waarschijnlijk 2 miljoen zijn nu er meer dan 2 miljoen weekers worden vermist. Dus als je denkt dat dit vandaag niet aan de hand is, heb je het mis. Het is gewoon dat het er in het Westen een beetje beleefder uitziet, omdat het wordt gerund door de Britten en ze houden ervan om fatsoenlijk te zijn. Dus ze hebben wat lijkt op een plek om jonge mannen een plek te bieden om te verblijven, om eten te krijgen en naakt te zwemmen. Laten we dat niet vergeten. En de meisjes die daar komen omdat ik in Groot-Brittannië was, en niet veel jaren geleden. Natuurlijk ben ik een oude man die 30 jaar geleden was, 40 jaar geleden, maar ze zwommen nog steeds jongens en meisjes in de YMCA volledig naakt.

 

onbekende spreker 41:27

Maar de jongens moeten altijd naakt zwemmen in een padvinderskamp, je ziet foto’s van vroeger, ze staan met alle geklede volwassenen, alle kledingmeisjes en alle jongens moeten daar naakt staan. Dat is de vernedering die het Britse volk heeft veranderd in wat ze nu zijn, dat zijn mensen die op zoveel gebieden zo ongevoelig zijn, dat ze ofwel niet begrijpen dat de imperialist de bevolking in eugenetica wil, of ze steunen het. En dat is triest om te zeggen, maar toen ik met het rapport kwam, zei ik dat er 800.000 mensen per jaar vermist werden in Amerika. En de FBI meldde dat de statistieken van de groepen die die informatie verzamelen verkeerd waren, dat het meer is alsof het meer dan 800.000 mensen per jaar zijn, en er wordt niets aan gedaan.

 

onbekende spreker 42:23

Maar het feit dat je de Britten hebt, is het, hoe staat het op de lijst? Zoals voor corporatiepapieren? Is het de Oost-Indische Compagnie of het bedrijf, de Oost-Indische Compagnie, oké. En het is al heel lang slapend en werd hervormd in 19 2018. Dus voor mij zegt dat dat ze naar buiten komen en verkondigen dat ze de wereld hebben overgenomen en dat we gewoon een kleine verkeersdrempel waren. Weet je, de Amerikaanse ervaring met een kleine verkeersdrempel, ze hebben ons weggedaan. En ze zullen dat vernietigen in alle geschiedenisboeken, elke vermelding van Amerika en iedereen die we zijn. Ja, dat zal ik zeggen. Dat is het ding dat ik denk dat we hier volledig rond zijn gekomen met het idee waarom je weet waarom? Waarom een Jeffrey Epstein. Ik bedoel, ik krijg het idee dat iemand chantage kan zijn. Maar wat we nu zien is een systemisch begrip dat de Britten hebben gehad over hoe ze mensen kunnen misbruiken om die mensen hun wil te laten doen over een lange periode van tijd. Met andere woorden, ze zijn er experts in, ze weten hoe ze het moeten doen. Dus wat we zien is, je weet wel, die Maxwell man die de spiegelgroep leidde in Engeland, zijn dochter was niet de mme voor Jeffrey Epstein. Dus nu zien we dat ze gewoon doen wat ze weten hoe ze het goed moeten doen en weten hoe ze het goed moeten doen. En de YMCA. De praktische ervaring voor iemand van mijn leeftijd is dat de YMCA altijd een onderdeel was. Err op de achtergrond. Dat deed ik niet. Ik ben er een paar keer geweest. Maar de enige keer dat ik ging, ja, je hebt gelijk. Ze kunnen gewoon naakt zwemmen. Toen ik een kind was, was het 10 jaar oud. Ik vond dit raar. Ik ben nooit meer teruggegaan.

 

Onbekende spreker 44:07

Maar, weet je, ze hebben spiegels en deze in deze zwembaden. Dus ik weet zeker dat degene die echt weet wat er aan de hand is, zijn interesse in de jongens controleerde. En toen hadden ze ook woningen in deze gebouwen. Dit waren trouwens prachtig gebouwde gebouwen. Ze werden gefinancierd door jp morgan en barclays bank. Ze financierden een perfecte gelegenheid voor hen om hun belangen in sodomie en en verkrachting voort te zetten. En dat allemaal perfect.

 

onbekende luidspreker 44:47

Ik weet het niet, je kon zien dat het aan de hand was. Dus in het bedrijfsleven ging een man naar de bredere training. Nou, ja, oké, prima. Je gaat trainen, maar wat ging er echt in waarom de achtergrond

 

Onbekende spreker 45:00

Dat is de voorkamer boven en laten we iedereen onder de aandacht brengen. Het is een NGO, of het is een non-profit, het is geen tweede grootste en oudste NGO ter wereld. Juist, het heeft overal in elkaar grijpende directeurschappen.

 

Onbekende spreker 45:18

En vertel me hoe kan een non-profit zoals de YMCA zo groot worden, zo snel hebben zoveel niet, het gebeurt niet zo, oh, schip is bijna niets. Binnen 10 jaar waren ze over de hele wereld verspreid. Ze waren zelf geweldig en hoe snel ze groeiden. En ze verzonnen deze hele propaganda over het oorsprongsverhaal, dat het nu leest als een andere kartonnen uitsnede deze Sir George Williams, die van Boris was. Groot, groot, overgrootvader was, was naar verluidt deze held. Maar als je echt de verhalen over hem leest, is het allemaal nep. Het is allemaal geschreven door een propagandist die niet echt christelijk is, maar de taal een beetje kent. En kan iets oprispingen en iemand die dit gaat lezen. Dus dit is voor de geschiedenisboeken. En ze schreven trouwens een andere versie, waarin ze hem de vader van de rode driehoek noemden. En dit was in 1918, ze herschreven het boek uit 1906. En ze voegden de naam toe, de vader van de rode driehoek. Dat klopte toen ze ook Vladimir Lenin, de vader van de Rode Ster, promoveerden. Dus deze mensen nu we weten wat ze doen hoe ze het doen, kunnen we zien dat de Britten.

 

onbekende luidspreker 46:43

ik heb altijd geloofd dat ze beter zijn dan de rest. En niet iedereen, niet de Britten. Ik ga zeggen dat de zelfgezalfde elitisten in Groot-Brittannië mensen geloofden in 1600, dat ze voorbestemd waren om de wereld te regeren. En ze leerden dat seksueel misbruik een belangrijk element was om de controle over hele samenlevingen te behouden. En dat is precies wat ze hebben gedaan. En dit, dit, ze gingen door met de YMCA, recht in het zicht. En dat is het geweldige hieraan. En trouwens, die kwestie van naaktzwemmen die nog steeds aan de gang was tot 1979.

 

onbekende luidspreker 47:27

En dus, weet je, we kunnen onmogelijk doorgronden hoe diep dit gaat. Maar nu begrijpen we dat Jeffrey Epstein gewoon een zeer sterke en lange traditie voortwerkte. Dus geen van deze Britten die weten wat er aan de hand is, heeft er last van, maar Jeffrey Epstein, ze hielpen hem dat hij deel uitmaakte van hun spel. En in het waarom maken ze van het waarom een. En ik weet niet of er een driehoek in zit, de rode driehoek, toch? En nu is de rode driehoek het nummer één gebruikte symbool

 

Onbekende spreker 48:00

Voor pedofilie, klopt dat? Ja, als dat zo is, als het een driehoek is, en dan heeft de driehoek innerlijke driehoeken, dat is als, hier is het, kom het halen. Het is letterlijk het symbool voor homoseksualiteit, vanaf het moment dat ze het hebben gemaakt. En je mag het aan niemand vragen.

 

Onbekende spreker 48:20

Wie heeft er ervaring zoals, je weet wel, wie oud zijn wij?

 

Onbekende spreker 48:25

Wat is het waarom bekend voor mij, een van onze beste vrienden, deze weg, iedereen weet dat het was met de homoseksuelen als iedereen dat weet. Maar na verloop van tijd verslechterde zelfs de chantagefactor voor homoseksualiteit omdat mensen het accepteerden. Dus dan moet je naar een andere categorie mensen verhuizen. En dit zijn de kinderen. Daarom was het heel belangrijk voor mij om mensen te laten weten dat we bewijs hebben gevonden bij de YMCA dat ze betrokken zijn bij kindersekshandel, mensenhandel, omdat we elke dag dat voorbijgaat dat het grote publiek zich hier niet van bewust is. Er zijn kinderen die gewond worden gebracht, en misschien zelfs gedood. Uw verslag komt uit en het zal alles documenteren wat u zojuist zei. Maar wanneer je het publiek vraagt om alsjeblieft je downlines op te leiden en deze informatie naar buiten te brengen, zodat we ogen en oren op de YMCA kunnen houden en ze niet de enige zijn die je hebt bedacht. Je hebt ook gekeken naar een ander netwerk dat betrokken kan zijn bij mensenhandel voor volwassenen. Rechts. Ik wil terug naar wat je zei over de oprichting. Ik vind dit geweldig. Deze echt jonge mannen die er vaak uitzien alsof ze, je weet wel, tieners zijn, bijna, je weet wel, 19 jaar oud of wat dan ook. 12 van hen 12 van hen verzamelden zich in zijn kamer die ze de bovenkamer noemden, en deze jongeman met zijn 11 goede stapelbedvrienden omdat ze allemaal in zijn kamer zijn en in die dagen, je weet wel, nog steeds vrij kleine kamers en hier is hij deze student en hij heeft

 

Onbekende spreker 50:00

Het is geen cent op zijn naam. Maar als ze wat zeggen, hoe ga je dan deze wereldwijde plek creëren? Dat geeft ons alles wat we nodig hebben? Alles wat we willen? Ja, ooh.

 

Onbekende spreker 50:11

Het verhaal was dat hij, het verhaal was dat hij zijn hand op een vuist op de tafel sloeg. En hij zei, we gaan het doen omdat we Gods hulp gaan krijgen. En dat is het. En we lezen dit allemaal. En hij zei, en toen iemand zei, hoe we dit kunnen doen, zegt hij, maak je geen zorgen over het geld. Dat klopt. Maak je geen zorgen over het geld hier is een arme jongen die tegen hen schreeuwt, ze gaan een internationale groep creëren die letterlijk naast elkaar is geworden, de bureaucratie van het Vaticaan, wat natuurlijk een andere plek is, die de thuisbasis is van pedofilie. En tot op de dag van vandaag weten we dat de meest geïnstitutionaliseerde en erkende vorm van pedofilie is geweest met katholieke priesters die alleen al in dit land hebben moeten betalen, meerdere keren $ 5 miljard, elke keer als het in een rechtszaak komt, betalen ze $ 5 miljard, en dan wordt niemand vervolgd. En dan zegt deze jongeman, maak je geen zorgen, ik ga het creëren dit gaat naar elk land in de hele wereld, we zullen alles hebben wat we gaan hebben prachtige gebouwen, en maak je geen zorgen over het geld. Daar. Ja, de biografie zegt dat hij geen twijfels had. Wetende dat hij de steun van Barclays Bank had, hielp het echt. Ik bedoel, ik ben eigenlijk begonnen of non-profit organisatie in de kerkwereld en het bereiken van een miljoen dollar aan donaties is veel werk kost veel tijd. Je doet niet wat hij in het echte leven deed. Dit werd voor een ander doel verzonnen. En ik denk dat dit de slavernij van de Industriële Revolutie was. Nou, voordat we vertrekken, heb ik het publiek gepeneed dat er een andere organisatie was die ook betrokken zou kunnen zijn bij mensenhandel. Wil je daar iets over zeggen voor we het afsluiten? Laat me één feit geven.

 

Onbekende spreker 52:02

Carroll Quigley beschrijft in zijn boek enkele ontmoetingen die ze hadden met de ronde tafel, of zoals Douglas vaak heeft verwezen naar de

 

Onbekende spreker 52:12

Raad van het Comité van de gekozenen. Hoe heette het? Douglas, de uitstekende. Ja, de commissie, de uitverkorenen, het Comité van de Selectie, ze hadden verschillende namen, en verschillende niveaus in de binnenste groep, buitenste groep, en het idee was een tijdsbestek van 1880s 1885.

 

Onbekende spreker 52:30

En op die vergadering was het sessile Rhodes die een vergadering had die zijn meedogenloze visie beschreef, ze beschreven het eigenlijk op die manier van Brits corporatisme dat zou komen. En dit was voordat hij in de Privy Council zat, en in zijn comité van ingewijden was een heer met de naam general booth.

 

Onbekende spreker 52:55

En generaal Booth was de oprichter van het Leger des Heils. Dus wat we hier zien is dat het Leger des Heils op de een of andere manier betrokken was bij susselwegen bij de vorming van de pelgrimsvereniging. Ik laat het daar voorlopig staan.

 

Onbekende spreker 53:11

YMCA YWCA Leger des Heils uso, de YMCA spoorweg Vereniging, de Society of the elect the City of London yeah, society.

 

Onbekende spreker 53:25

De maatschappij, het gebrek aan marxisme, communisme, fascisme, allemaal geboren in Londen, de agrarische periode. En imperialisme was john Ruskin in hij was alsof deze mensen nam de geschriften van deze krankzinnige persoon die ook een kunstcriticus en bekend om vele andere dingen. Maar toen begon hij te schrijven, hé, wij zijn de speciale. Iedereen moet onze slaven zijn. Dat begon met sessile Rhodes met behulp van een Britse Oost-Indische Compagnie, land in Zuid-Afrika kon naar beneden gaan en de Transvaal penetreren, en in feite onnoemelijke hoeveelheden boringen doden. De twee Boerenoorlogen, de experimenten op de mensen die ze in de concentratiekampen zetten. En dit alles omvatte ook alle soorten misbruik en al het andere.

 

Onbekende spreker 54:17

Je kunt wedden dat sessile wegen, voorliefde voor menselijke slavernij, en eigenlijk seksslavinnen daar zijn begonnen. En toen hij terugkwam, waren de Britten zo trots op wat hij wist, en toen noemden ze een land naar hem en nu controleerde hij alle diamanten door debeers dat hij het goud van de Transvaal controleerde en een van de rijkste mannen van de wereld werd. Daarom heeft hij gewoon verzonnen wat hij wilde blijven doen, van zijn eerdere inspanningen in Zuid-Afrika. Ja, dus wat we hier zien is de vervanging voor slavernij.

 

Onbekende spreker 54:53

door de Britten

 

onbekende luidspreker 54:56

was het ontstaan van de nederzettingsbeweging.

 

Onbekende spreker 55:01

communisme socialisme. Fabian is dat ze op zoek waren naar een manier om slaven van mensen te maken door een of ander isme. En het kon ze niet schelen of het fascisme was, communisme, wat dan ook. Dat waren allemaal creaties van deze vervanging van het Britse Rijk door een nieuwe manier om de burgers van de landen die ze domineerden te onderwerpen. Dat is wat we zien. En we weten dat om dat te doen, je de beste propaganda beschikbaar moet hebben voor de mensheid. En dat is waar ze zich ontwikkelden met de Empire persunie, op en aan, en op elke krant, elke mainstream media, elk type uitzending, zelfs de militaire uitzending, en de technologie, natuurlijk, gestolen van Tesla door Marconi en zijn trawanten, waar dat Londen zou zijn. En zo krijgen we te zien dat hun plan zeer, zeer effectief is geweest, en dat de YMCA niets meer is dan een herenclub voor pedofilie, en nog veel, veel erger.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!